E da to smo nas dvije, ja sam ona niža 😂😂😂 ma uspjele smo odoljeti, uzela sam samo zeku tjesilicu (praznih ruku ne mogu izaći). Suzdržavala sam se jer sutra u Lidlu planiram bar 200 kn ostaviti pa da ne bankrotiram 😜 Vidjela sam te možda tj. Vidjela sam ženska crne kose u repu rovari po bodicima ali bome mi se nije činila trudna 🤔 Fino ti to kamufliraš ako si to bila ti 😀
A ni ja nisam uzela na kraju neke blješteće iako mi je to bio prvotni plan ali ipak je zdrav razum prevladao
Cure ima li vrucine?
Ja evo kavicu pijem,sin spava,kcer se igra,rucak se kuha.Pravo vrijedna zena nema sta
Noge natekle a jbg mora nesto
A joj eto kad se sve vec zalite na bolove da se i ja prikljucim, imala sam neku akciju ciscenja dopodne hahah pa onda to mi nije bilo dovoljno pa sam isla do jednog centra po neko sude jer ima akcija i rezervirala ga 😬 I sad me sve boli jedva sam dosla kuci onako nogu na nogu i cijela ljeva strana me boli 😬😬😬
Aha hvala na info Bellaru znaci skupljat pokenmone hihihi
A neeee ja sam mala, kosa do ramena, trbuh metar ispred mene. A da vidjela sam te sa tim u ruci😁😁😁😁 ma ja uzela muzu majicu ,necaku trenirku i bodi i svom malom bodi. Sebi spavacicu👍👍👍
Bellaru jesu dobri nalazi?
A sto se tice naoticanja, ja se stvarno divim onim trudnicama koje kakti trudnocu ni ne osjete. Pa kako? S razlogom se zove drugo stanje. Em sam sva razdrazljiva, slampava, zaboravna, sve me boli ... Al istovremeno presretna.
Kika cestitam!!!! Isplatili se dani laznjaka kad si tako brzo rodila!!!
Maleni se danas skroz slabo mice. Vec sam se uplasila pa ga malo osjetim. Sad opet mir.
Mozda glupo pitanje, jesu li tetra i svedske pelene isto ili ne?? Tj.mogu li s tetra pelenema siroko povijati?
Lucy za široko ti trebaju i tetre i švedske... tetre su ti obicne kvadratne 80x80 plahtice koje.možes presavijat na 100 nacina, a švedske pelene idu preko tetre da učvrste (ima na čičak ili na vezanje) one su krojene ono... ko pelena (u obliku 8)
Karlafi, ma osjeti se kako god malo... ja se smatram sretnom sto me zaobislo riganje i žgara, ekstremne nesanice i bolovi, bilo kakve bakterihe i prerana otvaranja... a sve ostalo, ako je zdrava beba, potpisujem za svaki put.
Ja sam isto danas nesto ljuta... sve nekih 100problemčića i svi u isto vrijeme... grizem :-P
Ja sam vidjela široko povijanje samo sa običnim teatra pelenama, uzmu se dvije jedna ide u trokut jedna u pravokutnik, jos cu pitati ako mi kažu da treba široko povijati da li da kupujem švedske ili može sa tetrama, istina tetrice su dosta labave za razliku od onih pamučnih šta su naše mame koristile ali budem pitala rade a ne kupujem, a i pitanje da li će trebati
Svedsku sam posudila od frendice. Mtc pelena. Cicak i ima kao usiven ulozak. (Nije predlozak jer je u peleni jel kroatisti?!). Imam prikopcanje pa mogu poslikat kasnije. Meni to prakticno, stavila ili po peleni ili po odjeci.
A sad jesmo li mi zaostali pa to radimo. U nekim zemljama rade usko povijanje. A svedjani mislim da ni ne znaju za svoju pelenu i siroko povijanje. Otkud naziv? Zna netko? Crazy ☺
Sortiraj odgovore
Najstariji