Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vjeverica8
    21. Srpanj 2016. 11:31

Marigmar ti si prešla već 1/6 puta do potpunog otvaranja, nije to ni loše 
    Bellaru ti 12., ja 13. na listi  brzo će to!!! 

Pun mjesec, ovo ono, kaj nema novih beba?? Ove ljetne bebe nikako nisu mjesečari 

miska
    21. Srpanj 2016. 11:34

Evo mene s mog dugackog pregleda od 5 i pol minuta. Sve sto znam je procjena kilaze na 3200 i to je to. Bas sam zivcana. Narucena za tjedan dana ali se nadam da me nece vidjet! Onda sam isla pjesice doma neka tri km samo da se krecem, mozda krene sto!?!

Vjeverice tako je, planiram za imendan jer mi se ne ceka rodendan (1.8) pa nek mu bar nesto bude haha, a i ja sam rodena na 25. u mjesecu pa neka bude neka kombinacija. I taman je pon pa sam do kraja tjedna doma da mi mama moze doc u posjet za vikend. Eto sve imam isplanirano do najsitnijih detalja 😂😂😂

Moja majka najdraza pohara lidl, najbrajala mi pol sata sto je uzela, uspjela iskombinirat 62-68 brojeve jer nemam skoro nis te velicine, rekla isto da je bila ludnica!

Odoh skakat po lopti 😂😂😂

mare1989
    21. Srpanj 2016. 11:35

Vjeverica ja poslije tebe ajme cure leti ovo vrijeme

Jucer sam pocela kuhati i zamrzavati,sveki je rekla da ce mi pite napraviti da zamrznem

mare1989
    21. Srpanj 2016. 11:39

Miska jesi li puno cekala za pregled? Najgore mi je cekas po 2h a on za 5min te pregleda i jos ga moras sve pitat,a ako cu te ja sve ispitivat koji cu klinac i dolaziti.

Mm mi zabranio voznju auta jucer smo imali okrsaj zbog toga,slozili smo se da se ne slazemo 

vjeverica8
    21. Srpanj 2016. 11:53

Mare ja sam sama odlučila da neću više solo voziti za zg od ovog tjedna, lokalno i dalje vozim. Nije problem vožnja koliko su mi ograničeni pokreti okretanja ili kad mali ima tulum u trbuhu pa mi odvlači pažnju... Moja baka se zgražava šta još vozim  kaže: "Ni ju lipo više ni vidit za volanom s onakovim trbuhom"

mare1989
    21. Srpanj 2016. 12:14

Miska pa stvarno da ti ne rekne stanje dole to mi je ludo.😡
    Nije ti jos puno ostalo do termina😅 brzo ce to proci.

Vjeverica ja jos mogu voziti nije nikakav problem,ali mm se plasi da mi sta ne bude u voznji a ja sama u autu. Neke stvari volim sama da obavljam,bez zurbe da me netko ceka.Jos cemo mi pregovarat ne brinem😊

deeka
    21. Srpanj 2016. 12:22

Zabice hehe ko da si mi misli procitala, tako sam mu i rekla. Ja sam cila raznjezena, kako je to fascinantno da se novo bice stvara u mom trbuhu, bas predivno. Mene je sutala cilu noc sinoc i nije mi dala spavat i onda kad sam uspila malo zaspat me u 5 sati probudija susid koji je upalija traktor (a inace samo gleda kako ce napravit nesto, ionako s nikim ne prica, a ima 20 kuca oko nas).

Vjeverice dobro ti razmisljas, mislim i ja da ce to sve proc i ka smirim se, a onda opet se upali ona neka zarulja u glavi pa me povede i za drugim mislima. Od jucer nabrajam kako me boli od uzimanja brisa kad odem na wc, a koliko cu onda plakat nakon poroda :O
    One carapice u Lidlu su za vece bebe?
    Tako i mene mala rastura i bas je osjetim vise i intenzivnije nego cilu trudnocu. Mislim da si ti bila rekla da ti je posteljica sprijeda ka i meni, pa je bit ce i do toga, pa zato sad razlikujemo kad su vec narasli.

Sanjarka skracujes ti tu listu, jos 9 beba do moje ako se budu svi drzali termina :) Ja sam pocela lagano pripremat torbu za rodilište. Koliko onih jastucica za dojenje da uzmem sa sobom, jel dosta
    1 paket jer ionako mlijeko tek kasnije dode? Koliko WC papira? Rola, dvi? Jesi nosila ti one papirnate ručnike?

Bellaru znam kako ti je, najveca muka mi je obuc gacice i hlace povise, ako ne sidnem, nikako pogodit nogavicu :P 
    A sandale ne mogu obuc ako mi nije mm doma, da mi ih zakopca...samo sam u japankama :O

I ja sam u autu, a cini mi se da cu tako do zadnjeg dana, jednostavno volim bit neovisna bar s te strane. Dok nisam ostala trudna sam intenzivno vozila svoju vespicu od 50 kubika godinama i bija mi je šok da je moram odbacit ko staru kantu i ic autom svuda. Rekla sam mm da jedva cekam rodit i oporavit se, ostavit njemu malu, sist na motor i ic kruh kupit :)

Mare volim i ja obavit sama sta imam, bez presinga sa strane.

Saky84
    21. Srpanj 2016. 12:25

cure ja se ispricavam sta upadam ovako...zanima me da li  je vama mjeren RI u 32 tt i ako je koliko vam iznosi? nigdje na netu ne mogu naci vrijednosti po tjednima, a ginekologica mi nista posebno za to nije rekla.

miska
    21. Srpanj 2016. 12:26

Ah Mare sto da ti kazem, ako kojim slucajem stignem do sljedeceg pregleda bome cu pitat da me pogleda!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.