Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    24. Srpanj 2016. 11:11

Mare sretan ti rođendan!!! Sve najbolje ti zelim, a posebno jedan ekspresno lagani porod, i krasnu bebicu ;-) ♡♡♡
    Bellaru, da to je opce uvjerenje da se velke pare mlate u turizmu, al kad stavis na papir ulozeno-dobiveno u ovih zadnjih 4-5g, nisam sigurna bi li bilo dovoljno za jednu kavu popit. Plus vlastite muke uf uf... svi misle "objesi zimmer frei, lezi pod palmu i uzivaj..." rekla sam da ću tužit Hladno pivo zbog te pjesme... 
    Horoskop ma ima tu nesto al ne previse... neke osnovne karakterne crte, plus uvijek ovisi koji je podznak. Ja sam ovan, mm blizanac, mali je rak, a ovaj ce biti lav... svašta nešto ;-) lavovi vole da ih se hvali, kolko znam po mom starom... :-)

CrazyPuppet
    24. Srpanj 2016. 11:26

Sandrich drzim fige da sve krene prirodno. Imas i ti tu pravo glasa, tako da se slobodno izrazi.
    Mi bili malo na kupanju, ajme koji gušt, najrađe nebi iz mora izasla...

Abies
    24. Srpanj 2016. 11:53

Mare sretan rodjendan!!!!!!!!!!

bellaru
    24. Srpanj 2016. 12:24

Marigmar a ja sam se nekako psihicki pripremila na  vaginalni pa mi sad ta pomisao nije tako strasna mada znam da mogu ic i na drip bez epi i da me rezu. Ok frka me rezanja. Ali onda pomislim ajme sta ako cu morat na carski a o tome nisam razmisljala onda me frka sta i kako. Moj bratic mi je objasnio carski kao samaranje mojih crijeva 😨 da mi definitivno bolje vaginalni. Iskreno ne znam kako se zene odluce iskljucivo na carski😨

Pranje kose nad kadom???😂😂😂😂  pa nebi me isus vise ispravio 😁😁😁
    Avantura mi je ulaz i izlaz iz kade. Drzim se za radijator i jedan dan sam ga malo izvukla iz zida😨

Sta je kindle e book reader?

Lucy ovi starci su bolesni pa to ne gledam tako. Al ovi "pametnjakovici" na koje ti mislis i meni idu na zivce! Od moje sogorice svekar me na svakom obiteljskom okupljanju uvjerava da bi se moj sin trebao zvati janko jer je janko pravo hrv ime za pravog muskarca po janku draskovicu ( mislim si sta si onda svog sina nisi tako nazvao neki si bio toliko tašt da si ga po sebi nazvao). A posto je lik sdp-ovac ja samo kazem da je onda bolje da mi se sin zove franjo po prvom hrv predsjedniku . Onda pocne o tom kako je franjo udbas pa ja odem😁 

Mare sad uzivaj dok si sama😄😄

Crazy ma sa par strana cula koji imaju apartmane da zarade sa tim pa sad il imaju srece il seru. Doduse ovisi valjda i o poziciji. Ovo tvoje mi izgleda predivno i cisto i nebi ni sekunde razmisljala za iznajmit. Dok na hvaru kao za 160 eura iznajmljuju šupe zadnje😕 al je to fucking hvar!! Pa ekipa ide.

mare1989
    24. Srpanj 2016. 12:32

bellaru to je ona pizdarija za citanje knjiga

Ja se stvarno tebi bellaru divim kako izdrzis s tim starcima i komentarima,meni brat neki dan da sam ko slon ogromna,a ja njemu ti imas kita pored sebe,jebe mi se sto sam uvrijedila snajku.a jbg... nije se ona uvrijedila nista ali zato je moj mm rekao njemu kad tvoja zena mogne sve sto i tvoja sestra mozda ces vise sestru cijeniti

bellaru
    24. Srpanj 2016. 12:41

Mare a to je kao tablet il? I onda imas besplatne knjige na tom il? Ne kuzim u te online knjige posto ja volim knjigu imat fizicki u ruci😀 

Ma na te staracke komentare se ne obazirem toliko koliko me zivciraju mladi sa komentarima. Debela, kolka sam, itd...
    Snajka najebala ni kriva ni duzna😂😂😂
    I dobro mu je muz rekao.

mare1989
    24. Srpanj 2016. 12:45

bellaru to je slicno tabletu,ali samo knjige citas,imam par stranica s kojih skidam knjige na komp i stavljam na to.Prija sam stavljala na tablet i citala.

CrazyPuppet
    24. Srpanj 2016. 12:49

Bellaru, a valjda ćemo i mi jednog dana zaradit nesto. Do sad smo bili u razvojnoj fazi, di smo sve zarađeno nazad ulagali. 
    Divim ti se sto mozes raditi takav posao. Komentari su im vrh, ja bi to zapisivala negdje da kasnije mogu umirat od smijeha... Ja sam preveliki živac i ne podnosim previse kontakta. Ono, ostavi me na miru da radim, hehe...
    Mare, ahahaha, dobro si mu odbacila... ipak ti je to braco, nema tu pardona ;-) seka isto od mene svašta čuje, a bome i ja od nje :-P a najbolja mi je na svijetu! A tm se isto lijepo zauzeo za tebe... stalno ga hvalimo ovdje... :-D

Lucy16
    24. Srpanj 2016. 12:53

Cure, imam jako dugu i gustu kosu i ne mogu prati drugacije. Ako stojim pod tusem sve mi se polijepi po ledima i ne mogu isprati dobro. Nije mi lako, pupak mi iskoci, bojim se sa cu eksplodirati. Ali nemam drugi nacin. Najbolje kao u frizerskom, al tko ce mi to svaki drugi dan po ovim vrucinama?? Nocas mi kosa bila skroz mokra. Ne znam sto se dogada po noci da budem sva mokra.

• karlafi
    24. Srpanj 2016. 13:01

Niti jedan porod se ne moze usporedivat. Bilo vaginalni ili carski svaki je za sebe. I kod svakog moze doci do komplikacija. Po meni ako je carski definitivno bolje spinalna. Ja idem na dogovoreni carski kao i prvi put i ne bojim se nicega osim sto sam u strahu dal ce s bebom biti sve ok, a mislim da svaka normalna mama tako razmislja i brine za dijete. Nitko mi ne moze reci da cu imati super iskustvo kao na prvom ali boze moj. Znale smo sve sto nas ceka s trzdnocom i da beba nekako mora izaci van i sta onda sad bojat se, kukat i panicarit?  Neka moje dijete bude zivo i zdravo a ja cu sve pretrpit. A ti komentari od muskih su mi najbolji. Jel taj doktor rodio carskim ili vaginalno pa zna da je to samaranje crijeva? Jednostavno ne razumijem takve komentare prema trudnici. Pusti zenu u njenim mislima i komentare ostavi za sebe. Dovoljan je stres sto 9 mj brinemo dal je sve u redu. I sve ono sto slijedi nakon rodenja. A komentari ostalih o izgledu.... Super mi je kad to komentiraju muski koji imaju kita pored sebe a da nije trudna ili pak zene koje nisu jos rodile. Opcenito ne podnosim te komentare na temelju necije debljine ili mrsavosti a pogotovo u trudnoci. Ljudi prvo moraju poci od sebe i sebe pogledat.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.