Crazy drago mi da nekog nasmijem malo😁
Ribi cestitam od srca❤👼🎉🎊 bas mi zao da je tako dugo sve to trajalo😦😦😦 brzo nam se oporavi
Dobro sta oni ne vide odmah da je zdjelica preuska il idu prvo kao da vide oce ic pa ako neide... ne kuzim
Meni je jedna doktorica pricala da je nesto imala problema sa kukovima kad je bila mala. Dal je operirala il sta ne sjecam se al da su govorili ko zna oce uspjet rodit vag il ce morat na carski i da je ipak uspjela rodit vag. Znaci krenuli u porod pa ako ide ide. Ako ne ma carski..doduse to je bilo prije vise od 20g. Al ocito i dan danas.tako ide
Pozdrav curke, ja sma totalno slano spavala zbog vremena, bas je neka oluja bila, prvo zatvorim prozore zaguskjivo. Pa otvaraj buka od kise i puhanja , tak da nista od spavanja al sad je 12 stupnjeva vani milina 👍🏻
Ribi cestitam! 🍼🍼🍼🍼
Sandric bas sam se ismijala za sliku menija hahha joj pa to da izgubis tek odma. Al da nakon slastiksa imas 7 to uopce nije strasno, sta komliciraju??.
Ja ako ne pazim i najedem se onako pravo odma skoci na 10
Sta kazu kad rade indukciju zbog secera? Kod nas 7 dana nakon termina tako da se nadam da cu dobit prirodno trudove
Sanjarka valjda ce rashladenje do splita doc!
A i mene ovaj moj ljuti al sta ces tako je to normalno hehe, al ima i svojih super trenutaka. Al sve u svemu ok 🙂
Skuzila danas da mi se trbuh malo spustio. Danas 36 tj.!! Jel to normalno ili pripreme krecu? Mali se slabije mice. Ne udara jako.
Vecina vas pise kako osjecate bolove kad beba udara ili kad se sire kosti. Mene nista ne boli. Osjetim njegove pokrete ali nisu bolni. I osjetim kad vrta glavom po cerviksu, al to je vise onaj neugodan osjecaj ko kad dr.pregledava. I to je sve.
Sad kad me sutra krene bolit.
Joj meni je uvijek vruce. Ne podnosim ljetno. Jedva cekam zimu.
Bellaru cini mi se da si ti pisala o zahladenju i 17 stupnjeva. Jel je ili ipak montirate klimu? 🙈
Ribi cestitke od srca 😍
Lucy i bolje da te nista ne boli! Imas srece😀 to sam i ja pitala dal je pravilo da se trbuh spusti pred porod al nitko nije odg il sam propustila odg. Kazu kao da se spusti da ti ruka stane izmedju cica i trbuha. A dal to stvarno je tako nemam pojma.
Karlafi a meni pak uvijek zima😂 osim sad. Uh bas je fino svjeze bas mi pase! Al dolazi stricek montirat klimu danas. Sta je sigurno sigurno. Bit ce jos vrucina . Ljeto tek pocelo pa ces se nacekat zime😀😀😀
Ribi..cestitke na maloj Luciji..❤❤🎉💝🍼..brzi oporavak ti zelim...porod bio ajme meni koliko je to trajalo...sva sreca za epi...al koliko doza?!!!vazno da ste obje dobro...al zvuci blagi horor....
💗💗💋
Sortiraj odgovore
Najstariji