Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucy16
    14. Srpanj 2016. 15:37

Bellaru, znam da se mora spustiti, al jel jos rano?? Da znam ako ce ranije krenut.

Ako me ne boli, znaci da se nista ne siri. Nije ni to dobro. Il sam toliko siroka da ni ne treba.  Bitno da bebac lako izleti van.

bellaru
    14. Srpanj 2016. 15:54

Lucy😂😂😂😂 mozda se siris al te ne boli. Mozda sam ja preuska pa boli😁😁😁 fakat ne znam. A to koliko prije se spusta isto nemam pojma😕 ja sam bila sa 33 tj pa rekla da se spusta. A to osjetim jedino jer mi se vise pisa i imam osjecaj da me prstom bode mjehur. Krenem pisat pa nikako stat😨😨 
    A bas to bitno da lako izleti van😁😁😁

Abies
    14. Srpanj 2016. 15:58

Ribi cestitam!! 
    Odmori dobro i brzo nam se oporavi!

CrazyPuppet
    14. Srpanj 2016. 16:14

Lucy meni u obje trudnoce trbuh do zuba, nista se to nije pustalo. I sad dr kaze kao spustila se glavica niže, ali samo je malac dobio prostora pa me svejedno tolko po rebrima da ne mogu sjedit uopce. Sve ti je to individualno. Pri kraju si, pa sad to kako kome... a zdjelica se širi bolilo tebe ili ne... ni mene nis ekstra ne boli, imala sam nesto bolnih senzacija, al nis spektakularno.
    Ribi čestitke! Ako netko moze prebacit pricu s fejsa... zao mi je ako je bilo mučno. Želim ti brz oporavak, a malenoj sve najbolje ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.