Lucy jel kod tebe cura ili dečko? Vidim da nije upisano
Miska predivnoooooo! Big lajk! 😍
Nego jel tm ima zabranu ulaska u sobu? 😂
Lucy jel kod tebe cura ili dečko? Vidim da nije upisano
Miska predivnoooooo! Big lajk! 😍
Nego jel tm ima zabranu ulaska u sobu? 😂
Haha, nema ga doma do nedjelje tako da nema jos opasnosti, prije nego dode cu poskidat roze zavjese i maknut te jastucice i plahtice, inace zabranila bih ja njemu bez beda samo nam je u toj sobi veliki ugradbeni oramar, pa mora covjek po gace 😂😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
karla, ja sam pitala kako,to da možeš dogovoriti carski.... a zašto hoćeš opet carski? tj. ako nije bed da pitam...
e da...cure..jel zna,netko gdje se kupi onaj kao nekakav nastavak za kolica na koji starije dijete smije stati pa se voziti isto?
karla, ja sam pitala kako,to da možeš dogovoriti carski…. a zašto hoćeš opet carski? tj. ako nije bed da pitam…
e da…cure..jel zna,netko gdje se kupi onaj kao nekakav nastavak za kolica na koji starije dijete smije stati pa se voziti isto?
Ima u magic baby samo obicno po modelima kolica, ne znam dal ima neki bas univerzalni!

'
Miska soba je prekrasna 😍😍
Bas si ulozila truda u sredivanje😚
Miska soba je prekrasna 😍😍
Bas si ulozila truda u sredivanje😚
Hvala hvala, a moram i svekra pohvalit da je izveo sve po mojoj zamisli haha, doduse malo kasnio s isporukom ali poklon je poklon 😂😂😂
U krevetic i ja i mm slobodno stanemo koliko je to cvrsto i masivno, a komodu je dodatno pojacavao jer je citao da se neka ikeina prevrnula na dijete, a ova od punog drva, ja je jedva pomaknem 😂😂😂

miska, thanx...ajde baš pogledam ako im piše šta na netu...mi,smo ionako kod,njih bili uzeli kolica cam pa možda imaju onda i to od,iste firme
..inače, sigurna sam,da bi i ja sigurno pohvalila sobicu..al,nemam fejs da vidim,sliku
miska, thanx…ajde baš pogledam ako im piše šta na netu…mi,smo ionako kod,njih bili uzeli kolica cam pa možda imaju onda i to od,iste firme
..inače, sigurna sam,da bi i ja sigurno pohvalila sobicu..al,nemam fejs da vidim,sliku
E pokusala sam stavit sliku na profil ali je okrece naopako, al eto kao da jesi 😂😂😂

'
Miska mi cemo dobiti kolijevku slicnu tvojoj ali boja drveta i mm je odma rekao da ce u dnu da napravi kao policu da ojaca je,jer se boji da nije dovoljno cvrsta😊
Miska mi cemo dobiti kolijevku slicnu tvojoj ali boja drveta i mm je odma rekao da ce u dnu da napravi kao policu da ojaca je,jer se boji da nije dovoljno cvrsta😊
Ma on inace ima fobiju od toga da bi nesto moglo puknut, propast, odljepit se pa se to mora osigurat, cak je za ovaj mali kupio kotacice da se zakoce da se slucajno beba od mjesec dana nebi pomakla, samo ne znam di, a podnica od krevetica je debela 6 cm!!! Nasa od bracnog je 2 😂😂😂😂

I mi bi barem jednu sliku od sobice!
A ovo s ikeinom komodom mi je čista nebuloza- svaka komoda koja je uska i visoka može se prevrnut! U uputama je to i pisalo, al ne, sad treba povuc par milijuna komada u americi jel troje budala to nije napravilo i ubilo si dijete!
I mi bi barem jednu sliku od sobice!
A ovo s ikeinom komodom mi je čista nebuloza- svaka komoda koja je uska i visoka može se prevrnut! U uputama je to i pisalo, al ne, sad treba povuc par milijuna komada u americi jel troje budala to nije napravilo i ubilo si dijete!
Ma normalno, sve sto je usko se moze prevrnut, a i dijete se penjalo po ladicama, po ovoj mojoj se i ja mogu popest nema sanse da se pomakne 😂😂😂😂 a i skoro je duplo sira od standardne!
Evo napravit cu jedan kolaz pa zaljepit za vas nefejsicare 😂😂😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji