Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Elle827
    14. Srpanj 2016. 12:52

haha, sandrich...da...super mi je kako su servirali mlijeko u toj zdjeli... a šta je ono,feta sira? 

..kod nas je za doručak isto tako dvije fete kruha i onda uz to ili maslac i marmelada ili zdenka sir i tako neke stvari...meni ok...a ručak i večera neke maneštrice, pečena piletina i riža, juhice..i tako....meni nije još,nikad bilo,nešto baš da bi rekla da mi je grozno...a i začini su sasvim ok...nije bljutavo.. 
    ...na odjelu rodilja više puta dnevno juha, svaki dan kompot, čaj.. jedino tete imaju problema s priborom za jelo..pa su nas znali požurivati da pojedemo ručak jer ako ne operu žlice onda nemaju dovoljno,za večeru ..tako nešto...
    ..mi smo se u sobi zezale da ćemo im jedan dan odnijet paket žlica gore na 5.kat. 😃

'

uykmyjh
    14. Srpanj 2016. 13:02

Sanjarka hahah pitali su me oću li čaj pa sam rekla da bi mogla... I onda je druga sestra počela urlat sa drugog kraja hodnika "NEEE to je sa šećerom! Ona ima šećer! Nemože!" a mliko mi diže želudac... Taj obrok sam takav samo vratila nazad, jela sam svoju hranu i šećer mi je opet bia dobar, uvik oko 4.6... I nekužim zašto me i dalje vode kao da imam taj gestacijski dijabetes i ta hospitalizacija pusta kad mi je svaki šećer do sada bia dobar (osim jednog prije misec dana kad sam se predozirala slatkišima jer san ispalila više od njihove hrane) i to je skočia na 7 nakon obroka šta je ok s obzirom da su čokoladice bile u pitanju... 
    Crazy mjere šećer u bolnici cijeli dan i stoji se do sutradan, nemože ništa u 15 min nego tamo jedeš i spavaš i bockaju te svako 2/3 sata... I dižeš se po noći isto na bockanje dok svi lipo spavaju  Bude baš dosta trudnica tamo za taj GUK profil. I onda se žale da im je gužva, da su pretrpani, da ne stignu otpusna pisma napisat...

mare1989
    14. Srpanj 2016. 13:09

sandrich ovo je zalosno,ali ja umirem od smijeha na ovaj meni. Ja bi dobila napadaj da mi ovo donesu.

Crazy ja imam problema sa mamom,ona bi da mi se stavlja u sve i slabo cijeni mog muza,ali ja joj ne dam da ista kaze protiv njega. Jer stvarno radi od jutra do mraka bori se za nas,zovu ga da ide u Njemacku da radi on ne zeli da pusti mene i djecu ni dana same. Zato dok druge imaju problema sa svekrvama ja s mamom. Prije sam sutila i trpila,al vec mi puna kapa toga. Ali mozda ce se promjeniti kad brat dobije dijete i vidi neke stvari.

CrazyPuppet
    14. Srpanj 2016. 13:23

Hehe Mare izgleda da s nekim moramo imat problema. A tm svaka čast ;-)
    Sandrich znam da se ostaje cijeli dan za taj guk profil, nego sam komentirala ovo za nalaze da nikako da naprave...
    Ajme kod nas bas fino vrijeme, puse malo i nije vruce, ma milina. 
    bila sad borba s malim za spavanje, umoran je ko pas ali neda se, bacanje po podu, i usnu raskrvario i urla, a ja pored njega i samo mirno ajde dođi mami... ali neeee zaspao na kraju na podu nakon 20min divljanja, i sad ga prebacila u krevet...

uykmyjh
    14. Srpanj 2016. 13:29

Aha to  a štaš, imaju pametnijeg posla. Zadnji put sam čekala tamo jer mi je rekla "brzo će, pričekajte" i čekala 2 sata....

mare1989
    14. Srpanj 2016. 13:30

Crazy i kod nas milina,lagani hladni vjetar,sunce😊
    i moj mali se igrao sa sekom,sad evo donio plahticu,jastuk,krpicu i trazi mlijeko.Sad ce na spavanje pa cu i ja u vodoravno,bebac me rasteze,razvali rebra.
    Sveki zove otisla da kupi robicu za bebu za izlazak iz bolnice pa slika svaki komad robe da ja izaberem😍😍

Lucy16
    14. Srpanj 2016. 13:47

Muzevi...... Ne mogu se pozalit na svoga. Dobar je u vecini slucajeva. Nekad mi malo digne zivce kao jucer. Jel ja moram sve svoje cipele drzati u kuci da smrde, zasto ne mogu biti u podrumu??  Imam puno cipela, i jucer je taman dosao jos jedan cipelar kojeg, naravno, nemam gdje staviti. al kako da znam sta cu svako jutro obuc da pripremim cipele?? Il da se obujem u podrumu na putu do auta u garazi?? Muski ne kuze da ujutro nemam pojma sta obuci pa u skladu s tim biram cipele i da sve moraju biti na dohvat ruke.

Secer.. .. Hvala Bogu ogtt bio 2 puta ok, iako mi mama ima dijabetes. Na taj guk me nisu ni slali. Ne bih mogla izdrzati s takvom hranom, pa ni jedan dan.

Vrijeme.... Kod nas nocas padalo kao ludo. Spavali s otvorenim prozorom. Zatvorila ga pred jutro. Danas je malo bolje, ali se opet znojim ako sam u pokretu.

Kupila si u lidlu pilates loptu. Cekam jos dva tjedna pa pocinjem vjezbati. Nek se mali bar spusti kako treba. U zadnje vrijeme dosta sam cula kako se beba nije htjela spustiti pa ili carski ili vakuum.

zabica25
    14. Srpanj 2016. 13:52

sandrich, dakle slijedi hospitalizacija...  ajoj...

Moj muž je dobar iako ima i on neke svoje ispade..onda se sjetim kakvo je imao djetinjstvo, u kakvom je siromaštvu živio, da je jeo čokoladu jednom mjesečno...da se čovjek rasplače. Zato mi je žal kad vičem na  njega bez veze jer hormoni divljaju. 

Mene je jučer sve nešto presjeklo dolje i nisam se mogla uspraviti, križa počela boljeti, grčevi..i zovem ja u rađaonu da pitam ako ima smisla dolaziti ili je prolazno. Ležala sam ja 5 sati i nije prolazilo. I danas me još sve boli. Išla sam ja i sestra je bila tak bezobrazna. Rekla mi je nek joj opišem kak me boli, velim joj iskreno; osjećaj kao da si čovjek nategne ligamente..a ona meni da su to prevelike usporedbe i da je to za kirurgiju. Opet ja njoj objašnjavam da je to samo usporedba, ali očito hrvatski nije razumjela, a mađarski ne pričam  Dolazi dr, njemu opet sve to ispričam i čovjek odmah sve shvatio. CTG 45 min, sve super, ja zatvorena. Sve je bilo u redu. 
    Pitao me zakaj sam posjetila dijabetologa, reko ginek mi je dala upt jer je treća stavka bila 7,4 i on meni veli da nije to ništa povišeno i da je sve u najboljem redu.  
    Neću više ni provjeravati. Poslao me doma i ja sad mirna. 
    Očito se pubična kost jako širi i postaje jako osjetljiva..
    Toliko o tom 13.7.

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Abies
    14. Srpanj 2016. 13:58

Sandrich ne mogu ti bas nista dobro rec za taj gd. I meni jedan prokleti krivi nalaz razj... sve. U bolnici ih gnjavila da mi vade secer i NISU HTJELI! Poslije cr dali jelo ja velim krivi meni meni za dijab. Ne vi to niste vise od trenutka ulazka u salu. Vade krv iza. Pitam a glukoza... e to oni sad ne gledaju. Gadovi

Crazy, joooj. Kad dodje doma zbrisi na par sati. Nek se gnjavi sa sinom. I da nek nema rucka. 

A ti Mare ces nam nabit komplekse s tm! 
    A ovo s ormarom, takvi su bili mm sad svekar. Nisu se nikad sjetili da on ima obitelj sina i zenu koja je doma (il s posla juri doma), njima treba iz trgovine to to to, da ne bi svekar upalio auto. Opet, tvoji su pa neki put pregrizes
    Bellaru stize nam kisa!!!
    Ribi? Nema slova. Il nema net za javit se. Sad vec plese po sobi sigurno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.