Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    13. Srpanj 2016. 09:07

Ribi sretno!!!😂😂 kakva panika ! Ma tak cu i ja.

A sta se tice zlatnine..ja jos uvijek imam narukvicu sa svojim imenom od kume za krstitke. Tad su se davale te narukvice sa plocicom i ugraviranim imenom i uvijek mi je drago vidjet tu narukvicu makar se niti cujem niti vidim sa kumom. Po meni jako lijepa uspomena . Moj je necak dobio ko nekakv zlatnik od kumova sta se kupi u zlatarni umjesto nakita i isto lijepa uspomena. Moje kumce ima sad 9 g i od kad je beba bila nosi lancic sta sam joj ja poklonila jedino je krizic pregrizla pa su joj kupili novi privjesak😁

Ja kupila 2 grudnjaka u h&m i isti broj i jedna mi uzi a drugi malo veci. Valjda ce taj veci bit ok kad rodim.

Marigmar
    13. Srpanj 2016. 09:22

Bellaru sad si me sjetila i ja imam svoju narukvicu od krsne kume na kojoj je ugraviran moj datum rođenja ali kriva godina i to 3 god ranije 😂😂😂 nikada nismo saznali zašto, sa kumom nakon par godina izgubili kontakt tak da to je nepoznanica 😀

bellaru
    13. Srpanj 2016. 09:41

Ugolina sta ti nije drago da imas tu narukvicu?  Bez obzira sta nemas kontakt sa kumom.

Ajme ja u gacama i potkosulji na terasi, naoblacilo se i puse i ne mogu se nauzivat😊😊😊😊

Ribi nadam se da je sad sve gotovo i da ste ti i bebica zajedno😊

mare1989
    13. Srpanj 2016. 09:48

Bellaru gdje se to ti nalazis pa puse?
    Ja crkajem od sparine,vrucine😰 izasla terasu obrisati i smece baciti kad nisam otegnula papke😊
    ustala sam u 6h i stan sredila dok sam jos raspolozena,sreca  pa mi u stanu klima radi.
    a isto sam samo u gacicama i potkosulju.

miska
    13. Srpanj 2016. 10:08

Ribi sretno, iako je nadam se vec odavno zavrsilo sve u najboljem redu 😊

Mislim da te narukvice s imenom imamo svi i lijepa mi je uspomena iako isto s kumovima nemam kontakt, nazalost. Mami je uvijek krivo sto se nije bolje snasla pa vec rekla da su izabrali kumove jer su se ovi doslovno utrpali prije nego sto sam se ja rodila i kao oni ce bit i mama popustila i poslje dosli na tri rodendana i cao, ni ne znaju kako izgledam!
    Zato sam se ja vec odlucila za osobu za koju znam da se to nece dogodit pa kome krivo kome pravo 😂

Bellaru tim smo pravilom i isli jer se kumstvo ne odbija ali sad bome odbijemo samo tako. Prije par godina isto se zenio neki mm-ov frend i zove on za kuma, al stvarno nije mogao ic i tako taj uzme nekog drugog. Za pola godine radili oni crkveno vjencanje i krstitke i pir od 70 ljudi pa nas nije ni pozvao kao goste, donesla ta njegova samo neka tri suha kolaca, jos ja bila ispred kuce i dolazi ona s tom kutijom i daje mi i ja onako blesava a povodom cega?! Al jbg stvarno nisam imala pojma 😂😂😂

Lucy16
    13. Srpanj 2016. 10:31

Onda cu u muller po to jos otici i jos jedna spavacica za bolnicu mi treba. Jucer kupila i pelene za maloga. Uzela pampers br.2, 3-6 kg. Imala kupone u Dmu i sa svim dobila 150 kn popusta. Rodit ce se skoro sa 4 kg tako da ce to biti ok, valjda. 

Bojim se da se ne prehladim

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.