Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kleopatra1606
    15. Srpanj 2016. 16:44

bellaru je, je tvrdoglavi francuski bulldog star godinu dana :)

[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker

Marigmar
    15. Srpanj 2016. 16:56

Evo me domeka 😊 Bome je to sve skupa potrajalo ali nema veze bitno da sam ja to obavila pa sam mirna. Uglavnom sad su mi napokon i UZV napravili pa da znam kakav mi je bebolino otprilike i procjena je 3100g međutim ne znam kak mu znaci oznaka BIP jer to je procjena 96 za 39+3 tj ako je mislio doktor pod time BPD pa je krivo zapisao onda bome očekujem veću glavicu 😁
    Sto se tiče krvarenja kažu da je to zbog pregleda i toga sto sam se počela lagano otvarati jucer 1cm danas 2cm makar i to tko zna da li je točno. A ima nešto novo sto do sada nisam nikada vidjela napisao mi je "međica srednje visoka" kaj to znaci 🤔 I napisao mi je "zalistak zaderan" kaj to znaci ako netko zna?
    CTG je u redu a trudovi ne idu preko 40, tak da sve u svemu ok, samo mi je rekao da pratim pokrete bebe jer u zadnje vrijeme mi je mirniji nego prije pa za svaki slučaj. Eto idem odmoriti dosta za danas 😜

bellaru

Kleopatra 😨😨😨😨😨
    Ja sam imala engleskog i moj muz ga je zvao sotonisticki pas. Takvo tvrdoglavo zlocesto stvorenje nisam vidjela😂  i iskreno da je taj pas ziv ja ne znam kako bi sa njim i bebom😦😦 tvoj jos ima godinu dana pa ti preporucam svim silama i snagama da ga probas dovest u red. Znam da se neki nece slozit  samnom al ja sam sa ovim psom  (argentinskom dogom) nabavila preko ebaya  ogrlicu  koja ima zvuk, vibraciju i struju. Mi smo to uzeli prvenstveno  jer je velika a voli skakat po ljudima jer misli da je mala pa da ju ta korigirami i da kad ju zovemo da odmah dodje a ne da pogleda nas i pobjegne i ona je stvarno poslusna od tad i na sam zvuk odmah dotrci. Kazem dosta je da samo cuje zvuk taj. A kako se pas ponasa?

• karlafi

Razg sam ja odmah s doktorom kad sam zvala za nalaz. Rekao je da je to kao normalno u trudnoci ali da dodem da napravimo urino kulturu za svaki slucaj. Iako je u mokraci sve ok. 
    Kad vec pricamo o hrani i kilama, tak smo se fino najele bolonjeza sad 🤗

Lucy16
    15. Srpanj 2016. 17:03

Danas se lakse dise! 

Kg...   Pizdila sam na komentare koliko sam se udebljala, pa na meni se uopce ne vidi da sam trudna, pa onda sad se lijepo vidi, sad si dobila trbuh, pa u zadnje vrijeme si bas puno narasla..... Kako god, ne valja. Jel se vidjelo ili ne. Mislim, ljudi misle da trudnici moraju komentirati samo trbuh i kile. 

Po mojoj vagi dobila sam 10, kod dr.8 kg pa ne znam sto je tocno. I prije sam bila deblja, tako da mi je ovo ok. I to cu tesko skinuti.

Sveki jutros dosla po muza da idu kositi vocnjak. Poludjela sam. Jos nismo sav namjestaj slozili,  ona njega zove u vocnjak. Sama sam namjestila dj. komodu i poslozila stvari unutra. Cipelar stavila i tako. Umjesto da nam netko pomogne, jos ga odvlaci od posla. Imam manje od 4 tj.do poroda a nije sve spremno. Uvijek ima nekog drugog posla.

bellaru
    15. Srpanj 2016. 17:05

Marigmar vidis sve ok. Znaci ti ces za 8 dana bit skroz otvorena ako ces cm u dan😁 
    Ajme medjica srednje visoka , zalistak zaderan😂😂😂 svasta mi se mota po glavi😀 pogotovo nakon moje danasnje masaze medjice😂😂😂

ejic
    15. Srpanj 2016. 17:15

Kleopatra, pa ti ko da nisi bila trudna 😮😮 I jel tih 20kg bilo u trbuhu ili? Jer ne vidim da bi negdje bilo kakvog viska 😉
    Sad si mi malo pokvarila moju idealnu sliku reakcije naseg 1-godisnjeg mopsa na bebu 😔 Nadam se da nas nece opet poceti pisati i kakati po kuci 😔 Iako kad se zeli zainatiti onda mi se bas mora popisati po zavjesama na balkonskim vratima ili cvijetu koji stoji na podu. A o ljubomori ne moram ni pricati, vec kad mm stavi ruku na moj trbuh i mazi naseg juniora, pas ga onako ljubomorno gleda. Jel to znaci da i ja mogu ocekivati probleme prvih par tjedana dok se ne privikne na bebu? 😭😭

Miragmar, meni u trudnickoj knjizici pise BIP i prema tome sto sam ja nasla na netu je to promjer bebine glavice. Bas mi je drago da je ipak sve u redu. Jel to znaci da bi i ti mogla uskoro na tobogan? 😉

Aurelija
    15. Srpanj 2016. 17:18

Rodila se Nika, jutros oko 11, sunce mamino i tatino!  velika cura 53/3600, povukla cicu odmah i cijelo vrijeme mljacka kad je budna! Malo je bila u inkubatoru, najgora 2h u životu, dok su mi je donijeli!
    A operacija, definitivno gore iskustvo nego sam zamisljala, osjecaj je ko da ti neko utrobu cupa van, pritisak u plucima, nemres disat, užasna tresavica...a sad isto bespomocna, ne mogu si sama bebu približit na cicu, ležim na leđima sve boli... Jedva cekam sutra da mogu ustat i pomaknut se!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.