Ja sam se uclanila u bubamaru i jos kupila komodu tamo i niko mi nista nije poklonia. Samo racun :)
Ja bih voljela roditi 31.07., baš mi je to lijepi datum a naručena sam opet 01.08.
što se tiče patronažne - čisto sumnjam da će netko nešto javljati mom domu zdravlja u Vrbovcu da sam rodila.. Bolnica je SD, a ginekologica mi je na glavnom kolodvoru u zg.. Ja ću javiti
A joooj a kad se vraca? Nije tvoj mal nego moj prevelik😁😁😁
Ma znam da postoji mogucnost greske al svejedno me strah kad mi kaze da je velika buhtlica 😨😨😨
A ja kupila djeciji traktor za vozit tad se uclanila i.dobila kiflu. Valjda sam trebala nesto za malu bebu uzet il sta ja znam😕
Eto otvorila toffifee i roknula pola kutije i sad mi je zlo😧
Ma tko ti je napricao takve stvari? Pa nije patronazna socijalna sluzba da nesto takvo gleda. Ona je tu da ti pomogne na samom pocetku i nemoj to gledati kao nesto lose vec pozitivno. Naravno da sve ovisi o tome kakva je ali na to ne mozes utjecati. Dobro ce ti doci neki strucan savjet. Uostalom da i ocjenjuje ne znam sta su ti sve napricali pa cega se imas bojati? Jel se tucefe i svadate? Pijete i drogirate od 0-24? Nemate osnovne zivotne uvjete? To je nesto zbog cega moze biti problema al to sigurno ne gleda patronazna, a i ti mi ne zvucis kao neka pijanka 😂😂Naravno da ces svom djetetu pruzit sve sto mozes . Al to jos nisam cula da nesto takvo ocjenjuju.
Deeka ni meni nisu nis dali ako te tjesi😕 vjeverica ocito ima vezu u bubamari😁
A ja bi 1.8 ako mogu birat😀 to je taman 21 dan prije. Il 2.8.
A ides iz vrbovca na sveti duh? Koliko je to km?
Vjeverice, iako si u 37. tjednu sa 36+, u terminu si tek u 38. tjednu, dakle 37+
jer se termin uzima od 38-42 tjedna. Pa kamo si to muža poslala? Suosjećam, ja nebih to mogla izdržat... Drži se! I da, hvala na čestitki
Sandrich baš mi je žao što su te zadržali, al ajd, ti isto samo što nisi rodila,vjerojatno će inducirat ovih dana.drži se i odmaraj, trebat će ti snage za poslije... Jednom kad postaneš mama, dokolica postaje teški luksuz ;)
Hahahha, i ja dobila račun
Stvarno ne znam onda po kojem principu to dijele...
Ja nenormalno jedem slatkog
Bellaru i meni se cini da ima nekakvu vezu.
Crazy ja sam danas 36+0. To znaci da sam u terminu za tjedan dana?
Ajme kako me boli gospodicna, mislim da bol sad prelazi na psihu :/
Crazy to me zanimalo, hvala ma nije mi drago da je tako daleko ali ne može ni on baš birati poslovni put... i njemu je teško palo ali bolje sad nego za par tjedana
isplakala se ko kišna godina kad je otišao.. nije prvi put da ide, ali meni je prvi da plačem
vraća se idući tjedan ako Bog da
Bellaru pa ima nekih 45 km, možda i koji km više... U svakom slučaju moram doći do zg, a kad sam već tamo onda mi je svejedno u koju ću bolnicu pa sam izabrala najdaljnu sve da se izbjegne predrađaona, hahaha
Hej vjeverice bas si nam falila 💕💕 neka tvoj dragi brzo stigne.
Sandric drzi se bas bi bilo dosadno da nemas neta 👍🏻
Ja sutra imam uktrazvuk i konrola radi secera pa cu saznat kolko moja bebulja ima kg . Toliko me udara i vrti se, bas je hiperaktivna, stvarno neznam dal se na pola sata umiri 😧
Sta se tice robice i svega ostalog sve je spremno oprano i slozeno, jos da se preslimo prije bebice bilo bi super
Sutra cu usput i na predavanje o Epi pa nek imam potpis za svaki slucaj, i da nemoje da vas zezaju mozete je dobit i kad ste 8cm otvorene 👍🏻
Laku noc svima
Sortiraj odgovore
Najstariji