Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marigmar
    21. Srpanj 2016. 10:58

A ja pametna evo obavila CTG i doktorica ga pogledala i umjesto da odem doma pitale me da li hoću u nekakvom istraživanju sudjelovati da bi mi izvadila krv ja reko pa može nije problem, i sad jos čekam vec pola sata da mi krv izvade 😁

vjeverica8
    21. Srpanj 2016. 11:04

Sanjarka joj ne pitaj... Došle smo u subotu prijepodne i baš smo se lijepo zabavljale cijeli dan - onako opušteno i lijepo  Na tom imanju smo mogle voziti i neki njihov quad. Cure se zagrijale i stalno se vozikale. Nakon nekog vremena jedna je rekla da kočnice ne rade najbolje i nek se pazi kako se vozi. Naravno, pod adrenalinom i nedostatkom vozačkog iskustva jedna se cura uspjela prevrnuti s tim quadom i nakon toga je djevojačka izgubila svaki smisao... Ona se baš nije dala na hitnu a imala je posjekotinu na laktu, ja sam se vratila tu večer doma jer me trbuh rasturao... Na kraju je ova cura ipak pristala sljedeći dan da ide na hitnu i cijeli prijepodne je buduća mlada "izgubila" s njom na hitnoj.. Ma koma... Baš sam se naljutila na tu curu... Nije bilo ništa strašno, ali ako ti se već nešto događa progutaj ponos i odi odmah na hitnu, a ovako je cijela djevojačka propala  
    Slikni se nakon frizure 
    Crazy zašto misliš da će te staviti na minimalac? Koliko si dobila kao dio porodiljnog prošli mjesec?

Ja pokrete osjećam po cijeli dan - u zadnja dva tjedna je aktivniji nego cijelu trudnoću zajedno  možda zato što je sve veći i jači pa ga bolje osjetim... Po noći je mirniji - kao da je naučio da je noć za spavanje  a štucanje je svakodnevna pojava - obavezno!!

vjeverica8
    21. Srpanj 2016. 11:07

Bellaru mene je jučer sve bolilo - ni ležat, ni sjedit ni stajati mi nije odgovaralo  danas je bolje  a da si napraviš kupku da ti se tijelo opusti?

bellaru
    21. Srpanj 2016. 11:12

Vjeverice posto smo isti dan termin. Kad si radila zadnji pregled i jel su ti rekli koliko je tezak mali?  
    Ma sad ne stignem nista. Malo legla. Pa cu se tusirat za koju min.
    E al i koljena me bole tako da se ne osjecam samo ko trudnica nego i ko stara baba😧

Marigmar
    21. Srpanj 2016. 11:25

Danas ne kuham muzu sam najavila da mi negdje masne ćevape sa lepinjama pokupi da se počastim malo

vjeverica8
    21. Srpanj 2016. 11:26

U pon, 2500gr  moram po nalaze brisa idući tjedan pa mislim da ću skočiti do svoje dr, njoj više vjerujem i ona sve detaljnije pogleda

mare1989
    21. Srpanj 2016. 11:29

Marigmar super da je ctg dobar

Vjeverica bas mi je zao sto zbog te cure propalo djevojacko

bellaru danas nije tvoj dan za skakanje kako ces cuvati necaka kad si sva slomljena? da ti ne bude previse za danas?

mare1989
    21. Srpanj 2016. 11:31

Meni nije radio doktor nikakve bris na streptokok,narucena sam ponovo za  3tjedna,mozda ce tad.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.