evo google maps kaže 48 km, obilaznicom do Ivanje Reke, Slavonskom do Selske i onda ravno gore do SD - takav je plan
I ja imam dana kad bi svog na Mars poslala ali danas bih ga samo doma dovukla već sutra bi opet na Mars morao
Joj i ja nekad zaboravim da sam trudna a za mjesec dana ili manje će mi se svijet zauvijek preokrenuti naglavačke
nekako jedva čekam
Joj Sandrich drzim fige da sto prije krene i da si brzo doma, meni slabo od pomisli da cu morat ostat par dana u bolnici!
Vjeverice nije ti to mala beba ne brini, moja je isto bila na 35+1 2500 g, racunaj da do termina ide jos kilu pa ti je to 3,5 kg, taman!
Dorich cestitam od srca na malenoj princezi. Zelim ti brz oporavak 😚 a princezi dug i sretan zivot 😍💝
Meni bas danas ginic rekao da kod gastacijskog u 39 tj induciraju?
Valjda to ide kako se kom sprdne..
Mare vruce ti je?😉
Cure ja vec zadnjih tjedan dana tako slinim dok spavam😨😨😨😨 probudim se sve mokro. Lice, jastuk😨😨
Meni doktor jos niti jednom nije rekao kolika je beba,mozda i bolje da sto manje znam😁😉
bellaru imam osjecaj da sam na raznju,znojim se uzasno. Klima siba u stanu a ja se znojim😌😥
najrade bi i gace skinula kad spavam😊 al pored djece previse je i sto spavam bez majice
Dorich cestitke od ❤❤❤ brz oporavak ti zelim 🎉🎊
Miska nemoj ti meni do termina jos kila😨😨😨 pa moj ce imat onda preko 4 kile😨😨😨😨😨😨
Vjeverice a nije ti bolje do luckog pa na rotor pa selska i ravno gore na sv duh??mislim da ne ides kroz grad cijeli.
Mare pa i je sto manje znas to ti je i bolje😨😨😨 ja ovak gledam gdje ce tolki dijete kroz moju mindju 😨😨😨😨ima da se prepolovim
Dorich cestitke
Eto po listi jos sluzbeno jedna ispred mene 😮😮😮
Crazy imamo vjerojatno svi takve trenutke za katapulturanje 😂😂😂
Moga nema dobar dio godine pa mi koji put isto digne tlak, to im je jednostavno u genskom zapisu, nisu oni jadni krivi 😁😁😁
Dorich čestitam!!! mazite se i pazite se
brz oporavak želim!!!
Crazy heheeh, opet sam Žabica postala napišem sutra, sad mi je već kasno za razmišljanje
ali puno toga što mi je rekla je u knjizi Ina May i u skripti - baš prepoznajem te neke info
Miska ajde super, jer sad imam osjećaj kao da je najmanji ovdje a neko vrijeme je bio najveći (usporedba s terminušama) prestrašio se pa usporio
da ima 3200 kad se rodi meni taman
Nek je Mila čekala tatu da se vrati, sad možeš i ti u miru roditi Znam još jednu Milu koja stiže u ponedjeljak carskim rezom...
Sortiraj odgovore
Najstariji