Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    10. Srpanj 2016. 20:39

Lucy budes li takva isprepadana dosla u rađaonu, imat ćeš težak porod, jer ti tijelo neće surađivat. Rađe ti sebi u glavi stvori pozitivnu sliku o svemu tome, i bit ce ti lakse i vidjet ces da nije nista strasno. A ovako gotovo da je bolje da ides na dogovoreni carski.

Marigmar
    10. Srpanj 2016. 21:16

Joj lucy nemoj to gledati, ja rade pogledam malo tehnike disanja ak već nešto gledam 😜
    Bas nekak danas kak sam sama doma cijeli dan razmišljam o tome kako brojim zadnje dane da sam sama, i razmišljam kak je to. Dugo smo mm i ja zajedno i živimo sad već par godina zajedno i bas me s jedne strane plaši a sa druge strane zanima kako će to sve biti, izgledati, kako ćemo se snaći 😊 Dugo i on i ja nismo razmišljali o djeci i nekako nam je samo od sebe došlo da bi htjeli pa si mislim kako se ipak priroda pobrine za sve i doci će sve na svoje a opet se sa jedne strane plašim 😁 Nadam se da nisam čudna sa tim svojim mislima 😂

Marigmar
    10. Srpanj 2016. 21:21

Naišao sam na ove price o svekrvama bome ima bisera 😂 Evo žene koje imate problema sa njima ( ja HB nemam) da znate a može i gore 

https://klokanica.24sata.hr/roditelji/zanimljivosti/vjecni-rat-svekrva-i-snaha-6-nevjerojatnih-prica-5599?utm_source=Facebook&utm_medium=Status&utm_content=5599&utm_campaign=FB+page+statusi

Lucy16
    10. Srpanj 2016. 21:54

Marigmar, nisu ti razmisljanja cudna. I ja razmisljam kako cemo mi. Isto smo malo cekali poslije vjencanja, da budemo sami, putovali koliko smo mogli i onda muzu doslo da ne bi vise cekao, preko 30 smo oboje, nece s 50 imati djecu i ja pristala. Iskreno, nisam bila, nit sam spremna. Ali koliko znam sebe i rekla sam vam kakva sam sto se tice bolnica i svega, nikad ne bih bila spremna za to. Jednostavno, morala sam krenuti s tim jer bih mogla docekati 50 govoreci da nisam spremna. 

Gledajuci ovako sa strane mozda djeluje gore nego sto je. Kad budem radala mozda necu razmisljati koliko to gadljivo izgleda, koliko boli. Mozda ce me biti sram ljudi tamo pa ne budem ni vikala. Mozda...... Nadam se najboljem.

Aurelija
    10. Srpanj 2016. 22:13

Crazy, zvučiš ko neka proročica haha! 
    Lucy, pametno ti Crazy zbori. Imas jos vremena do poroda, probaj radije svoj sram i strah preusmjerit u neko pozitivnije razmisljanje jer ako dođeš sa grčem u rodilište, otežat ćeš sama sebi situaciju. Sjeti se samo svih pozitivnih priča koje su žene ovdje napisale, a mislim da ih je ipak bilo puno više nego negativnih. Sretno!

Abies
    10. Srpanj 2016. 22:20

Crazy super za sina. Probaj odmorit. Koma je kad klinci bar malo ne odspavaju. 

Baby pisonju u peleni dolje. A kad presvlacis stavi gazicu il sl na pisu da nema vodoskoka

Lucy ma jos ces ti iznenadit sebe i rodit hop hop gotovo 😉

Zabice natices jaiks. Bar nije termin daleko. Izdrzi

Neko zatisje na toboganu...mislim nije fora

Elle827
    10. Srpanj 2016. 22:24

babycoming, thanx...😊

Crazy, super da nema više temperature...👍

Lucy, slažem se i ja s Crazy...počni razmišljati kako ti to možeš...ako su mogle sve druge žene, ako smo,mogle sve mi,ovdje...zašto da ne bi i ti... sjeti se i drugih stvari un životu što si mislila da nećeš moći pa si uspjela...

..šampone ni mi nismo,koristili, samo najobičniji sapun za bebe bez mirisa .. i to ne prije nego je pupak skroz zacijelio... i sad isto samo s vodom ga prođemo po pregibima...

'

bellaru
    10. Srpanj 2016. 22:31

Luuccyyy jesi luda??😨😨😨😨 pa gdje si to isla.gledat???😨😨😨😨😨 pa da mi netko sad da 100€ nebi to pogledala. Ja sam kad je moja kuma ostala trudna googlala porod i izasao filmic  prvi i ja ga pustim. Ravno 10 sec! Imala sam traumu godinu dana😧  sad vise ni na filmovima to ne zelim gledat dok moj porod ne prodje..al se cesto sjetim filma..mislim da se zove jersey girl. Gdje jlo radja pa dobije aneurizmu i umre kad rodi. 😕 ali to je samo film☺

Vidim abies to spominje. Deckima...kad se stavlja pelena pisa gore il dole? Mojoj sestri rekli pisa gore a neki ljudi govorili joj pisa dola😕 muzu sam vec rekla da ce on natezat pimpaca😀

Da zatisje ...ja bi da se svi skupa pozurimo😁

bellaru
    10. Srpanj 2016. 22:37

Lucy ja sam imala takav strah od poroda da sam jedno vrijeme cak razmisljala da nebi djecu radje 😨
    (Luda baba)
    Al eto od puuunnnooo razmisljanja sam zakljucila da vam mora, nazad ne ide. A porodi su toliko razliciti valjda ne postoje dva ista poroda. A tvoj porod moze ici u 100 smjerova a to neces znat dok ne krene pa cemu onda razmisljat o tome? A kad krene biti ce ti sve tako svejedno samo da malac izadje van ziv i zdrav. Fokusiraj se na nesto drugo😎 

Sad upravo kihnem i upisam se u gace😱😱😱 dobro da sam doma😦

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.