Dorich, iskrene čestitke i brzi oporavak! Mazi svoju bebicu i uživajte! I bila si nam sumnjiva kad se ne javljaš a termin je tu
Bellaru, ja hrčem, navodno tolko strašno da mm ide spavat kod malog u sobu
Je li večeras pun mjesec? Čuvajte se curke, mogla bi koja beba pokucati večeras
Bellaru računam da su ljeti praznije ceste po gradu.. ako negdje zapnem rodit ću u autu i biti u novinama bez epi, dripa i sl stvari - eto mi prirodnog poroda
ma neka dragi vozi kuda hoće - u njega imam povjerenja da će izabrati pravi put
Crazy ako slinim onda i spavam otvorenih usta a onda sigurno i hrcem al bas me briga ja sebe ne cujem😁
Miska!!😨😨😨😨 znam da nece stat al bas kilu?!😨 pa ja se iskreno nadam da je dr.fulao a ako nije da ce me ovaj u petrovoj onda prije porodit😧 nije bas da bi htjela carski.doduse nebi nista htjela. Kako je jedna od vas rekla. Zaspat i probudit se uj pored bebice
Crazy moj mm hrce uzasno,ja ga cijelu noc guram da se okrene na bok. Najgore kad mu reknem okreni se na bok a on aha i nastavi dalje,a mene ko zasto. Onda ga sutnem pa se on okrene😁
bellaru 😁😁
Vjeverice cekala je da, nadam se da joj nije preslo u naviku hahha, ja isto zapela rodit u pon, super mi dan i datum, samo moze moja Mila ipak normalnim putem bez carskog 😛
Bellaru a kazu da po tjednu ide 200 g, ako izdrzis do termina to ti je jos kila, mada ne mora znacit, i pitanje su te procjene, ne mogu oni tocno znat.
vjeverice, sorry hehehe, vječito brkam vas životinjice ma ne moraš se mučit s pisanjem, mislim da sam si stvarno manje više sve posložila u glavi, sad samo da i performans odradim kako treba
Malo me brine ova porodiljna naknada, sad sam dobila dio bolovanja, a dio porodiljne, ma neće me valjda opet ubacit na onaj minimalac od 1600kn?!?! A zaposlena... i prijavljena na punu plaću... Ako idući mjesec ne vidim svoju plaću na računu, prijavit ću ove iz HZZO-a u Zadru, baš su kokoši
Dorich cestitam!!!!! 👶Brz oporavak.
Bas te se spomenulo da te nema i da si rodila. ☺
Mare hehe prikopcali drip pa tek onda shvatila...
Bellaru patronazna da spadam pod samobor i ambulanta galgovo. A moja je bila na go pa je dosla iz sv nedjelje (jos bolja). Ti zdencina, ja nikad ne bih ni znala da nije u onoj trgovini kod pruge bila neka med sestra onak u uniformi. Ne znam kako sam ju pitala da gdje je amb i da to postoji😮
Puno procitala a vise nemam pojma sto sam htjela napisati. Urlikanje, sad dudla, mm kao i Crazyin u Kinu.... nazad u klub!
Tickeri stigli na kraj stranice. Shvatljivo panika raste. No nakon nekog vremena kad prodjes onu fazu sto je meni ovo trebalo, najsretnija si jer si mama.
Eto ja vam prije par stranica zazelila laku noc, i krenula reko ajd da spavam, ali nista tako da malo zujim 😬😬😬
Bebulja ima party u trbuhu 😐
Vjeverica da a tako je to s muskima, vidim svi imamo te faze tak da je sve to normalno, bio je dobar danas pa je ostao na profilnoj, al imam osjecaj kad krene porodaj da ce mi dignut tlak i da cu ga istjerat hahhaha , a malo sam i ja zivac nije sve on kriv 😬😬
Mene bas zanima kolko je na kilazi dobila bebulja
Mare bas sam htjela pitat reko dal imas klimu, kad vidim imas imjos ti vruce , moras malo do mora!!!
Idem sad probat zaspat 😆😆
Sortiraj odgovore
Najstariji