Crazy a joj bas mi je zao sto moras sama oko malog.Ne znam sta bi ti rekla u vezi mm jer nemam tih problema.Nije lijepo od njega da ne pomaze u vezi malenog pogotovo sad kad si pred porod.
Sanjarka onda definitivno necu odbit klistir😨😨😨
Mare tvoja kcer ko ja. Prespavala bi rat ispod prozor😀 al me ludi cucak probudio u 4 uj jer se boji grmljavine i sa cuckom sam se svadjala pol sata😱😱😠😠
Crazy kod nas cijelu noc kisa i grmljavina😨 2000-2500?? Ja si mislim da necu ni ja do te stranice. A ja sam za kraj 8 mj.
Ah ti muski su bas seronje😦 . Samo da je njihovoj guzici dobro. Sebicni😕
Bellaru stici cemo mi do 2000str imamo mi jos vremena.
dok mi dodemo na red oni ce deset puta uvest i ukinut zakon da daju 1000€ za novorodence😂😁
a moja kcer inace sve cuje ali nocas nista nije cula😊😊
Mare vidjet cemo...bas me zanima kako cemo mi zadnje ic..tj kolovoz kako ce ici... dali cemo po propisu il ranije. Mene zivo zanima sta ce mi reci ovaj doktor u bolnici. Znaci u bolnici ne rade uzv osim u nekim specijalnim situacijama? Ja si mislim da cu ostat zadnja u grupi😁
jutro cure,
evo kod nas ipak malo osvježilo, pa se lakše diše..
ovo što spominjete za razne potrebne/nepotrebne intervencije u porodu...ne znam...ja sam se nekako trudila ne misliti na to i nadati se samo da će sve proći na,kraju dobro za mene i bebu pa na koji god način...
...klistir meni 👍...dobila oba puta i potaknuo mi trudove koje oba puta nisam imala.. i uopće mi nije bio posebno neugodan osjećaj s onom cjevčicom i vodom...
...Crazy, a zašto ležanje na leđima? mene su stavili na lijevi bok
'
Crazy a bas ti je muz 😕 njemu nikako da dode iz guzice u glavu! Dal mu prigovoris za takve stvari?
Kod nas jos nista od osvjezenja
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Bellaru ja sam prosli tjedan bila na Uzv. Iduci tjedan idem kod svog dokt na kompletan pregled😊 i on uvijek napravi uzv samo da vidi otkucaje i bebu.
Nadam se da me nece jos slati gore u bolnicu na ctg jer bas mi slabo bude na samu pomisao ici po gradu s autom,pa guzve,turisti 😳
Ja sam zadnja u grupi a mislim da cu na kraju roditi rujansku bebu😉,ako bude ko seka docekat cemo sredinu rujna a ako bude ko braco onda polovina kolovoza😊
Kod nas je prekrasno svjeze ma divota.
Meni sad mama digla tlak kupili ormar i zovu da im prevezemo,a mm govori ide on na teren ne moze prije sutra,a ona pa aj ti prvo nama odvuci pa onda idi😠 a imaju dva auta samo siceve trebaju oboriti i mogu vozit. A ne zet ima veci auto on ne mora radit. Bas sam popizdila i odma su se usutili
Jutro!
Crazy ja bi tog tukla 0-24 ! Ili izbacila iz kuće Mislim sveukupno šta je sve (nije) napravia zadnja 2 miseca...
Mene čeka hospitalizacija u utorak i ostajem do kraja Nadam se samo da oni neće ništa ić inducirat, imala sam neke nepravilne trudove i zatvorena sam... Otpusno pismo od ovog utorka još čekam (guk profil, šećer dobar i dalje me gnjave), navodno je neka gužva pa nisu stigli napisat. Pa prvo kažu ajde ti kući pa dođi popodne po to. Dođe dragi sutradan (jer znam kako to ide u lijepoj našoj) "aaa nije vam to još gotovo, trebalo bi popodne oko 2".. Vrati se pridvečer "aa nije vam to još napisano, imali smo nekih problemaaa.. Dođite sutra." Jbte
Psihički na porod sam spremna, imam osjećaj da ću to kao od šale. Ali nisam spremna na bolničku hranu i puste preglede i boravak toliko dugo... Pogotovo zato jer mi nije ništa Morat ću ponit laptop da ne prolupam
Kažu u rodilištu na uzv da mali ima 3100, a 3 tjedna prije toga kod moje gin 3060... I pitam ja kao jeli sve u redu, zašto ne dobija a on meni "maaa to biće postiga svoju težinu i sad čeka" mislim kakav je to odgovor, ja u hororu da nešto nije u redu.. Kako zastoj može bit ok... Možda je i do uzv-a jer su drukčiji i drugi doktor mjeri. Nadam se, moram pitat svoju gin
Cure kako preživljavate ovu vrućinu? Meni dođe pucat u nekoga
Sanjarka pa gdje si ti da nema osvjezenja?
Mare a ja bila isto prosli tj na uzv i onda mi rekla da za 2-3 tjedna idem u bolnicu. A to bi bio sad slj tjedan il ovaj iza. Pa sam skuzila da ne rade bas uzv . Mojem kumcetu rekli kad je dosla sa 36 tj da ode sa 37 privatno na uzv da tamo ne ceka😕. A sta kad dodjem tamo na prvi pregled idem odma na ctg il kako oni procjen
Ma mare ti bi mogla prije svih kolovozusa 😁
Ah te mame kad si nesto zamisle...ko zna kakve cemo bit mi u njihovim godinama.
Sortiraj odgovore
Najstariji