I da, ponila sam si laptop u rodilište i vip stick, bez toga bi prolupala
Bellaru zašto ne želiš da ti dođe?
Crazy ista si ko.moja dr. :P
Bolje da nije otvoreno, danas sam tamn 36 tj.trudna...ima jos fore do kraja.
Ja sam sad samo isekirana sta moram ovo zadnje vodit u druge dr.
I da zaboravila rec, beba po uzv ima 3300. Plodne vode ima, svi protoci uredni.
Večer!
Evo me natrag među žive nakon djevojačke i odlaska kod svojih na more. Vrijedno napišete hrpu stranica svaki dan, teško mi je bilo poloviti vas
Najprije čestitke mamama koje su rodile dok me nije bilo - Aurelija i Kika
Teme pitaj Boga koje su se sve izvrtile ništa mi trenutno ne pada na pamet osim švedskih pelena... i pranja navlaka od kolica.. Nama su na tečaju na SD rekli da će nam tamo reći jel treba kome to široko povijanje. A navlake sam oprala (kolica bila nova).
Mm otišao na poslovni put na drugi kontinent i nema baš neku mogućnost javljanja pa sam malo u bedu par dana... hormoni...
Počinju me loviti ove zadnje boljke - bolovi u leđima, menstrualni bolovi, oštri kratki bolovi u gospodični i BH kontrakcije... Valjda se priprema tijelo Zato sam ja počela piti čaj od lista maline i jedem datulje od danas - nijedno mi nije baš prefino ali izdrži se
Bila sam na pregledu u pon na SD i moram reći da me jako živciraju pregledi tamo. Plus je što uopće skoro ne čekam na pregled a minus što na pregledu ništa ne saznam... Baš sam bila tužna i ljuta u pon nakon pregleda. Niti sam išta vidjela na ekranu jer ga je okrenuo od mene, ja sam mu morala reći da pogleda malom bubrežnu vrećicu jer je malo uvećana (on to nije ni skužio dok mu nisam rekla). Također sam mu morala reći da mi uzme bris za streptokok jer se on toga nije sjetio.. Ma užas, kao da si sama vodim trudnoću. I već mjesec dana nitko nije škicnuo stanje dolje a baš bih voljela znati je li to otvaranje krenulo Uglavnom, sad ste čuli moje žalopojke
Pitanje - znam da si u terminu od 37. tt, je li to 36 + ili 37 + ?
Iako kasnim, Jakovu želim sretan drugi rođendan!!
U chicco (king cross) je popust 30% na sve (kupila uloške za 40-ak kn tamo).
Učlanila se u Bubamaru - dobila poklon paket
Ja sam danas 10 000 koraka napravila. Bar tako kaze aplikacija. Mislim sa sam malo pretjerala😮
Seru mi i muz i mama da samo landram. A ja si mislim mozda prije krene nesto😁
Crazy budemo mi prije tih 10 dana😉😉
Bellaru ako staviš sve one slike onda ćemo brzo do 2000
E da, moj mali ima 2,5 kg. Za sad nije baš nešto velik, ja sam očekivala da će biti veći zato sutra moram u lidl po bodiće 56 jer sam uglavnom kupovala od 62
sniženja su me malo razočarala s baby odjećom. Kako prvenstveno pikiram bodiće jer će realno najviše u tome biti beba prvih par mjeseci, bodići su slabo sniženi uglavnom nailazim na traperice i majice - ne vjerujem da je u tome bebi ugodno cijeli dan.. eventualno za neki izlazak, ali po doma ni ja nisam u trapericama...
Bellaru nazovi dz i reci da si pred porod. Mislim da moja patronazna ne pokriva tvoju regiju. 😒 Zena je odlicna.
Dosje 3,4 puta. Istretira pupak, izvaze...i tak. Meni sad dala betrion uzorek kremu
Ginekologija treba obavijestit patronazu! Bolnica mozda dodatno. Sredi sama pa si sigurna.
Marigmar patronaza u zg je malo famoznija. Znam da npr utrine pokrivaju 2 sestre, jedna jedan veci dio utrina, a druga dio utrina i travna. Mozda imas broj krivog dz😮
Moja patronazna je imala jedino mene za izvor imala
Sandrich eto ti ces popunit do 2000 sad kad ti je tamo dosadno😁
Ma nije da ne zelim nego pitam samo jer sam cula da je to kao zakonom obavezno da ti dodje pa me zanima dal je ta nebuloza istinita pa kao ocjenjuju okruzenje kuci bla bla.
Vjeverice bas sam se pitala gdje si! Na kojem je to kontinentu muz da nema mogucnost javljanja?😮
I ja sam se nedavno uclanila u bubamaru i dobila sam kiflu! Sta si ti to dobila? Ja idem slj tjedan u bolnici i sestra mi kaze da ce mi ziher samo papire pogledat a mene ne😕 da je tako nju i samo joj reko da dodje za 2 tjedna i ona taj dan rodila kad je trebala doci.
A to sa tjednima danima i mjesecima trudnoce mislim da nikad necu skuzit😕
Ja sam negdi naisla ako si npr. 36+5 da to znaci da si 36 tj. trudna ali se nalazis u 37.tjednu.
Iako ni.meni nista nije jasno
Abies nisu me nis posebno impresionirale ove patronazne tu sa tecaja😬 al meni ce doc neka koja nije bila na tecaju. Rekle mi da zovem dz zdencina.
Ma briga me oce doc il nece.
Abies sta je tebi iz samobora isla??
Vjeverice to moram onda na komp a ljena sam za to😀 a 2500?? Moj je 2500 imao prije dva tjedna🙈🙈 sad ima ziher vec preko 3😨😨😨
Bellaru - Afrika da, moj mi isto djeluje mali, no ja im ništa ne vjerujem kako oni to brzinski pogledaju
moja obavezno tri puta mjeri glavu, trbuh i bedrenu kost pa joj izbaci vrijednost, mogućnost pogreške kaže da je 200 gr. Ovdje je samo jednom mjerio i piše mogućnost pogreške pola kg
Čula sam da se dobije paket ukoliko nešto kupiš - ja kupila još jedan paket jednokratnih gaća i štapiće za uši a dobila čarape, mam dudu, tester za neku kremu za tijelo za malog i mali paket vlažnih maramica
Sortiraj odgovore
Najstariji