Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    13. Srpanj 2016. 12:45

Lucy jel kod tebe cura ili dečko? Vidim da nije upisano

Miska predivnoooooo! Big lajk! 😍
    Nego jel tm ima zabranu ulaska u sobu? 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Elle827
    13. Srpanj 2016. 12:52

karla, ja sam pitala kako,to da možeš dogovoriti carski.... a zašto hoćeš opet carski? tj. ako nije bed da pitam...

e da...cure..jel zna,netko gdje se kupi onaj kao nekakav nastavak za kolica na koji starije dijete smije stati pa se voziti isto?

'

mare1989
    13. Srpanj 2016. 13:01

Miska soba je prekrasna 😍😍
    Bas si ulozila truda u sredivanje😚

Elle827
    13. Srpanj 2016. 13:18

miska, thanx...ajde baš pogledam ako im piše šta na netu...mi,smo ionako kod,njih bili uzeli kolica cam pa možda imaju onda i to od,iste firme
    ..inače, sigurna sam,da bi i ja sigurno pohvalila sobicu..al,nemam fejs da vidim,sliku

'

mare1989
    13. Srpanj 2016. 13:29

Miska mi cemo dobiti kolijevku slicnu tvojoj ali boja drveta i mm je odma rekao da ce u dnu da napravi kao policu da ojaca je,jer se boji da nije dovoljno cvrsta😊

Aurelija
    13. Srpanj 2016. 13:40

I mi bi barem jednu sliku od sobice! 
    A ovo s ikeinom komodom mi je čista nebuloza- svaka komoda koja je uska i visoka može se prevrnut! U uputama je to i pisalo, al ne, sad treba povuc par milijuna komada u americi jel troje budala to nije napravilo i ubilo si dijete!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.