Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    deeka
    10. Srpanj 2016. 17:12

Ja sam dobila linea negru ima i 3 miseca, a pupak je ispupcen malo i osjetljiv ponekad kad ga taknem.

Ajme ove vrucine vani, u kuci se ladim pod klimom ali se osjecam ko zatvorenik.
    Muza poslala na kupanje s prijateljem, ako ja moram vec patit po vrucini, nek se on bar razladi i za mene i za sebe :)
    Blago se muskarcima!!!

TPol
    10. Srpanj 2016. 18:30

Ja sam odma dobila lineu koja nije uopce ravna i evo pupak vani 😐 Kaze muz da je ruzan pupak! 😐 Hihi i jos je pupak nako bijel jer nikad nije vidio sunca hahah
    Vruce je 😟

Aurelija
    10. Srpanj 2016. 18:56

Elle, super za kosu, nadam se da ce i meni pomoc ti vitaminí. Ipak bebe puno izvuku od nas, pa jos i svi ti hormoni...

Ugolina, bas si se napatila!  

Bris na streptokok bi trebale sve radit (osim ovakvih ko ja sto znaju da idu na cr).

Ja se danas " hladila" u Kupi! Jest da ima 27 stupnjeva, al bitno da je voda! Samo da beba ne ispliva! 

Lucy16
    10. Srpanj 2016. 19:00

Meni linea negra zaobilazi pupak, pa isto nije ravna. Hoce ona poslije poroda jos vise potamniti?? Tako sam nesto citala.

Vecinu dana sam zabarikadirana u zamracenoj sobi s ventilatorom. U utorak javljaju 36, a idemo popodne na tecaj.   Prosli puta isto bilo vruce, sad cemo skapavati. Imaju kao klimu, ali nije uspjela rashladiti.

Muz mi rekao da sam lijepa trudnica.  Da imam samo lopticu napred. Ima me i inace po svuda, al se to nije jos vise prosirilo.

Littleladybug
    10. Srpanj 2016. 19:34

elle moj je bio.i na balkonu al moj balkon je zasticen i u jednom kutu pada svjetlost pa nije bilo sanse da ga napuse..a bia je i isprid balkonskih vrata  tako da ti odluci di ces s njim..octeniseptom pocistim pupak svako toliko, ne bas pri svakom mijenjanju..ovi moj mali pisa vodoskoke pa mu je uvik mokra gazica od pupka tako da dezinficiran octeniseptom samo kad je popiski..
    moj pupak se vrlo rano ispupcia vani i muzu mi je to bilo bljak al dan iza poroda se vratia na uobicajeno..linea negru bas izrazenu sam dobila mozda zadnja 3 mj i evo jos je tu, cak mi se cini tamnija nego li je bila..al povuc ce se i ona valjda kad se hormoni smire

zabica25
    10. Srpanj 2016. 19:50

Ne znam koja je što napisala pa budem sveukupno obuhvatila i odgovarala. 

Kupki kod mene ne bude sa šamponima neko vrijeme, samo voda i unutra 3 kapi maslinovog ili bademovog ulja. 
    Ja lineu imam već par mjeseci, a pupak mi je iskočio van i ružno mi je, ali Bože pomagaj! Sve su to čari trudnoće  Bude se natrag povukao.
    Noge i dalje naotečene, namakala u lavoru, imam povišene i samo vibrira u njima. Mislim da za to nema spasa. Splahnut će nakon poroda.
    Moja Hana stalno lupa, očito ima dosta mjesta. Rijetko kad spava. 

To je to koliko sam zapamtila.
    Ljubim vas 

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Lucy16
    10. Srpanj 2016. 19:51

Isla sam na yt gledati snimke poroda.  Kao da mi to treba mjesec pred termin. Nepojmljivo mi je da cu ja to morati proci??!!! 

Ne znam sto misliti. Kako to izdrzati? Ja cu stvarno past u nesvjest pa neka me porode da ja ni ne znam za to.

CrazyPuppet
    10. Srpanj 2016. 20:02

Ahahaha Lucy ti od svih isla gledat to ahahaha jesi ostala pri svijesti?
    Ja sam isto gledala, al ovo sto se rađa u čučnju... e to da vidite, mame mirne, opustena lica, nema naznaka naporu, napinjanu, pucanju kapilara i urlanju...
    Meni pupak ravan za sad, linea nisam sigurna jel uopce je il nije... a u prvoj T se odmah pojavila, i ostala jos ohoho iza poroda...
    Mali danas nemoguć nije spavao popodne pa nam.pila živce... a mm i ja ko zombiji od posla i nespavanja... sva sreca ne kuri vise...

Lucy16
    10. Srpanj 2016. 20:24

Crazy, ovo je strasno. Zene urlaju, vicu da ne mogu vise, zapomazu,.... Sta ako budem takva?? 

Muz nije bas odusevljen da ide sa mnom jer je gadljiv. Kad ja vidim ono, ne zelim ono gledati. Kako da njega silim na to? 

Zgaravica danas ubija. Sutra idem u ljekarnu po nesto. Dosta mi je vise. Citala sam da bi sad trebala prestati kad se beba spusti, ali nemam vise zivaca trpiti.

TPol
    10. Srpanj 2016. 20:34

Hahaha Lucy ja sam te snimke odgledala kad sam planirala bebu, ali pozitivno je da ipak se uspije hehhe, a kad smo kod toga nama je babica rekla, imat cete osjecaj da cete umrijet hahhah bas ono cista pozitiva hahha
    A deranje neznam ona isto rekla samo se derite mi smo na to sve navikle 😂😂😂
    Zabica da nogama i ja mislim da nema spasa a moja bebulja isto non stop aktivna nema mira uopce :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.