Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    14. Srpanj 2016. 17:00

Karlafi valjda je sam sebe prestrasio. sve je do glave.

A mene zanima kako ce moj kad rodim. Isto ic oko kuce i po komsiluku il ce bit doma. Stvarno ne mozes znat

mare1989
    14. Srpanj 2016. 17:29

Moj nece biti na porodu,nije bio ni prva dva puta pa nece ni sada. Jednostavno ne bi htjela da je tamo.

Aurelija
    14. Srpanj 2016. 17:32

Ribi, čestitke!!!  To je zbilja bio maratonski porod, žao mi je što si se toliko mučila!
    Cure moje, ja vec 3 puta danas nakucala maratonski post i dođe sestra po mene za krv, ctg,ekg, ovo, ono - ostavim mob i zbrise se! Nemam snage vise tipkat!!

mare1989
    14. Srpanj 2016. 17:42

Aurelija kako si?

Abies
    14. Srpanj 2016. 17:45

Joj cetvrtak je. Aurelija 😘

Crazy mm se drzi svekrovog dvorista 80% ne naseg

Elle827
    14. Srpanj 2016. 17:46

Ribi, čestitke na maloj Luciji 💐..žao mi je da je tako dugo trajalo..nadam se da ćeš se brzo oporavljati..znam kako je s dizanjem nakon carskog..uf..

Ugolina, a jel ti to poznaš mog muža?😄
    ..on je jedan od tih šta su sve gledali i,reko da ga je to bilo baš zanimalo...ali da nije za one slabog želuca... također mi je pogledao ranu neki dan pa mi uslikao da vidim..
    ..inače, ja isto nemam zamjerke za svog muža...super mi je.. ovo sto sam morala ležati 2 i pol mj. brinuo o svemu što sam mu rekla da bi trebalo , zabavljao malu nakon što bi došao doma oko,19h s posla... sad isto tako.. i, naravno, s bebom mi,isto pomaže..ma 😘😍

'

Aurelija
    14. Srpanj 2016. 17:55

Od 7-15 u điru, ctg, krv, ctg, ekg, uzv, anesteziolog ovo ono! Majketi, kak to obave sve u par minuta pripremu za hitni carski, ne znam!!!  sad zujim, čekam jelo! Sandrich, dobar tek hihihi 

bellaru
    14. Srpanj 2016. 17:56

Aurelijaaaa drz se!!! 

Abies to valjda svi muski svima sve okolo rade al sebi na dvoristu ne. Moj ode kod kumove mame pa stavljaju laminat,  razmjestaju svaki drugi dan namjestaj kako se mami od kuma sprde pa idu u ikeu mami po pampe. A ja kupila u ikei komodu prije 4 mj i nece ju sastavit jer sam mu 10 puta rekla za to i bas zato nece.
    Cucak mora na operaciju i ja ga trudna furam u zg na operaciju a on nece da nebi cucak zapamtio slucajno da ga je on odfuro na operaciju. Previjanje cucka isto. To mu je fuj. 
    Kao gadi mu se pelene presvlacit al vidjet cemo kako ce mu bit sa nasim djetetom. Mozda mu se to promjeni.
    Ma svi su on dobri samo nam dignu tlak tu i tamo😁😁😁

bellaru
    14. Srpanj 2016. 17:59

Aurelija dobro kazes kako sve to obave kad je hitni carski. Al ocito se moze i bez toga

zabica25
    14. Srpanj 2016. 18:25

Ribi, čestitam...žao mi je tvoje muke, ali priznaj da se isplatilo.

Marigmar, ti otvorena, a termin smo isti...ja još uvijek zabetonirana..

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.