Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    26. Srpanj 2016. 21:50

Hihihi,kad pricate o strijama,ja nisam dobila niti jednu,nisam imala niti lineu negru,a onda sam rodila,a trbuh pun strija i linea negra,hahaha,tolko mi trbuh bio razvucen da se nije vidlo

CrazyPuppet
    26. Srpanj 2016. 21:50

Ahahah Abies atomska vrata... onda dobro da si cr odradila... 
    Ma nije ta otvorenost garancija za nista al kad krene moglo bi bit ekspresno. Sreća pa Zadar mali grad. Do bolnice smo za 10min.
    Marigmar bome nisam ni ja daleko od tvoje šogi... vidjeg cemo kako ce ovaj put biti. 
    Neda mi se te ctg-e do besvjesti odrađivat... nadam se da smo kroz par dana 1u1 :-) zato brbljajte ;-)
    Dr kaze indukciju bas zbog toga, sve je zrelo, nema smisla 100x na ctg... pogotovo ako je los...
    Mare tm ima tolko plusića da cemo mu ovaj minus zanemarit, al neka si se ti postavila ;-)

CrazyPuppet
    26. Srpanj 2016. 22:05

Bellaru ahahaha gorka baba... na srecu prijatelji od mm ga dobro znaju, tako da ako sam ljuta, zna se tko je kriv... cak su par puta i njemu rekli da ce ga istući ako me nece tretirat kak spada... a on samo kaze joj ta moja Međimurka... 
    Mare drzi ti svoje i ne pustaj.... sto ako smo ljute, bemu da njima samo kapnes svog ovog naseg estrogena prošvikali bi momentalno...
    A strije kod mene u 3serije... one iz puberteta, one iz prve T, i najnovije izdanje ljubicastih na dnu trbuha... izblijedit ce to, štoš sad... 
    P.s. ja bih za sve nas potpisala da rodimo čim prođemo vrata rodilišta ;-)

mare1989
    26. Srpanj 2016. 22:09

Ja imam strije jos od prve trudnoce,tako da se ne zamaram ako koja iskoci😉

Crazy slazem se s tobom i ja bi potpisala da krenu trudovi i da porod bude brz i bez muke svima nama

bellaru
    26. Srpanj 2016. 22:31

Ugolina a bas htjela napisat ja sad ne vidim nista al ko zna sta ce biti kad trbuh splasne 😨😨😨 seka nije nista imala pa valjda necu ni ja.  A i ako cu ih dobit sta sad. Bit cu stalno debela da ih rastegnem😁

Sanjarka88
    26. Srpanj 2016. 22:34

Dosla sam samo izrazit cudenje da je Marin muz na crnoj listi 😰😱😱😦😲😄 sad mi je odma lakse 😂😂😂

Crazy u tebe ce to ic ekspresno kad god da krene i kako god da krene ❤

Vjeverice nisam 😒

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mare1989
    26. Srpanj 2016. 22:48

Sanjarka 😂😂😁😁 mora i on nekada

ejic
    26. Srpanj 2016. 22:53

Bellaru, fotelju smo uzeli u möbelixu. To je ona klasicna fotelja za tv kao sto su one masazne samo sto meni ne treba masazna vec sam uzela obicnu kod koje se mize samo naslon spustiti i podignuti onaj dio za noge pa ispada skoro lezeci polozaj. Stavim slikicu kad je sklopimo 😉

TPol, ja jos uvijek sve preglede i ctg imam samo kod mog gin. Na trudnickom tecaju su nam rekli da je to razlicito od gin do gin, neki pregledavaju do termina i tek nakon termina salju u bolnicu (tako moj radi), a neki salju u bolnicu na preglede vec oko 35tt. U bolnicu bi se morala prije javiti samo ako bi nam netko u obitelji imao neke probleme s srcem i sl pa da su dr na porodu spremni u slucaju komplikacija.
    Evo, danas opet bila na ctg-u + akupunktura, sve ok 😍 Sljedeci ut opet i onda ce raditi i pregled ali samo dolje da vidi pomice li se sta. Reko mi je da uzv sad vise nece raditi jer se ionako vise skoro nista ne moze vidjeti posto je beba vec tako velika.
    Ja sam u prvom tromjesecju imala ceste preglede, prvo razmak 1tj, onda 2tj, onda 3 i onda je skocilo na 6 sto je trajalo cijelo 2.tromjesecje i pocetak 3. Sad prije ctg-a me 2x narucio s razmakom od po 5 tj, a ctg sad imam svaki tjedan.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.