Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    14. Srpanj 2016. 16:15

Ja mislim da su ti muski samo obicne seronje😂😂

uykmyjh
    14. Srpanj 2016. 16:20

Ja se na svog nemogu žalit, šta god ja zamislim on napravi  a vjerojatno zato jer zna da mora inače grizem  Dajte im zalipetajte koju! 
    Tpol stvarno nez kad kreće indukcija, valjda oni procijene tamo po šećeru/ctgu/otvaranju/težini bebe ili nešto... Užasavam se toga, nadam se da će samo krenit 
    Ribiiiii čestitkee! Brz oporavak!

bellaru
    14. Srpanj 2016. 16:29

Ugolina kad sam si tetivu na nozi prerezala i kad je vidio moju krv nije mu bilo dobro a mislim si koja razlika od svinjske, telece i moje krvi a ja sam krava😂😂😂 
    Ma eto vidis kako su ti muski cudni! Pa taj nije normalan majke mi mile. I jos da gleda kako siju mindju😨😨😨😨😨 strava i uzas

Sandrich neki se nedaju tako lako izdresirat😁😁😁

CrazyPuppet
    14. Srpanj 2016. 16:33

Abies, tvoj bar po dvoristu, moj je couch potato...
    Moj je isto bio na porodu, al prasac stvarno ima sreće, nije nista gadno vidio, a dosao je u box 10min prije nego je malac izletio. I jos ja glupača (i mene bi trebalo nekad šlapom opalit) kazem da uopce nije bilo strasno, ahahahha... dođe babica i kaže mu, žena vam je stvorena za rađanje, i ovaj odma ma ona će jos bar tri komada...  eto mi sad na kad sam glupa i "nis mi nije teško"

Sunshine1
    14. Srpanj 2016. 16:40

Ribi cestitke!! Zao mi je sta se tako oduzilo,ali kad je primis u ruke sve ce sjest na svoje mjesto.

Ja se inace nemam sta zalit na mm. Divan covjek,vrijedan,pun ljubavi i razumijevanja. I nakon 10 godina jos uvijek zaljubljen,ali otkad je dijete stiglo nekako izbjegava kucu u sirokom luku! Hahaha mozda kad grcevi produ ce bit bolje!!

url=https://lilypie.com]

Marigmar
    14. Srpanj 2016. 16:41

E mene bas zanima kako će mm to sve proživjeti, ne mogu nikako odgonetnuti iako ga znam u dušu ali ovo je nepredvidivo, a sto se tiče ponašanja i slušanja u trudnoći cure moje morate im sve reci ne budu se oni sami sjetili a niti nam čitaju misli hvala Bogu, znaci same smo si krive, ja sam isto takva bila a pogotovo jer dok on nešto napravi meni to pre dugo traje pa rade ja odradim, glupača. Al sad vise ne sad mu kažem i nije problem, ali ne mogu očekivati sa će se sam sjetiti, nije taj tip 😜

Sanjarka88
    14. Srpanj 2016. 16:42

Bellaru krava 😂😂😂😂

Muz na porodu- nisam ga htjela. Ako je to potrebno da me cijeni jebes ga

Uska zdjelica- moj gin skuzio odmah i napisao pod moju dijagnozu. Oni u bolnici odlucili prvo pokušat vaginalno jer mi je ovo drugi porod pa ako zapne cr.
    Rece meni dr. steta da vam rezemo trbuh ako moze bez toga. A nije steta da mi pizdu rezu da prostite 😠
    Rezultat: Malcu slomljena kljucna kost. Nadam se da je samo to...
    I naravno ja rezana al dobro to neovisno o tome vjerovatno.

Ribi cestitke od ❤ na velikoj curi porod od 33h majko moja sreca pa su izmislili epi. Brz oporavak zelim 

Lucy mene isto nista nije bolilo posebo no sikirki 😉

Trbuh mi se nije uopce spustio valjda nije imao di na mojih metar i nesto sitno 😂😂

Tpol 12 stupnjeva? 😦

Zabice dobro da je sve ok 😘

Marigmar jel stalo krvarenje?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    14. Srpanj 2016. 16:44

Moj ne izbjegava kucu. Samo mi to treba jos

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.