Bellaru blizu Splita 😉
Sandrich daklem hospitalizacija 😕 mislim da u tom slucaju induciraju dan priije termina? Ili?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Bellaru neka bebe jos u trbuhu hahah
ja ni torbu nisam spakovala,a imam jos svasta za kupiti😊
Sreca sveki iduci petak stize pa cu vidjeti sta ce sve donijeti i znat cu sta mi treba za torbu.
Ja mislim da ides na ctg,pa pregled kod doktora jer si ces biti 35tj trudna
Neznam, nadam se da ne želim da to samo krene
valjda će pratit stanje pa procijenit... Nadam se da neće naslipo rutinski odlučit...
Crazy,joj...ma muž nije ok uopće s takvim ponašanjem...😕 pa šta ti je uvijek takav bio?
Sandrich, a di ti ideš u bolnicu? Meni kod naših u Rijeci bila baš dobra hrana uvijek.. svaka čast...
..što se induciranja tiče..mene isto bila malo frka oko toga ali sam pitala da mi objasne razloge pro i kontra i mislim da je u mom slučaju bilo posve opravdano.. i stvarno je sve super ispalo..
'
A i ova žlica mi je za krepat od smija, to imamo izbora oću li mliko lizat iz zdjele ka mačka ili ga jest na žlicu (?!) Hahah
Ja nisam nikad mliko dobila. To ti preko veze a? 😂
Meni dorucak bia bezveze al ostalo ok. Ok ok kad bi bila blitva bez zrna soli i kapi ulja nisam bila oduševljena haha
A kruh daju u enormnim količinama
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sto se cudite, pa ovdje se ispise u prosjeku 8-10str dnevno, brzo ćemo mi do 2000 pa i do 2500 - taman sredina kolovoza.
Sanjarka i Sandrich spavao je s malim u sobi, dobio je samo hladni tretman, popizditis će dobit sad kad dođe s posla.
Sandrich a bas te gnjave s tim secerom... a nas trudnice vole našetavat. Ja bih im rekla da cu ja sad tu pricekat i da u roku 15min ima da mi naprave. (Valjda kako mi mm ispila sve živce, nemam ih za nikog drugog ahahaha) a ovo za težinu bebe, u bolnicama a i u dz imaju obicno neki pretpotopno uzv i tesko procijene. Moja gin ima super uzv ali uvijek kaze da je to samo okvirno da uzv nije vaga. Sad ces ionako bit u bolnici pa da 2x na istom uzv naprave procjenu. Sigurno je sve ok.
Mare ajme ormar ahahahaha... fiks ideje, što reć
Sandrich ahahahhaha koji meni... za ☆☆☆☆☆
Inace super profilna slika ;-) big like!
Elle ne mogu rec da nisam znala za koga se udajem... al ono ipak c'mon... razmažen do srži... a ne moš birat u koga ces se zaljubit, hehehe lagano sam ga uspila iskorigirat, al eto tu i tamo bljesne u svom punom sjaju ahahaha
Pa sta je s tim muzevima? Joj ja sam puno puta vec znala reci kako oni ne razumiju da trudnoca nije samo da ti raste trbuh i da se rodi dijete. Nemaju oni pojma kaj zene sve prozive. Svaka cast izuzetcima. I one price ovakav onakav, promjenit ce ga dijete. Vidjela sam puno primjera kod prijateljica... Rijetki se promjene. Mamice samo treba mislit na bebice i sebe i ne zivcirat se oko muskih
Sortiraj odgovore
Najstariji