Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marigmar
    10. Srpanj 2016. 14:17

Meni je samo napisala na zadnjem pregledu pratiti pokrete bebe, s obzirom da je pregled trajao 15sek naravno da mi nije rekla koliko i šta je normalno, a Google tak i tak ne volim jer svašta se nađe. Ne bi htjela paničariti ali bome je puno mirniji nego sam očekivala, rano sam ga osjetila, bio je jako aktivan jos me mama zezala da bude vjerojatno i takav kada se rodi, a sad je bas Ko bubica, budem si pisala malo tokom dana pokrete pa cu vidjeti koliko je to 🤔

bellaru
    10. Srpanj 2016. 14:41

Marigmar ma bebici vruce pa spava. Cekaj vecer pa kad krene u akciju. 

Ja jucer naotekla i mislila splasnut ce do jutra al drek...a jos kako su najavili vrucine mogu ocekivat samo da jos vise nabujam😣 ko dizano tijesto😂 ko da sam kvasac pojela. Al ocito se trebam naviknut sad na to😕 
    Pojela bolonjez i sad malac luduje. Kak da ti sad znas jel mu to fino il nije😀😀 
    Jel vama cure izasao pupak?? Obicno kad vidis sliku trudnice pupak joj jenl skroz vani.

Abies
    10. Srpanj 2016. 14:55

Hello! 
    Bebica danas dobrica, tata  je doma 😒 sutra ce ludovat
    Bas mi drago da sam s bebom i nisam trudnica po vrucinama. Sori 😝
    Pupak sin nutra bio, kcer vani al ne onako drasticno kao na slikama. Tjedan po porodu se vratio.
    Mi punimo bazen...sin nezaustavljiv. Samo da se ne prehladi
    Kissici!

Lucy16
    10. Srpanj 2016. 15:05

Bellaru, meni pupak pocinje ic van i ne volim to. Prvo me smetalo dok se sirio, pa zatezalo, svrbilo, peklo, bilo osjetljivo. Sad opet. Skroz mi je tanka koza i vidim neku zilu sta ide iz njega valjda, jer u sredini ima plavu tocku. Ovisno o polozaju ta tocka se pomice, izlazi vise van ili se povuce. Opet osjetljivo na dodir ili majicu ako zagrebe. Bljak osjecaj.

Elle827
    10. Srpanj 2016. 15:17

Crazy, poderana od pupka do šupka....haha...ful jako...😄😄baš sam se nasmijala...

Babycoming, aha znači ipak ga niste baš van stavili...mi smo u prizemlju i imamo velika balkonska vrata kao izlaz na terasu ali nam oko 18h sunce više ne stiže do ulaza,nego smo onda nekako u sjeni.. tako da sam ga ja mislila iznijeti baš ono ispred kuće... jel treba biti,baš na,suncu ili je bitno samo,da je na svjetlosti? sorry što još uvijek oko,toga gnjavim, al ne bi htjela nešto još zeznuti...

Aurelija, ja sam pila u trudnoći redovno svaki dan nakon doručka prenatal i sad sam nastavila... kosa mi je super.. i bolja nego u trudnoći... tako mi je bilo i s prvom bebom...

a ovo za pupak, jel prskate octenisept pri svakom presvlačenju nakon što je pupak otpao ili samo jednom do dva put dnevno?

'

bellaru
    10. Srpanj 2016. 15:36

Ugolina😨😨😨😨😨 đizs!!!  Dobro si ziva😦 ne mogu to ni zamislit😰😰😰svaka ti cas kako si to izdrzala. 

Ma pitam za pupak jer meni nije izasao van. Nit sam dobila onu crtu.

CrazyPuppet
    10. Srpanj 2016. 17:01

Ugolina bome gadno to riganje. Ja do sad imala srece s time, nisam ni jednom, a niti zgaravicu, bez obzira na to sto mi je beba visoko. 
    Marigmar, znaju bebe imat mirnijih dana, sutra ce te premlatit da ti nadoknadi ;-) i ja sam vec par puta sizila oko toga, na kraju me tolko rastezao da sam mislila da ce mi koza popucat...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.