Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    13. Srpanj 2016. 14:31

Miska joj kako bi ja htjela ovu  stolicu ljuljacku😧😧😧😧😧

Abies
    13. Srpanj 2016. 14:32

Crazy znaci tobogan na vidiku ☺
    Elle vidi i na njuskalu. Taj nastavak zna bit kao novo, a u pola cijene. Ako zelis tako.

miska
    13. Srpanj 2016. 14:42

Hvala cure, drago mi je da vam se svida, mada je meni onaj vauu efekt kad se ude unutra, puno se toga na slici ne primjeti, bas sam samodopadna  hahah 😂😂😂

Bellaru ja sam stolicu trazila po oglasima valjda 2 mjeseca i nikako nac, i naletila jedan dan na neki slovenski oglas, tip u ljubljani prodaje, spakirala se i za 10 min sam bila kod njega, bila je smeda i izglodana ali cijela i cvrsta i dobila je za 30e, malo se pomucila poslje s farbanjem i eto, bas mi je super, sad sjedim i ljuljam se 😛

• karlafi
    13. Srpanj 2016. 14:51

Miska prekrasno je !!!! Kindac je kupljen ili raden?  I ja imam ovakvu njihaljku. Odnosno moji roditelji, pa cu ju nadam se uspjet nazicat. 
    Curke bebe ce vam imat svoje sobice ili s vama?

bellaru
    13. Srpanj 2016. 14:52

Miska mozda bi i ja to napravila al ja brzo odustanem od takvih projekata 😕 htjela sam sve stokove i vrata  ismirglat i pofarbat u bijelo a moj muz posto me dobro zna  mi je skinuo vrata od sobe koja se ne vide i da smirglam 8 naravno da nisam ni 1/10 dio vrata osmirglala i vise mi se to nije dalo😂😂 i tako vrata stoje. Tako da moram kupit gotov proizvod😁😁

• karlafi
    13. Srpanj 2016. 15:08

Bellaru ti smirglas? A sta muz radi osim sto je vazno skinuo vrata? Joj joj muski! 

ejic
    13. Srpanj 2016. 15:21

Ah cure, vas pohvatati-umjetnost 😁😁

Miska, sobica ti je predivnaaa 😍😍 Stvarno imas smisla za to 😘 Daj i meni neku ideju kako obojati zidove. Kombinacija zeleno-bijelo je fiksna ali ja nebi samo ciste zelene zidove 😉

Ribica, nadam se da je sve proslo u redu i da se vec na veliko mazite 😘

TPol, ti si pitala za bolove u zglobovima ujutro? Ima ih i kod mene, ali jako ovisi o tome kako sam provela dan prije. U petak i subotu smo imali goste i bila s njima u shopingu nekoliko sati pa onda jos pripremanje vecere i ciscenje, ujutro sam jedva stala na noge, a bolilo me sve i nocu kod okretanja 😣
    Ali kad imam normalni tempo tokom dana onda i nemam tolike bolove, mozda malo natecene prste na rukama 😉

Evo, ja jucer opet cijeli dan bila na "putu". Oko pol 9 ujutro krenula putem grada da rijesim tu dokumentaciju, bila kod anasteziologa na razgovoru za epi u slucaju da bude potrebna (kod nas je daju ako vide da se ne otvaram pa da izbjegnu onu potpunu iscrpljenost na kraju kad nam treba najvise snage zapravo). Imala jucer i zadnjiput trudnicki tecaj i bio je do sad jedan od najzanimljivijih, vjezbali smo kako disati kod trudova, objasnila nam je sve polozaje koji se prakticiraju kod izgona, nabrojila sta nam zapravo treba sa sobom u bolnicu... Uglavnom, sad sam o svemu informirana, samo jos to treba sve tako izvesti kad show pocne 😉

Danas bila i na pregledu. Cervix oko 4cm (nadam se da to znaci da cemo izdrzati do termina 2u1 😆), malac dubi na glavicu i prema mjerama koje je napisao u trudnicku knjizicu i mojem izracunu preko neta bi moro biti oko 45cm dugi i imati oko 2,2kg. Danas mi tlak bio malo visi (144/95), ali kad pogledam ostale upise od prijasnjih kontrola, uvijek je oko 140/80-90, jel to previse? Ne zelim googlati jer cu opet svasta naci pa rade vas pitam 😘
    Ah da, pitala sam ga i ok toxoplasmoze, reko mi je da si ne razbijam glavu bezveze i da prestanem googlati 😁 Kaze, u nekom zemljama se to u trudnoci ni ne kontrolira. Iako, danas mi opet uzeli krv za provjeru posto je na proslom nalazu pisalo da se preporuca ponovna kontrola. Sljedeci utorak prvo ctg 😊

Diskutirale ste oko poklona za babinje i krizmu. Da iskreno kazem, meni su sva ta darivanja potpune gluposti. Ne samo za bebu vec opcenito, rodendane, bozice, godisnjice... Svake godine nalupim toliko gluposti od tih darivanja da bi mogla otvoriti flomarkt (onaj sajam gdje prodaju stare stvari) i jos dobro zaraditi na tome. I onda nas pozovu na neke dogadaje i ti sad kupi nesto pametno da ne ispadne isto jos jedna takva glupost 😧
    Vec sam rekla u krugu obitelji da mi za bebu ne treba nista jer smo sve vec sami kupili, ako tko zeli sta pokloniti dosta mi je i 50kn i rade cu taj novac staviti na njegovu stednju pa ce s 18 imati nekakvu ustedevinu nego da svake godine za rodendan, bozic, uskrs, Sv.Nikolu dobiva hrpu cokoladica koje ionako nece moci (niti smjeti 😈) sve pojesti ili igracaka koje ce biti zanimljive prva 2 sata a onda zauzimati prostor u nekom kutu sobe. Ali vec sad znam da se nitko toga nece drzati i opet cu imati punu kucu svega i svacega 😨

mare1989
    13. Srpanj 2016. 15:27

Bellaru moja kad stuca imam osjecaj da joj je glava u gospodicini i da dole stuca. A mislim da mi je vise na lijevoj strani beba

Sinoc je moj sin iz cista mira zadigao majicu i ljubio bebu,pa je ljuljo trbuh,pa stavio glavu da ga ona lupa😍😍 jos je rekao da ce mama roditi bebu dinosaura😂😂😁

• karlafi
    13. Srpanj 2016. 15:51

Haha, diplomatski. Sad ti reci da se ipak ni tebi ne svida ideja. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.