Ne osjetim ja nista, a pokazivalo vrijednosti do 60. Pravi trud (koji otvara cerviks) na ctg-u će izgledat ko pravilna sinusoida (brda i doline) a ne ko cik-cak linija... jesu to ajmo rec neki trudići, al nista znacajno...
A ovo spuštanje bebe sam osjetila bas ko neku tupu i ostru bol pri dnu trbuha al opet nista jako izrazeno
Karlafi sve od namjestaja je radio moj svekar, ja sam samo dala upute 😊
Moja kao sto vidis ima sobicu, ali ce sigurno za prvo vrijeme biti s nama u sobi u ovoj maloj koljevci, zato je i napravljena i jedna stranica joj se spusta tako da moze stati skroz uz moj madrac. Spavaca mi je bila premala za ugurat bilo sto pa eto zato sobica iako tako maloj bebi ne treba, to vise za moj gust 😂😂😂
Bellaru to je vec projekt farbat sva vrata i stokove, nebi se ni ja toga lovila, ova stolica je vec bila poprilicno poguljena pa nije bilo puno posla, tri ruke farbe i bila je gotova u tri dana. Tesko da ces sad uspjet kupit takav tip stolice vec gotov, jedino ako netko ne prodaje bas tako vec restauriranu.
Ejic upisi na net ako nemas vec aplikaciju pintarest nursery wall ideas i izbacit ce ti svasta, mi smo se odlucili za taj karirani jedan manji zid i hvala bogu da smo se spametili pa nismo krenuli na ovaj veci jer smo trake ljepili 5 sati za zid od niti 2m sirine. Potrosili 80m trake, ja dirigirala mm jadan sto puta s stolice gore/dolje, rekao je nikad vise 😂😂😂 a ja vec planirala tako i zid u spavacoj!
Mishka sve pohvale svekru, sve je stvarno top. A kidnerbet mi je ekstra... ♡♡♡ preeeedivan!!!
Hehe bi moj muz vraga lijepio te trake, hehehe... ja bih sama to morala... cak i da zid ide samo pofarbat, ja bih mu sve morala poljepit po kutevima i sve za*ebane dijelove obojat da on dođe na kraju pofarbat ono sto i sama mogu u 5min... tako da uglavnom ja piturivam, nije on za to... a bome ni za vrata... isto bi mene smirglanje dopalo... al mi imamo onu brusilicu pa to lakse ide, pogotovo za ravne povrsine...
Miska, hvala ti na ideji za aplikaciju, bas je skidam 😘
Ja vec znam da mm to nece htjeti ljepiti tako da cu morati traziti druge pomagace kojima cu moci dirigitati kako gdje ljepiti 😆 Ali ima ih, nude se oko pomaganja pa mogu birati 😉, a mm ce bojati 😈
Miska, super je sobica, bas tako sam je i zamisljala po tvojim opisima!
Crazy, super, brzo ćeš ti to! Već si i u terminu, sad možeš piturat, brusit, sve šta treba hehe!
Ja danas kuću pospremila, ispeglala robu mužu, torbu treći put pregledala, isplakala se...uf uf, čudan osjećaj!
A dobro vidim bolovi su normalni hihi 😂😂 mene boli neovisno o kretanju po danu ali tjesim se ipak da stignem dosta tog i obavit i nije da lezim cijeli dan 😬
Ejic i Crazy super za preglede 👍🏻
Mare tebi bas zabavno s tvojim klincima i bas ti zavidim sto ti je muz stolar imala bi ja svakakvih ideja 👍🏻
Za zid sam na instagramu vidjela fora ideju , ima za kupit naljepnice mala srca, tocke i zvjezdice , u raznim bojama
Krecenje i ja obavljam sama , pomogne mm al tolko je spor da sam ja trudna bila brza od njega 😬😬 al to je kad neko nije za te rucne poslove onda nije .
Eh Aurelija draga, šibaju nas hormoni a i velike se promjene zbivaju svakoj od nas, mene isto ujutro opralo plakat... i jos cemo mi tulit kad dođe beba... hehe... sve to ok, treba izbacit emocije ;-)
A piturat vise necu nista do daljnjeg... pravim se blesava ;-)
Sanjarka- decko je.
Ja isla na net traziti vise o dianal gelu i naisla na neki srpski forum o epiziotomiji. Naravno, da ima svakakvih prica i sa se neke zene muce po 40 dana dok ne uspiju sano sjesti. A nama na tecaju govorili kako je to mali rez, nista se ni ne isjeti, porrebno je samo prvih parvdana sjediti na stranu. Ne volim to kako su nas u sve uvjeravali da nista nije strasno, sve je to normalno, kao da smo sve tamo tuke koje apsolutno nista ne znaju. A o tome da je drip prirodan i da ne boli jace nek lazu sebe. Njih sa strane nista ne boli.
Znam, ne smijem citati takve stvari. I necu. Ovo mi se samo otvorilo.
Lucy nije velik rez, ali oni s tim rezom načnu tkivo i ono dalje popuca - i van prema rektumu i unutra u rodnicu. I je 10 dana minimalno to boli i steže, ok sjedis na jednoj strani guzice, al kako se namjestit dojiti bebu, dizat ju i spuštat kad je sve to svježe... mene ožiljci boljeli jos mjesecima prilikom odnosa... a drip je isto zlo za sebe... ok kad ga dobis tek toliko (iako ne znam zasto bih uopce) al kad ga nafrlje na najjace e onda boze pomozi...
Kazem ja mm jucer ak misli bit na porodu da mora zastupat moje interese... to se odnosilo na stolcic... a on meni kaj ja izmišljam, kaj bi ja sad htjela... reko ajde da ja tebi malo recnem od jaja i proguram nesto od 4kile pa ti vidi kak je to...
Cak sam nasla u nekoj literaturi da epiziotomiju nazivaju genitalno sakaćenje žene...
Sortiraj odgovore
Najstariji