Cure evo mene napokon iz bolnice, dakle došla ujutro druga na redu mislim si jeeeej brzo cu ali eto ipak ništa od toga. Pregled ok, sa Dr. Se malo porijeckala jer nisam na dijabeteckoj dijeti?! Ja objašnjavam da mi je samo prvi šećer u 2 mj trudnoće bio 5.1 svi ostali ok, al oni se nedaju, dosta je ljuta bila i razumijem da se ograđuju ali stvarno ne znam zar i mene hoce hospitalizirati ranije pa da im i ja mjesto zauzimam ili kaj?
Kaže prst otvorena i to je to.
UZV mi nisu radili opet tak da ne znam i dalje koliko je bebolino naravno da ne stigneš ni pitati zašto 😔
CTG radila prvo 40 min pa kao nije bas nešto da dođem za sat vremena ponoviti, došla ponovila, izgledaju mi isti a taj drugi je kao ok 😂
I napokon dođem doma kad ono krvarim 😬 E sad nije obilno, na gaćama je bilo dosta, dok se brišem je malo ne znam da li je to posljedica pregleda, s tim da u bolnici dok sam bila ne bi tad prokrvarila nego sad 😡
Zvala sam trudničku kažu da sama procijenim da li da dolazim ili ne na hitnu, a šta ja znam...
Moja mama zna reci da ako te dijete ne promjeni nece te nista u zivotu promjenit. A to sta muzevi imaju ispade tu i tamo neki vise neki manje to je sve normalno. Ko zna kakve mi ispade imamo samo mi to ne kuzimo jer ipak smo mi same sebi najbolje. A da ne kuze kako je to u trudnoci i ostalo to je istina. Al najgore mi je kad mi dodje neko musko pa kaze vi ste zene za to napravljene. E pa j**** ja tebi m****!!
Ma taj ogtt. Moj ginic kaze da su pretjerano snizili granicu i da za 0.1 poviseno salju u bolnicu i cude se kad su prenatrpani. Moj otac je dijabeticar i zbog toga sam morala kao stalno bit na dijabetickoj dijeti. Bila sam strogo 2 tjedna pa mi secer bio prenizak pa mi rekao da moram vise jest. Mislim si jedite govna, ja cu jest kako jedem svaki dan. Nije me vise ni slao na to sranje. Htjeo me za 0.1 povisenog secera slat na vuk vrhovec i rekla sam mu da je lud da necu ic.
Abies moram ga hvaliti kad je stvarno dobar😍😍 treba mene trpiti hahah i jos plus moju mamu.
Stvarno sta nam je s Ribi? Samo nek je ona dobro i beba.
Marigmar ako jos krvaris idi ti na hitnu ginekologiju,mirnija ces biti.
Meni je secer bio povisen ali doktor rekao nije to nista. Stariji doktor pa covjek ne dize paniki oko toga.
Meni secer uvijek bio 5.1. I prije trudnoce i u trudnoci. Kad sam radila ogtt bio 4.6. Dobro pa dr.nije radila frku oko toga. Al donijela sam joj stare nalaze. I imam aparat doma pa nekad sama mjerim. Bas znaju zbog sitnice nekada cjepidlaciti. A kad kazes da se bojis da curi voda, da te nesto boli, probada i dodes im, onda si im na teret. A zbog gluposti primaju.
Abies samo nek pada. Po noci je bila milina osim dijela sa grmljavinom. I nek tako par dana bude.
Marigmar ne znam sta bi ti rekla😨 ako nisi sigurna odi nazad tamo. Znaci ti si otvorena
Moj bratic je doktor pa ga sad zezam da gdje je da cu doc kod njega da mi pogleda stanje cerviksa i dal sam otvorena😂😂😂😂😂😂😂
A ribi stvarno gdje je..😦
Samo da javim da nam je stigla Lucija💗3750g,52cm.carskim rezom danas 14.7 ujutro oko 9.jos sam osamucena i izmucena i sve me boli od operacije.vodenjak puknuo u pola 11 navecer 12.7.od 11h navecer tad sam u bolnici.33sata.prvo pokusali izazvat otvaranje gelom,nista,pa drip i u radjaonu na epiduralnu.blazena bila.u radjaoni provela 16sati! Otvorila se do kraja tek jutros ali na kraju se uspostavilo da mi je zdjelica preuska da bi beba prosla.primila do tada jedno 9 doza epiduralne.i onda dok odlucio da se ide na carski.eto u kratko..jos sam osamucena i ne mogu se pomaknut od bolova od sava. Svima preporucam epi!cure nemojte se mucit ako imate priliku rodit bez bolova!ja sam htjela rodit vag ali eto nazalost na kraju nije bilo moguce.pozz svima
Joooj bellaru ahahaha rijedak je tvoj post na koji ne odvalim od smijeha...
Marigmar, najjaci su mi ti "procijenite sami" to ko da meni na posao dođe netko i pita treba li mu nosivi zid ili ne, pa mu kazem procijeni sam... pa mu kuća padne na glavu...
Mislim ipak da ti je to samo od pregleda. Prati kroz dan, ako ne prestane odi u bolnicu.
Žabice drži se, jos malo ;-) mozda bude lakse islo ako se tolko rasteže :-)
Ribi draga cestitam od srca na malenoj princezi😍😍😚
A joj bas su te namucili,jbm mogli su to jucer sve da vide i da smanje muke.
Ali najbitnije na kraju da si ugledala svoju bebicu
Sad odmaraj i skupljaj snagu 😚😘
Jeeeej ribi čestitke 🎈🎈🎈 Uf nadala sam se da nije toliko potrajalo sva sreća na epi jer bome bi se napatila 16h da ju nisi uzela jos i vise. Neka je sve prošlo samo odmaraj.
A ja cu vidjeti tokom popodneva sa tim krvarenjem da li je jače ili slabije pa odlučiti navečer, nije da mi se ne da vraćati nije problem nego stvarno ne želim bezveze paniku dizati, makar mi svi kažu da kod trudnoće ništa nije panika već sve oprez.
Sortiraj odgovore
Najstariji