Tpol slika ti je baš lijepa! i očito se dragi poboljšao kad je još uvijek na profilnoj
A veze u Bubamari - hmm, nikad se ne zna
hehe Vjeverice, ajme ja sam znala plakat ko kišna godina svaki put kad bi dragi (dok smo još hodali) odlazio za vikend iz Zagreba u Zadar... nisam si mogla pomoć, a sad mi na momente dođe da ga nogom u Kinu katapultiram :P Ljubav mog života
Nego, daj nam malo opiši cijelo to iskustvo s doulom, baš me zanima, svaka info dobro dođe :)
ja pročitala i Inu May i Žensko tijelo, ženska mudrost... vrlo poučno
Nebi ja induciranje :(
Tpol njih to ne zanima, ovo je hrvatska, oni odlučuju kome će dat epi i kada a drip spiće svakoj drugoj samo da se riješe šta prije jer im je gužva -.-'
Crazy misliš iskustvo nakon poroda? nema problema ja sam pročitala onu skriptu koju si mi poslala
ma prirodno je zakon! (gle mene, tko zna što ću nakon poroda govoriti
) 31.07. sam taman 37+0, hahaha, baš sam si naštimala! Ma može i sve do 10.08. čamiti unutra, nakon toga je poželjno da izleti van po što kraćem postupku
Nek si ti Sandra uzeli sebi tehnikalije - ja bez njih ne idem nikud. Tablet ide svuda sa mnom kao i filmovi/serije na njemu! A ovo si slabo i rekla, drip ide valjda u 80% rodilja kako mi se čini
Vjeverice😨😨 preko 45 km😨😨 dobro ja imam jedno 33. Onda ces valjda po obilaznici do luckog? Ja cu po obilaznici skroz do radnicke tamo pa po heinzelovoj na kvatric gore.
Crazy 😂😂😂😂😂do kine! Ja bi svog nekad na mars! Al bi i on mene sigurno😕
Jbt ja na kraju necu znat kako disat kad krene porod😨
I mene mindja boli . Dvije mi zenske rekle da mi se trbuh spustio. Ja bas to i ne kuzim.
Ja uopce nisam svjesna svega. Znam se uj probudit i mislim si covjece ja sam trudna😨 a trebam rodit jos malo😕
Vjeverice😨😨 preko 45 km😨😨 dobro ja imam jedno 33. Onda ces valjda po obilaznici do luckog? Ja cu po obilaznici skroz do radnicke tamo pa po heinzelovoj na kvatric gore.
Crazy 😂😂😂😂😂do kine! Ja bi svog nekad na mars! Al bi i on mene sigurno😕
Jbt ja na kraju necu znat kako disat kad krene porod😨
I mene mindja boli . Dvije mi zenske rekle da mi se trbuh spustio. Ja bas to i ne kuzim.
Ja uopce nisam svjesna svega. Znam se uj probudit i mislim si covjece ja sam trudna😨 a trebam rodit jos malo😕
drip ide rutinski, jedino ako im naglasiš da nećeš.
Sandrich kako ide postupak kod GD? Ja mislila da induciraju dan prije termina... Zašto, ne znam :/
Žabice, ma opiši ti i dosadašnje iskustvo, ako imaš još koji pametan savjet... ;)
Vecer cure
Bas ste se raspisale😁 pomalo nema zurbe😊
Ja sam sad dosla od mog brata najela se kolaca kao stoka😊😊
sad sam se izvalila na kauc samo u gacicama i topicu,stomak na slobodi😊
nocas sam spavala samo u gacicama😊
Hej cure sorry sto se bas nisam javljala.jedva tipkam po mobu al moram javiti da sam rodila prekjucer u ponedjeljak:-) kad dodjem doma javim se s detaljima:-) moja curica je dobro, rodila se sa skoro 4 kile i duga 51 cm. ja prezivjela porod bez epice,dosla prekasno u bolnicu. Pukla i rezana od p do sh:D al eto iza mene je i sad imam drugu zanimaciju. Cestitke curama koje su rodile,sigurno netko jePuse od nas dvije!
Crazy ja sam oba dva puta dobila drip tek kad su mi ga stavili rekli dobili ste drip,ja sam mislila nije to nista strasno tek kad je pocelo boliti skuzila sam koji je to klinac😊😲
Sortiraj odgovore
Najstariji