Imam jedno pitanjce za vas iskusnije od mene Danas na pregledu plodna voda mi je bila mlijecna, jel to znaci da je maleni spreman ili?
Ribi cestitam na bebici, tezak porod ali sve se zaboravit kad je beba tu
Dobrodosle nove cure
Marigmar javi se 😊
Tpol vidili mi tebe na slikama predvna si, samo lipa busa je tu 😉
Super shoping 😍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Radi pregled kao kad bris radi samo sto svjetlom pogleda, to moze samo ako si otvorena a ja sam za prst otvorena i ne micem se dalje od toga a trudove imam vec tri dana nekad malo jace nekad malo slabije
Ej cure, čuvam bateriju na mobu pa se susdrzavam iako mi dosadno za poluditi 😊 Uglavnom pregledao me specijalizant veli da je to najvjerojatnije od otvaranja, danas sam već malo vise otvorena nego jucer, pa su mi napravili UZV i CTG i sad čekam doktora koji je specijalist a ne specijalizant da to sve pogleda i odluci, javljam novosti, tu je bome puno žena šta ih uzimaju na hospitalizaciju sto zbog CTG sto zbog šećera sto zbog plodne vode, nadam se da mene ne budi osim ako je stvarno nešto loše
Ribi cestitam! Virujem da si se napatila al bitno da je sad to gotovo i da mazis svoju bebicu!
Karlafi meni su bili poviseni kod upale mjehura, ali mislim da oni budu u trudnoci poviseni, a da ti ne bude nista. Pitaj svog dr., to ti je najbolje!
Ja sam cilo jutro po centrima, jos zrazim komodu ali u ovim baby ducanima su sve socijalne!!! Usput si isla probat neke slape...U nijedne noga ne moze uc, nosim inace 39, a jedva sam nagurala u 41. Al besmisleno mi ih bilo kupit za nosit jos ovih misec dana. Osjecam se ko King Kong.
Kako ste vi kolovoske trudnice??
Ee i u nas napokon bura okrenila, milina je!! Sad cekam mm da dode da rucamo i odoh u horizontalu!
Kika zauzmi startnu poziciju za tobogan ;-)
Marigmar nadam se da je to samo od pregleda... dosta je sad to sve dolje osjetljivo i prokrvljeno... al vec si u terminu lagano pa nema frke
Crazy sad mi frendica pise da je tako njoj plodna bila ujutro na pregledu a navecer rodila a isto je bila malo otorena ko ja i kad je puka vodenjak da se za 8 cm otvorila i rodila bez problema. Sad samo cekam kad ce, moram setati sto vise rekla doktorica
Bilo bi bas dobro veceras roditi kad ovako bura lipo puse haha
Jelda, eto sretno, zelim ti brz i lagan porod. U nasem rodilistu su isto ok ;-)
Deeka ikea ima lijepe komode
Abies da super je izgledalo dok nisam ot orila pekanu, nije ki vrag dao mira a sam morala u pola gledat 😆😆😆 drugi put ce bit zato bolje
Bellaru da stvarno smo natukle previse kila hahha al pouka je da ljudima nije bitno jestel mrsave ili malo popunjenije oni nadu uvijek neku tocku za komentirat
Sanjarka hvala ☺️
Marigmar drz se ako se isprazni mobitel onda ja isto neznam sta da radim sa sobom a obavezno zaboravim punjac ili knjigu i nadam se da te nece ostavljat u bolnici 👍🏻👍🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji