Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    miska
    10. Srpanj 2016. 11:38

Hej hoj, rasprave o porodu i dojenju opet na tapeti 😂😂😂
    Sve bi mi da je sto lakse, da ne popucamo da rodimo u polozaju kojem zelimo i onda kad dode trenutak otupimo i ko ovce radimo sve sto nam tamo kazu samo da se rijesimo muke, a prezivit cemo valjda. 

Prenatali, ne znam dal sam ih 20 popila od 100, i to nadobudno krenula na pocetku ali ne znam da se je ni jedna uspjela razgradit uz povracenje svaki dan i tako do 16-17 tjedna. Zgaravica me jos i sad drzi, doduse manja (ili sam se samo navikla) bit ce mi cudno kad je ne bude 😂😂😂

Sto se tice padanja kose meni je frizerka rekla da ce mi nabavit neke ampule pa da si stavljam nakon poroda, iako ja vec mislim krenut s ricinusovim uljem. Inace mojoj mami je to ful pomoglo. Bilo bi dobro utrljat ga u vlasiste prije pranja i tako drzat par sati pa oprat ali ako se nema vremena (a nema se) moze se stavit u sampon za kosu pa prati s tim!

Ribi
    10. Srpanj 2016. 12:42

E da,vidim da bipa do kraja ovog mjeseca ima -30%na mustela proizvode pa eto ako je netko mislio kupovat.isplati se uzet ovaj mj

bellaru
    10. Srpanj 2016. 12:55

Ribi hvala.dobra info. Mozda kupit protiv tjemenice i ne znam sta je jos njihovo dobro

Ribi
    10. Srpanj 2016. 13:13

Bellaru mislim da ne mozes fulat ako bilo sto njihovo uzmes.po meni su najkvalitetniji.svi proizvodi su im za osjetljivu kozu i hipoalergeni. Ja znam sebi nekad uzet neke proizvode za bebe (becutan kremu ili sl) i jednom sam uzela johnsons sampon za kosu .mene su oci pekle od toga.koma 😕

TPol
    10. Srpanj 2016. 13:34

Johnson je generalno imao cijeli skandal oko njihovih proizvoda za bebinu njegu , tako da nisu bas na dobrom glasu 😬😬
    Al da najvise ulje dok je beba tako mala, i jos sta su nam rekli da s nicim ne mazemo guzu tek jedino ako dobije osip da onda s kremom 😬 

Zabice neznam sta bi moglo bit najbolje nazvat
    aurelija bas cu provjerit to s babicama, jer bas mi cudno da je ona rekla tako iako je sama babica, mozda reklamira kolegice hehe

Da li vama svaki ginekolog radi bris na streptokok ili se mora posebno pitat i trazit?

Ribi
    10. Srpanj 2016. 13:38

A evo jos jedna preporuka za dosta jeftiniji prozivod za bebe,djecu ali i odrasle.a u biti jako dobar!bar se meni pokazao a i prijateljicama koje su mame.babylove sampon za kosu i tijelo od dm-a! To mi je otkrice.ja ga vec dugo koristim za ciscenje/pranje lica.nikakve suze,iritacije ili sl.stvarno odlican proizvod za male novce.kosta 20kn,500ml.nakon mustele za bebija u prvoj god mislim preci na njega.

Marigmar
    10. Srpanj 2016. 13:45

Ajme kakva vrućina 😱 Iskreno se nadam da će popustiti do mog dana jer ovo mi se čini neizdrživo jos pod trudovima 😬. Mm otišao na vikend sa motorom na more a ja se patim uf kak je tim muškima lako, ništa njIh ne sprečava za svoju guzicu 😂Al neka, drago mi je da se otišao provozati nije dugo samo da mi sretno stigne 💕
    Inače kod mene sve po starom, ruke trnu ne osjećam ih, pogotovo ujutro, ušla u 37 tjedan pa se nadam da će se uskoro pokrenuti nešto iako kao prvorotkinja nemam bas izglede za to 🙈
    Sto se tiče streptokoka svi bi trebali poslati trudnice na to makar sam čula da neki to ne naprave pa je dobro pitati.
    primjetila sam zadnjih dana da se mali slabije javlja, znam da nema mjesta za neke egzibicije ali Bogom bi me mogao malo češće lupiti pa sad ne znam da li je to isto zbog vremena ili me namjerno zeza, u petak na pregledu su otkucaji bili dobro tak da nije ništa strašno a opet pre miran mi je 😔

Ribi
    10. Srpanj 2016. 13:46

Tpol bris na streptokok je obavezan (mislim u 35tj.ne sjecam se vise) tako da ti ga dok mora napraviti

Ribi
    10. Srpanj 2016. 13:55

Marigmar  joj i meni ruke trnu ,tj.dva prsta na desnoj ruci su mi vec mjesec dana u tom stanju.najgore je ujutro.uz natecenost saka i stopala to mi je bas koma.jedva cekam da rodim. Sto se tice pokreta ,normalno je da se bebe malo umire tako pred kraj.nemaju bas vise mjesta za divljanje.meni se mala isto nesto umirila jucer i prekjucer.tu i tamo se javila ali ne kao prije.pa sam se isto zabrinula i razmisljala da se zaletim do bolnice.na kraju ipak nisam.pojela sam cokoladicu ,legla i pocela mazit trbuh pa se javila.prascic mali😄 pokusaj sa tim.meni je dok rekla da bi trebala osjetiti bar 10 pokreta dnevno.pa pokusaj pratit.ako ti se cini da je manje od toga nemoj se ustrucavat i otici do bolnice pa makar bilo bezveze.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.