Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Elle827
    09. Srpanj 2016. 19:17

T-Pol, to što su vam rekli na tečaju zvuči super...držim fige da nije sve samo na riječima...

ajme meni, jel to samo kod nas ove godine tolko muha...ja ću poludit već od njih...evo ih po cijeli dan minimalno  6-7 komada leti po sobi.. baš bi ih onako s guštom sve odjednom poubijala....samo da ih mogu dohvatiti nekako..poslala sam sad lijepo muža u dućan po onu udaraljku i ako nađe nešto na šta se one zalijepe ili šta ja znam,..tako nešto

Crazy....joj....drži se💪💗

Baby, šta rekli su ti da ga staviš van na sunce? a ja pitala isto to, kao dal da ga izvadim tamo poslijepodne kad nije jako sunce i oni mi rekli da ne...😕
    ..a sad mi je stalno pospan i zaspi na sisi pa ga moram buditi....u koje vrijeme ste ga stavljali van? koliko dugo bi bio tako na,suncu?

'

Elle827
    09. Srpanj 2016. 19:23

e da....mame... kad vam je otpao pupak? evo nama na zadnjem presvlačenju visio na zadnjoj žilici..samo,što,ne padne...a,čini mi se,da je,kod male duže trebalo...

'

Littleladybug
    09. Srpanj 2016. 20:21

elle stavljali ga popodne iza 5-6 ono kad nije jako sunce, meni u bolnici na otpustu tako reklo a i patronazna..i povuklo mu se kroz par dana..lezao bi mozda pola sata tako u kratkom bodicu bez hlacica da mu ne bude prevruce i uglavnom je spavao..pupak nam je otpa u srijedu znaci 8 dan

deeka
    09. Srpanj 2016. 20:25

Jel pijete/ili ste pile vitamine? Prenatal i tako te

CrazyPuppet
    09. Srpanj 2016. 20:36

Cure hvala vam na dobrim vibrama :-)
    Mare i ti se drzi, bas je uzas to riganje i zgaravica i sve po spisku... jos malo...
    Elle ja kako sam prenila, nama se pupak osušio i klimao vec treci dan u bolnici, pa ga je pedijatar samo otkinuo... jos sam ja to doma cistila dok nije skroz zacijelilo. 
    Ja sam isto zaboravljiva s tim vitamitnima, ali u biti treba ih piti, da nebude problema iza poroda. Evo ja otkad ih ne pijem redovito, nokti su.mi koma :-/

Elle827
    09. Srpanj 2016. 20:42

deeka, ja uzimala Centravit Prenatal..i još uvijek uzimam..

Babycoming,znači baš ono,van,na sunce ste ga lijepo stavili... e, pa baš ću i ja sutra... eto,pa i,meni bilo logično ako ih u bolnici stave pod lampu da bi pomoglo i ako ga ja kratko izvadim ispred kuće...a oni meni kao nema to veze, bitno je da čim više jede...
    ..ma,nabijem ih...moglo mu je već možda i proći da sam odmah napravila tako...

'

Elle827
    09. Srpanj 2016. 20:51

e da... i hvala. na informaciji, baby..nadam se da će i nama brzo proći sad kad ga počnem stavljati na,sunce...
    ...a evo i otpao nam pupak danas... to je 10.dan ako se ne varam...
    ..e, a jel trebam sad prskat octenisept kod svakog presvlačenja ili dosta 2x dnevno kao dosad? zvala ja danas patronažnu da pitam kako kad otpadne pupak, a zaboravila pitat dal treba svaki put kad presvlačim.... jel stavite vi i tyrosur ili samo octanisept?

'

zabica25
    09. Srpanj 2016. 22:08

Lucy, ti ne možeš jesti, a ja stalno gladna. Non stop nešto grickam, ali mi je mana što premalo pijem  onda pokušavam na silu. Ja pijem Prenatal od 12. tt pa ću do kraja. Tako mi je ginićka rekla. Uz to i Heferol, a Mg prestajem sljedeći tjedan kad napunim 37. tt

TPol, preuzela sam one poze na fejsu od tebe...izgleda super :)

Crazy, opet upala grla...ajoooj...nek čim prije prođe. Kako možeš još čistiti u ovim tjednima? Mislim, i mene sve živcira i mora biti čisto, ali ti ženo draga, STALNO! Malo uspori. 

Elle, muha ima i kod na izvoz...ako nekome trebaju, šaljem poštom  Samo octenisept je dovoljan.

Ja sam povraćala od 5.-14. tjedna svaki tjedan jednom ili dvaput. Žgaravicu nisam imala, ali sam se mučila s hemeroidima i stolicom. Nikako na wc...bila napuhnuta, jogurti ni ništa nije pomagalo.

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

bellaru
    09. Srpanj 2016. 22:41

Mare 😨 vise dole slovo nego tetovaza na vratu😨😨 znam gdje se necu nikad tetovirat😁 
    Aurelija ma nisam odustala. Dapace zelim da mi ide ko od sale. I opremila sam se svim i svacim. Da me strah, je..i ovako sam osjetljiva sa tim svojim bradavicama. Samo me ta ekipa zagovaratelja zivcira. Ko jehovci😁 a sad kako ce to ic sve skupa cemo vidjeti i to vrlo uskoro😀 
    Lucy ja pijem elevit i rekla mi ginicka da ga pijem mislim da 3 mj i nakon poroda il ne sjecam se tocno koliko al da ga pijem i nakon poroda a sad zasto ne znam i dal je to isto ko prenetal isto ne znam😕
    Ugolina bas to ..ako toj sta doji nije bed al tebi je. Od rodjaka zena izvado cicu pred svima nama za stolom i doji malog a moj muz ne zna kud  bi i gdje da gleda😕 riganje do 5 mj??😨😨😨 mora da si u debelom minusu sa kilazom? Nebi ti bila u kozi tada..
    Tpol sta na taj stolcic cucnes? Tvoj tecaj zvuci puno zanimljivije od mog😂 posudu sa vrucom vodom u skoljku? I sta onda sjedis tako?😀
    Crazy sve moguce nevolje na tebe😦 drz se zeno
    Deeka ja pijem elevit cijelo vrijeme i rekla ginicka da pijem i nakon poroda i pijem jos vitamin c i magnezij pijem al to mi nije rekla do kad

Ja nisam rigala nit mi je nesto jako muka bilo al sam muku mucila vecinu trudnoce sa zacepljenim nosom i to me ubijalo😣 onda odem pulmologu na kontrolu onda mi nalazi losi zbog nosa pa me stavi na pumpicu. 
    Danas bila cijeli dan na vikendici. Malo se bucnula u bazen pa makar dobila sve zive bakterije!  Moj muz definitivno odlucio da nece samnom na porod😔 al sam skuzila da ga je uzasno frka ( a kao mene nije😕) pa necu nista forsat. 
    Neki dan sam prvi put u zivotu dobila zgaravicu i pojavila se jos dva puta al ne znam od ceg tocno. 

Nego tko je sljedeci??

Elle827
    09. Srpanj 2016. 23:01

..ovo za dojenje kad ženskice izbace cicu pred svima i meni malo too much... ja sam zato sebi naručila onu maramu za dojenje i vrijedila mi svake lipe...

bellaru, elevit su isto prenatal tablete...ima ih od više firmi...ja recimo uzimam od dietpharma...

'

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.