Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    13. Srpanj 2016. 22:38

Karlafi ja cu sutit ko zadnja pi**** kad dodjem tamo!a nisam isprepadana nego prvi put cujem za neke stvari pa sam malo u soku. I bas mozda rodim ko od sale. Necemo znat dok se ne desi😁 ma zanimljivo mi citat kako svaki porod prodje drugacije al bas svaki. Tako ce i nas svaki. 
    Ja kao imam neku vezu pa cemo vidjet oce kog bit il ce svi bit na godisnjem kad ja dodjem tamo😁

mare1989
    13. Srpanj 2016. 22:42

Crazy ja volim kad ti napises tako te informacije,jer neke stvari nisam znala dok npr nisam procitala sta si ti napisala😊

Ja jedva cekam da dode 8mj i da dode dan kad cu radati svoju bebu😍

bellaru
    13. Srpanj 2016. 22:47

Crazy ma samo ti pisi bolje da sve znamo😕 
    Mare ma smirena sam ja. Za sad. A mozda cu ko ribi kad krene😁

Ja sam svjesna da mora van i da moze biti skroz jednostavno a i da moze biti jako komplicirano a sad biti ce kako mi Bog da. Samo da se brzo oporavim  i da je malac zdrav . 
    Neke zene su osjetljive pa porod opisu kao uzas i strava a mozda ustvari nije bilo nista tako strasnom tako da se ne vodim tudjim pricama.

Al kljesta😂😂 ja zamisljam kombinirke😂😂😂

bellaru
    13. Srpanj 2016. 22:49

A niste mi rekle zasto moraju brijat?

TPol
    13. Srpanj 2016. 22:51

Ja sam bas bila prvo odma cim sam ostala trudna pitala  mog ginekologa za epiziotomiju i on je rekao da je ispod 5posto s tim da je on radio u ovoj bolnici u kojoj trebam rodit , i sad kad sam se prijavljivala tamo ona je rekla da su prije 20godina radili epiziotomiju rutinski a sad da je ispod 10posto i ova babica to ponovila, tako da se stvarno nadam da je istina jer skroz zagovaraju prirodni porodaj, i zene koje su imale jednom carski dolaze ovde tako da izbjegnu drugi Put, za brijanje sam isto pitala rekla je da ne rade znaci kako oces, a klistir isto samo ako trazis i rekla je da svejedno se moze desit da izleti i kakica uz klistir ili  bez. I sto me zacudilo jest se moze i pit . Bas se nadam da se i hrvatska progurat i pratit takve standarde ili barem osnovat neke bolnice koje rade po tom principu 
    Ja mislim da cu rodit u vodi ili stojeci, nekako mi se stojeci najvise svida, tu mora pomoc Mm jer se prakticki objesim za njega , ipak je rekao da ce ici samnom hihi ne boji se da cemu se zgadit sex hehe 
    A eto mozda drugo bi se usudila i kod kuce rodit, bas sam upoznala jednu curu ona kod kuce rodila prvo, nisam ju stigla ispitat detalje ali eto i ja mislim da se mogu izbjec svi ti njihovi cirkusi 
    I crazy drzim ti fige da se izboris za svoja prava

bellaru
    13. Srpanj 2016. 22:52

I htjela sam.pitat, mislim da sam tu citala da se pricalo sa rezanjem pupcane dok otkuca? To bas ne kuzim ako tko moze objasnit

mare1989
    13. Srpanj 2016. 22:52

Bellaru briju te dole ako se ti sama nisi obrijala radi epizotomije,jer ako moradnu slucajno rezat i siti da ne bude dlakavo😊 i malo trbuh obriju u slucaju carskog. Da sve bude spremno. Zato ti doma ako mozes dole se depiliraj da ne moraju oni,trbuh ne moras

bellaru
    13. Srpanj 2016. 22:55

Tpol ako imas klistir onda manje kakice izadje😂😂 mene bas zanima dal rodilja skuzi da se pokakala kad radja il si toliko van sebe da to ni ne kuzis. Ovdje su neke cure napisale da im je nakon klistira bilo super pa mislim da to necu odbit😂

bellaru
    13. Srpanj 2016. 22:59

Mare depiliram se al treba cekat da naraste pa to traje 3-4 tjedna a mrzim se brijat al ako me copi obrijat cu se. Jel se brije skroz sve il samo onaj donji dio?😮
    Puna sam pitanja😂

• karlafi
    13. Srpanj 2016. 23:01

Crazy nadam se da te nisam uvrijedila s ovim sto sam komentirala. Nisam nista lose mislila. Naravno da je svaka info dobro dosla. Ja samo postavljam zid u svojoj glavi jer sam inace veliki panicar. 😱
    A to za depilaciju... Pa ne znam, meni je pod normalno da sam izdepilirana. To mi je nekak cisce i higijenski. Nebi se ni pred muzom skinula vise a da nisam izdepilirana. Nemojte me sad osudit, kazem to je stvar svake zene osobno a i hvala bogu muskaraca . Ne podnosim dlake😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.