Ribi, nadam se da je gotovo i da je sve proslo dobro!!!
Nisam znala da grudnjaka imaju u mulleru. Mogla sam jucer to pogledati. Meni grudi nisu nista vece nego prije. Nosim svoje stare grudnjake samo sam stavila onaj umetak da su siri oko struka jer to me jedini zulja. Bojim se cekati zadnji tren nepripremljena. Ja bih sad sve kupila pa da imam doma. Nadam se da ce krenuti nesto ranije.
Pitala na tecaju za Dianal gel. Rekla je da su ga stavljali, ali da ne moze reci pomaze li ili ne. Da ga mogu donijeti i samo kazem dr.da hocu da ga primjeni.
Ribi sretno i drži se! "Kako sad to" hehehe samo smireno i opusteno kolko mozes.
Lucy ja ti imam te mullerove i super su, jedino sto su tanki pa se nekad vide bradavice preko... meni je seka bila uzela jedan u magic baby, nazalost bio mi premali a veci nisu imali, pa provjeri jel ima jos tamo... taj je vise bio ko sportski top i stvarno je drzao stvari na mjestu. Imam jedan i iz dm-a al taj je bas onako bapski, užas... mogla bih i ja jos barem jedan kupit, nece propast... opcenito od prve trudnoce nisam uzela grudnjak sa žicama, jer me to ubijalo...
Ja si isto moram kupiti grudnjake.Iako po ovoj vrucini ne bi nista nek budu na slobodi
Ribi mislimo na tebe, sretno!
Grudnjaci, top pamucni mi je divan. Carriwell grudnjak isto. A mullerov nikako, preuzak. Spetljala od starog da napravim produzetak.
I potkosilje iz hm premija
Abies ajd bas cu se jos jednom zaletit u h&m bas da vidim te potkosulje... a di si kupila te carriwell? I mislila sam si ipak neke kratke pidzama hlace za bolnicu pogledat umjesto spavacice..
Crazy kupila ga prije 5god na sajmu. Skuo je bio (200+kn) al mi bas drago da ga imam
Lucy neke moje cure su "nabujale" nakon poroda pa se zato ja ne usudim sad kupovati, makar jedan bi mogla za 60kn žrtvovat 😂 I u HM vidjeti obavezno te potkošulje cu otići 👍🏻
Ribi sretno!!!! Iako se nadam da je već gotovo
Sortiraj odgovore
Najstariji