Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    20. Srpanj 2016. 22:49

Miska moja beba je na dijeti😜

Abies ma ja sebi spadam pod jasku sta ja znam gdje njima spadam. Ocito zdencina. Svi mi doktori u jaski. Ma ...vidjet cemo sve jos😀 

Ah da panika jer je kraaaaj . Ne znas jel veca panika od poroda il ovog iza poroda😕

mare1989
    20. Srpanj 2016. 22:55

Abies ja ne znam kako su to izveli da prvo dadnu pa reknu,nisu ni pitali da li bi ba to. E sad bome nece me zeznuti,sad ne idem dok ne osjetim glavu medu nogama(ne muzevu glavu😂😁😂) vec bebinu

bellaru bit ce sve ok,bit ce jebeno ali i lijepo😊

Marigmar
    20. Srpanj 2016. 22:59

Dorich čestitam!!! Znala sam da se nešto kuha, eto nismo se uspjele vidjeti u TA, brz oporavak ti želim i kada stigneš ako stigneš može dojmove iz Vinogradske, s obzirom da su godišnji Ko je bio na porodu od doktora, sestre na babinjacama kakve su šta se tiče pomoći oko bebe i tak, kak je prošlo sve u svemu? Znam da je to nebitno i svaki porod je drugačiji ali ja i dalje hoću čuti dojmove, bas sam bedasta 😂
    Sto se tiče bubamare ja jedva dobila trudnički popust jedan utorak a trbuh do zuba kao nije skužila 🙄 A poklon nikakav 😁
    Kaj ste jos tipkale, ne znam ni sama,  sad me brine cijeli dan imam tak mokri iscjedak da sam u drami sva sreća sutra ujutro idem na pregled pa cu pitati, živcira me to vruće vrijeme ne znam da li sam mokra od znoja, iscjedak ili curi plodna voda 😁 Joj sad pred kraj me počela panika od svega loviti a i bebica mi je tak mirnija da jedva čekam roditi samo sa ga gledam 🤓

Lucy16
    20. Srpanj 2016. 23:26

Danas skoro nisam ni osjetila bebicu. Dva- tri puta malo. Pece me s lijeve strane nisko dolje, ispod trbuha. 

mare1989
    20. Srpanj 2016. 23:29

Lucy ako mislis da nesto nije u redu idi na hitnu. Bolje da te pregledaju i ako je sve ok vrate kuci.

deeka
    20. Srpanj 2016. 23:37

Moja bebica je aktivna danima, a evo sad trenutno posebno. Samo mi se trbuh mice livo, desno, gori, doli. Mm gleda sta se majica mice sama od sebe :)

I mene je pocela prat panika od klistira, poroda i svega sta dolazi iza. Jel tako svima??
    Strah me da ja to necu moc :(

Le-Lo
    21. Srpanj 2016. 00:56

Pokušavam danima pročitati sve što ste pisale i jednostavno je to nemoguće 
    Mene su pustili iz bolnice u petak nakon pregleda, navodno se količina plodne vode popravila i beba je dobila 200g pa sam mogla kući s tim da se vraćam u nedjelju i u ponedjeljak ujutro će mi napraviti carski. 
    Kako se sada to približava sve su mi osjećaji neki izmiješani, ne znam kako se osjećam, malo me strah svega toga novoga, pa opet jedva čekam, pa onda opet kako ćemo mi to i tako u krug... 
    Valjda kad rodiš svoje onda znaš s njim i klikneš se ili kako već definirati to... 
    Idem sad pročitati što više da budem u toku 

CrazyPuppet
    21. Srpanj 2016. 07:28

Jutro curke! 
    Ja se konacno naspavala, danas ćemo mali i ja opet u neki đir, mahat ćemo Kiki i Davidu u rodilište s plaže ;-)
    Lucy ako si aktivnija preko dana, manje će se bebo javljat, onda vise po noći mlati kad si mirna. Ako si zabrinuta, odi provjeri. 
    Le-Lo koja je indikacija za CR?
    Mene ne hvata panika, lagano sam uzbuđena, i jedva ga čekam primit u narucje ♡

Marigmar
    21. Srpanj 2016. 08:31

Ja upravo pregled obavila i čekam sad CTG, sto se tiče pokreta rekao mi je da MORAM ga osjetiti 10-15 puta dnevno, sve manje od 10 prijaviti tj. Otići na hitnu, je da su mirniji pred porod ali moraju se osjetiti. Mene brine to brojanje, kak brojim kada se krene micati i to traje 30 sek da li brojim svaki udarac ili se to vodi Ko jedan pokret, glupo mi je vec ispitivati doktore jer cim im spomenem da se manje osjeti odmah me gledaju kao pa kaj si ti normalna 😁

bellaru
    21. Srpanj 2016. 08:46

Jutro zene

Deeka a moci ces moc. Samo si utuvi u glavu da moras kroz to proc a ishod je prekrasan. A ne razmisljaj o detaljima  jer ni ne znas dal ces ic na klistir il sta vec. 

Le-lo a svima su nam tako osjecaji samo eto ti znas tocno kad i kako pa je veca frka, iskreno i mene bi bilo. Sracku bi imala od nervoze. Mislim da se nikako ne mozes pripremit na to. Al kako su sve do sad uspjele tako ces i ti sigurno.

Lucy da kako kaze crazy ako si u pokretnu  onda bas i nece se micat. 

A dal se svaki pokret bas svaki koji osjetis broji ili kako to ide? Mene ovaj rastura po noci a i uj kad pijem kavu
    Evo ovo napisalani vidim tvoj post marigmar😀 ja isto to je kuzim

Evo moj sad i stuca

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.