Bellaru, znam da se mora spustiti, al jel jos rano?? Da znam ako ce ranije krenut.
Ako me ne boli, znaci da se nista ne siri. Nije ni to dobro. Il sam toliko siroka da ni ne treba. Bitno da bebac lako izleti van.
Lucy😂😂😂😂 mozda se siris al te ne boli. Mozda sam ja preuska pa boli😁😁😁 fakat ne znam. A to koliko prije se spusta isto nemam pojma😕 ja sam bila sa 33 tj pa rekla da se spusta. A to osjetim jedino jer mi se vise pisa i imam osjecaj da me prstom bode mjehur. Krenem pisat pa nikako stat😨😨
A bas to bitno da lako izleti van😁😁😁
Lucy meni u obje trudnoce trbuh do zuba, nista se to nije pustalo. I sad dr kaze kao spustila se glavica niže, ali samo je malac dobio prostora pa me svejedno tolko po rebrima da ne mogu sjedit uopce. Sve ti je to individualno. Pri kraju si, pa sad to kako kome... a zdjelica se širi bolilo tebe ili ne... ni mene nis ekstra ne boli, imala sam nesto bolnih senzacija, al nis spektakularno.
Ribi čestitke! Ako netko moze prebacit pricu s fejsa... zao mi je ako je bilo mučno. Želim ti brz oporavak, a malenoj sve najbolje ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji