ipak sam otišla na hitnu, ne znam ne bi si oprostila da se nešto dogodi a ja nisam reagirala. Kak sam jucer prokrvarila nakon pregleda tokom popodneva sam pratila i bilo je malo kapljica tu i tam, međutim sad opet prije sat vremena na gaćama je bilo ipak malo vise, je tamnije boje ali reko ma neću se mučiti idem ja ipak do bolnice. Svi mi govore da je od pregleda al lako reci bolje da mi vidimo jel tak 😜 Nis me ne košta a biti cu mirnija.
Sad sam na Hitnoj gore di je radaonu i svako malo plačem jer neka bebica ili ide doma ili ju nose ili ih čujem, jbt hormoni do sada me nisu prali uopće a sada zadnja dva dana me ubijaju 😂
Marigmar javi nam sta su ti rekli.
Nasi carobni hormoni rade cuda od nas😊
HORMONI, HORMONI, HORMONIIIIII!!!
Poznata priča.
Sanjarka, može bez majice
Mene križa ubijaju, javljaju se lagani grčevi...ali ipak imam osjećaj da ču dočekati termin.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Pozdrav curke , nove dobrodosle !
Ja sam bila danas kod gin. Uzeo mi bris na streptokok pa cemo vidit, postom cu dobit nalaz. Kazu da ga svaka treca zena ima, to je nekako bas puno al dobro, pa sam otisla do mog starog radnog mjesta malo se javila kolegicama vec se narucile da dolaze cim beba dode heheh . I onda sam mal u shooping joj sve je vec 70 posto, kupila sam za bebuljicu male jeans i kapicu i par leggins , joj kako slatko 😍😍
Sta se kila tice prije trud. I ja sam bila opsjednuta s ravnim trbuhom i vjezbanjem ( al imam dvije vjezbe koje radim od kuce i super su funkcionirale) na hranu nisam pazila. Sad kazem da znam sta znaci imat trbuh hihihi 😂😂😂 i onda su na pocetku trud komentirali kako sam previse dobila kila bla bla, a jednostavno nije se trbuh lijepo vidio pa je izgledalo cudno, sad samo trbuh je tu i izgleda lijepo al mislim si kad izide beba bit ce cudno, ali necu se opterecivat s time. Taman kad sam pocela uzivat u jelu dobila sam secer i moram sad pazit tako da za mene nema nekog finog jela 😟😟 probala sam al digne mi secer :(
Al nisu mi jasni, ako nemas sta lijepo rec suti hihih.
Mogu mislit posle komentara ccc kao sta sunshine kaze kod nas mrsavijih jedva cekaju da se udebljamo
E da i kad pitaju kolko sam kila dobila, kazem 12 a oni ooo to je malo previse ova i ova je dobila manje
Mare nadam si da si ubila ta cudovista a da nisu ipak pokenmoni? Hahha
Abiesja probala recept, al sam otvarala pekanu pa mi splasao biskvit 😬😬
Tpol sredila mama sva cudovista😊
Nocas mi je mm galamio jer skocim iz kreveta cim oni viknu mama,mm govori polako ustani nista im nece biti mogu i ja ustat. Al dok on ustane ja sam vec kod njih😊
Ne znam da li to moje naglo skakanje moze nastetiti bebi.
Tpol ti si bas baby shoping obavila😍
Sanjarka namjeravam vjezbat ali prije 10tog mj ne. Imam jako dinamican i stresan posao pa sam vjezbanjem ispucavala negativnu energiju koje sada nema. A i dat cu tijelu priliku da se oporavi nekako se bojim ranije pocet zbog reza i svega.
url=https://lilypie.com]
Ja nisam nikad bila mrsava ali ni debela, iako imam viska kila. Non stop sam u điru i da ne zderem tolko kad sam pod stresom bilo bi sve ok. Ali sam pod stresom!!! ahahahahaha
I ja volim vjezbat, rolanje i trcanje su mi naj, to mi je melem za živce. Samo mi nemoj teretanu. Meni je idealno ustat u 5, otrcat vani 30min, otusirat se i dan moze pocet. Uf jedva cekam... i ja bih negdje u 10.mj pocela...
Tpol meni to dodje ko puslica veeelika. I kad mi gore krene lagana naznaka smedje otvaram rernu
Marigmar javi se sta su rekli i drzim fige da je to samo od pregleda. Al bolje provjerit.
Jooj ja sam mala bucka al kad zabrijem onda prehranom i vjezbanjem skinem 5 kg u 2 mj al moram biti bas disciplinirana al znam da mogu. A ugl mi se neda jer volim papat. 😁 bilo bi super da kad rodis da ode vise kg nego sta je doslo tokom trudnoce😀
Tpol da stvarno 12 je previse kako si to uspjela😨 znam ja zenske koje su se jedna 30 a druga 40 kg zdebljale u trudnoci tak da ti sa 12 a ja sa 14 smo mila majka.
A mare je fenomen kad mrsavi u trudnoci a van trudnoce se deblja😂😂😂 mare ostane trudna samo da smrsavi😛
Sortiraj odgovore
Najstariji