Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    15. Srpanj 2016. 11:45

Sanjarka kazem ti one odu na carski i odma im naprave liposukciju il sta vec i zategnu ih. 😕

bellaru
    15. Srpanj 2016. 11:47

To je ono odes operirat devijaciju spetuma pa se probudis sa novim nosom😉

Ugolina
    15. Srpanj 2016. 11:50

Haha

• karlafi
    15. Srpanj 2016. 12:12

Cure dal je koja imala u trudnoci problema sa povisenim leukocitima? Crp je normalan znaci nema znakova upale. U mokraci sve ok. A leukociti 14tis

ejic
    15. Srpanj 2016. 12:15

Sanjarka, rasporedujem si ja posao tokom dana uz duuuuge pauze izmedu pa nema forsiranja. Sve cu ja to polako stici 😘

Eto, setnja zavrsila, psic KO- sad ce opet spavati 2 sata 😈, a ja nastavljam polako starim tempom 😉

bellaru
    15. Srpanj 2016. 12:17

Karlafi ja mislim da su leukociti opcenito poviseni u trudnoci. Nesto je uvijek poviseno u trudnoci i to je normalno i mislim da su to leukociti

mare1989
    15. Srpanj 2016. 12:19

Ma kile,zaboli me sta ce mi tko reci.
    Moj mm kaze bolje da ima za sta da uhvati nego da ima osjecaj da hvata nogu od stola😂
    Ja ne znam zasto i kako ja u trudnoci smrsam a poslije se udebljam ko prasica.
    Kad sam isla rodit kcer imala 73kg,poslije se udebljam na 85kg,kad sam isla sina rodit imala sam 76kg opet se udebljala na 87kg. Sad sam ostala trudna imala sam 80kg vaga pokaziva da nista nisam dobila😊 prije dva mjeseca sam imala 82kg,30.6 odem na kontrolu ja opet imam 80kg. Izgubila te 2kile. E pa stvarno samu sebe ne kontam

CrazyPuppet
    15. Srpanj 2016. 12:29

E za ove komentare o debljini, obavezno vratit i zacepit gubice tim izrodima, pa da vidim kak će sljedeci put laprdat... ja sam jedampit odgovorila: ja ću smršat, a štoš ti sa sobom, nemam pojma... i da vidis....
    Žabica, da bi trud bio onaj pravi da ctg-u bi se vidla sinusoida, a ne cik cak linija... bez obzira na vrijednost... zato se i gleda graf...
    Ja bila s malim u šopingu i otisli do igralista i sad ja glupaca njega dizem na tobogan da bi se on spustio. Kad dođe neki tata s 3komada, i mali od godine se lijepo sam popne... e onda je i moj sin naucio penjat se :-)

Sanjarka88
    15. Srpanj 2016. 13:01

Crazy e tako treba hehe 😊

Sta se trbuha tice mislim da ni tu nema pravila meni je ve c drugi dam bio kao 2mj trudnoce samo ispuhani balon 
    Definitivno je bio lijepsi u trudnoci 😂
    No sta da se zavaravam nisam nikad imala ravni trbuh pa necu ni sad 

Mare ti si stvarno fenomen 😉

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.