Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marigmar
    27. Srpanj 2016. 22:51

I mali mi je jako aktivan sad, rasteže na sve strane

bellaru
    27. Srpanj 2016. 22:54

Marigmar meni se cini da ces ti prije crazy rodit kako si krenula sa bolovima, rastezanjem, itd...😁

bellaru
    27. Srpanj 2016. 22:56

Na 5 min razmaka????😨😨😨 nije to dugo za cekat?

Marigmar
    27. Srpanj 2016. 22:59

S obzirom da živim 5 min od Vinogradske nije panika i prvorotkinja sam, taman između dva truda mi je od doma do Vinogradske 😂

bellaru
    27. Srpanj 2016. 23:09

To ti i mene brine. Sad svaki put kad mi se kaka ja si mislim ocu li rodit 😂😂
    Al za sad nista tako jako ne boli👍
    A ako si na 5 min od bolnice nemas brige. Ja imam 33 km😦

Marigmar
    27. Srpanj 2016. 23:12

E ja na tvom mjestu ne bi čekala 5 min razmak 😁

CrazyPuppet
    27. Srpanj 2016. 23:17

Marigmar, ako je to to, ja te drage volje pustam preko reda ;-) i kod mene je neka.akcija krenula, mali divlja u trbuhu, a i mene nesto pocelo stezat. I na wc me potiralo hehehhe. Taman kazem muzu kako osjecam da mi mali otvara cervix a pravih trudova jos nema. Da nebi bilo da kad krene trud odmah na izgon. Letit cemo mi do bolnice ko maniti. al nema frke, necu dizat uzbunu, ima se vremena ;-) dok ne krene, nije krenulo :-D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.