Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marigmar
    26. Srpanj 2016. 19:51

😂😂😂 mare bome su muški sa drugog planeta, njima je sve jednostavno i mi kompliciramo, šta sad dan vise manje a ti ribaj draga 😂
    Kad pričate o odlasku u bolnicu javnim prijevozom eto netko je srećković Ko moja sogi i rodi doslovce za 20 min od kada dođe u rodilište tako sa ona ne bi uspjela javnim prijevozom. Prvu curicu rodila u predradaoni muž ju tek upisivao u bolnicu, a malca sad doslovce za 20 min s time da kada je krenula od doma trudovi vec bili na 2 min u roku od sat vremena od kada su uopće krenuli 😱 
    Kažem ja ona je stroj za rađanje 😂
    Bellaru to otvorena ne znaci ništa ja se otvorila prije dva tjedna na 2 cm i to stoji sad tak, tak da rodile su ove prije mene koje uopće nisu bile otvorene, nema pravila čak je bolje otvorit se taj dan i bok, a ne ovo malo po malo

Marigmar
    26. Srpanj 2016. 19:54

Crazy zanimljivo znaci 4 cm otvorena, vidiš to su ti puževi koraci za koje se bojim da će i kod mene biti 😂 Kak se osjećaš? Ti se da hodati svaki dan ili bi išla na inducirani?

TPol
    26. Srpanj 2016. 20:05

E pozdrav cure , ja sam u pakiranju polako nadam se da cemo dobit kljuc pa da mozemo pocet sa selidbom, zato mi se ne zuri da se porodim iako mi ove tegobe idu na zivce 
    Crazy ma brzo ces ti sad kakva indukcija tebi to ne treba 
    Bellar aj neka si se malo bucnula u more
    Mare a da tako je to s muskima 

Ja imam tek 11.8 kontrolu i to nebi imala da nemam Taj secer ... Tak da nemam pojma sta se zbiva ali bebulja redovno skace po trbuhu pa je valjda dobro 😬
    Ejic kad ti imas kontrole? Samo u bolnici ili kod svoje gin?

TPol
    26. Srpanj 2016. 20:06

Marigmar joj tvojoj sestri ni ne treba bolnica samo gubi vrijeme hihih al divno je cut takva iskustva pa se nadam da sam i ja ta sretnica

bellaru
    26. Srpanj 2016. 20:19

Abies ja se ipak nadam da cu malo odskrinut vrata dole😀
    Marigmar ja bi rado ko tvoja sogi pa makar i u autu rodila😁😁 i ispred kuce😁
    a mene bas zanima sta ce mi reci sutra ovaj doktor. Mada nekako mislim da imam prevelika ocekivanja da ce mi rec vrijeme i mjesto a na kraju nece nista reci😕 
    Tpolpozuri ti sa tom selidbom😀 
    Da nebi usred selidbe😀

deeka
    26. Srpanj 2016. 20:41

Bellaru vec sam zapocela s pisanjem, al sta cu kad mi je draga. Od Bozica mastam o lubenicama i jedva sam docekala sezonu. :)

Lucy i u mene su krive procjene...ne moze trbuh proc :/

Mare ne daj se! Ti muski su cudne biljke.

Mene je satrala prijateljica od sveki. Bila joj u goste pa sam ja slucajno naisla. I zapocela s detaljnom pricom o svojim porodima prije 35 godina, o tome kako se zena ne smi prat 40 dana (bas cu slusat te savjete) i da skinem tu robu sa onog montaznog susila jer ce neko bacit uroke cim padne mrak.
    Satrala mi je mozak.

Rekla sam joj svaki porod je drukciji i nije bas da me zanima sta je bilo prije 35 godina, da naravno da cu se kupat, a ne smrdit. I da ja virujem u Boga, a ne u vistice! Ufff
    Next please!

mare1989
    26. Srpanj 2016. 20:47

Nedam se ja,meni je najvise krivo sto nije me pitao sta ja mislim o tome nego samo rekao pravit cemo pizzu. Inace se ne protivim tome,ali me izritiralo sto mu cijeli dan govorim da trebamo neke vazne stvari ici obaviti a on ignorira,a kad be pizza u pitanju nije problem. Ma nek se svi ljute jebe se meni,ja sam lav u horoskopu a mi sutimo i trpimo i kad puknemo bjezi od nas😉

bellaru
    26. Srpanj 2016. 20:48

Deeka 😱😱😱😱😱😱😱😱 ta je baba gora od ovih mojih baba i deda😂😂😂😂
    Trebala si ju uputit psihijatru . 
    Cuj nemoj se prat 40 dana. To je izmislila neka prljavka kojoj se nije dalo kupat.

vjeverica8
    26. Srpanj 2016. 20:49

Lucy ja dolje sve skidam ili voskom ili šećerom - boli, ali za deset minuta sam čista ko suza i dugo traje. Imam u planu sad kroz tjedan, dva isto ići da me sredi za porod  Osobno lakše otrpim tih deset minuta nego sav onaj svrbež od britvice...
    Bellaru glavno da si se okupala  a ovi albanci, hahahaha, gdje ih nabavljaš?  Ja isto svaki dan gledam je li mi se spustio trbuh. Trenutno su samo sise i guza spušteni  Torbu nemam u planu nositi sa sobom na preglede, iako me ne gledaju vaginalno pa se ne zna koliko je prozor otvoren ako je uopće...
    Marigmar čestitam na novom članu obitelji  zavidim tvojoj šogorici  mama mi je danas rekla da je njezina sestra (moja tetka) imala prvi porod jako brz, nije do bolnice stigla - kad bi mi se tako posrećilo  
    Crazy kad stižu starci? 4 cm, pa ti ćeš ekspresno roditi  ne treba indukcija, samo si ti vizualiziraj sad, skači po lopti, mužu i slično. Malac ima odličnu kilažu - taman si spremna 
    Deeka ja od kozmetike nisam ništa kupovala jer imam u planu koristiti samo vodu i bademovo ulje na početku. Imam neke testere ako će trebati i naravno kremu za guzu jer su nam u rodilištu rekli da ju ponesemo. Komoda mi je uza zid.. Onaj članak je baš utješan 
    Sanjarka jesi li napokon kupila nešto za sebe? 
    Mare muž na crnoj listi? oho, to je novo!
    Tpol rijetko su tamo pregledi pred kraj čini mi se? Ja sam bila na svaka tri tjedna zadnja dva puta i sad na dva tjedna...

Na SD isto presvlače tri puta dnevno... Imam neki paket od violete sa sedam pelena unutra pa ću uzeti njega u rodilište. Kad pofali neka dragi nosi još 

Kako ste oprale kadicu za bebača nakon kupnje u trgovini? Kakvim sredstvom?

Moj bebač trenutno radi vratolomije po trbuhu - ako od ovih istezanja ne dobijem strije nikad neću  odmah se sjetim one slike koju je Majadila jednom stavila s onim malcem u trbuhu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.