Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    09. Srpanj 2016. 23:01

Jos sam vas htjela pitat pogotovo vas iskusne mamice..kao kad bebu kupas ne koristis nikakve sampone nego eventualno par kapi ulja i to a patronazna rekla da bebi samponiramo glavu?😕 pa mi nije jasno. Ja joj rekla kao sta ne ide da samo malo ulja i to je to  a ona kaze da kosica mirisi?😕

mare1989
    09. Srpanj 2016. 23:02

Bellaru boli svaka tetovaza,bar dok ne utrne koza.
    Nece ni moj muz na porod a iskreno ne bi ga ni htjela😊 neka njega doma s djecom.

Laku noc cure idem probat spavat jer ovo riganje ubija vise i psihicki i fizicki.

TPol
    09. Srpanj 2016. 23:37

A joj mare oces morat doktoru? Nekako predugo povraces ? Bas mi to cudno 

Sta se tice kupanja preporucili su samo bademovo ulje i vodu, i pupak samo da bude suh . Neznak kako ce se sve odvijat kad je beba tu, pogotovo ce mi bit cudno jer ovde nema patronazne da obilazi, to se mora posebno platit.
    Bellar da vrucu vodu i Mix poljskog cvijeca ( upisi u google heublumen - nemogu nac prevod na nas) i parit se 10min 😬 Od 37tjedna 4put tjedno. 
    I za stolcic eto slike cu i ovde stavit pa mozete doma vjezbat dok ne dodete u bolnicu. Al rekla je isto da se nezna koja ce nam poza pasat jer se beba okrece dok izlazi pa ovisno o njenom polozaju ovisi i nas polozaj. 
    Ako prezivm bas cu napisat izvjesat s poroda definitivno me zanima kako ce se to sve odvijat hehhe 
    I da nisu ni ovde sve bolnice iste, ova je manja i velka je potraznja pa sam se ja vec u 10tjednu trudnoce prijavila i dobila mjesto. 
    Elle ja se isto nadam da je to sve stvarno tako kako je rekla
    Crazy brzo ozdravljenje za tvog sincica 😘

Oprostite ja se raspisala nekako sam pod dojmovima hehe 

windows screenshot

Stolcic je dole ljevo , a i na ovim slikama gdje zena cuci isto moze stolcic da joj bude lakse. Da to je bio tcaj za parove tako da su slike u paru a babica docekuje bebu 😬😬

Abies
    09. Srpanj 2016. 23:59

Hm ne trudim se pamtit. 
    Tpol japanac je nekih 500str bio, no budem ga opet napisala, sutra.
    Rodiliste bas dobro zvuci.

Povracanje, sjetila se MaleKoze. Sa sinom jednom (i to jela prsut, bar da sam podrigusu😠) i puno tog nisam mogla jest. S kcerkom tamanila sve. Jedino ne bas gazirano, donat po potrebi. Sretnica.
    Izuzimam rota virus i sl.
    Skidam kapu zenama koje rigaju i rade do porodiljnog.

Pupak, nekom odmah. Mislim da do 3tj treba. Octenisept jednom na dan rece mi patronazna.

Crazy cmok 💪

Bellaru ja sam mislila da necu moc dojit, cice minijaturne, u t kolostruma ni kapi. Srezu me i opet jedva kapljica. Kad kod mene to kasni. A na kraju klinjo opsjednut cicom. Malena jos bolje navukla mlijeka. 
    Laku noc!

bellaru
    10. Srpanj 2016. 07:24

Mare zato sam se ja tetovirala na mjestu gdje ima vise masti pa nije boljelo😁
    Tpol vi ste i skriptu dobili😀  bas me zanima kakav ce ti porod biti☺ 
    Abies da cula sam da nema pravila, velike , male, dal curi prije il ne curi da kozes a i ne moras imat mlijeka. Al eto kako rekla patronazna svaka zena ima mlijeka😀

zabica25
    10. Srpanj 2016. 07:36

Jutro ženskice 
    Ja sam jučer navečer išla piškit i kod brisanja me počelo peckat. Pogledam sa ogledalom i u rodnici su neki bijeli prištevi na samim vršcima. Ne svrbi i ne boli. 
    Ima ih oko 8 komada (cca). Jel imala koja od vas? Kaj bi to bilo? Muž veli da se to priprema za porod :)
    Nikad do sad nisam imala taj oblik gljivica ni sl. 
    Bertolijeva žlijezda nije.

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Littleladybug
    10. Srpanj 2016. 08:23

jutrro curee, zene, mameee..u nas vruca i teska noc bila, junioru vrucee, grintav, sisa par min pa zaspi..danas je gologuz pa je odma bolje volje..a i ja s njim..
    Elle nemoras bas direkt na balkon da ga nebi napuhalo..ja sam ti znala privuc krevetic balkonskim vratima samo da ga sunce obasja i tako bi on spava..ili u kolicima..samo pazi da nije propuh da se ne prehladi..za pupak pocistim octeniseptom, posusim pa stavim tyrosur i gazicu..moj nekako uspije popiskit gazicu pa.je stalno mokra tako.da cesto ja to i mjenjam..
    ovaj stolcic je super za radanje, prija mi je rodila na njemu u kninu prije 3 godine..niti pukla niti rezana, porod bia brzo gotov, muz bio uz nju na porodu..ona mala mrsava sitna a beba lipa prosjecna oko 3500..super zadovoljna je bila..ja pitala u st rodilistu za njega, naravno da ga imaju ali ne koriste jer je kao nezgodno..ma..ko da smo na divljem zapadu, lezi i teli se..
    zabica mozda ti je cisto od hormona ako nisi dosad imala problema, da su gljivice vjerovatno bi te peklo i cesalo..a ne virujen ni da su kondilomi ako ti je papa uredan

CrazyPuppet
    10. Srpanj 2016. 08:27

Jutro cure! 
    Zabice ne znam sto bi to moglo biti, javi se doktoru sutra... i nemoj nis guglat međuvremenu... vjerojatno je neka infekcija, ipak smo sad osjetljive na sve zivo...
    Mi evo malo bolje, naspavao se, a temp nejde preko 38... bit ce to ok, sutra idemo kod nase pedijatrice. Ja spavala nisam nista, i sva sam satrana, imam osjecaj ko da sam oduzeta od križa na dolje... sad je malo tata preuzeo smjenu, a ja u horizontali. Vec je vruce, samo bih plutala u moru...

CrazyPuppet
    10. Srpanj 2016. 08:33

Ja sam na prvom porodu trazila stolcic, ali im se nije dalo, kao guzva je...
    Ovaj put idem naoruzana mitom, pa se nadam da ce mi dat. Ak nis idem u čućeći polozaj... imam dvogodisnjaka doma, ko ce opet lezat 20dana s tim šavovima...

Lucy16
    10. Srpanj 2016. 08:45

Zabica, meni jednom dr.rekla da je normalno imati bijele pristice izmedu malih i velikih usana. Da se to tako cisti. I neko vrijeme sam ih imala, ali prije trudnoce pa su nestali. Poslije nisam vise obracala paznju na to. Ali odi dr.za svaki slucaj.

Sto se tice polozaja radanja, u Sisku su na Otvorenim vratima rodilista rekli da je sve dozvoljeno, lopta, setanje, polozaji, a ova na tecaju rekla kako kod izgona koljena treba povuci sto vise gore, a bradu na prsa. Znaci, lezi na leda i gotovo. Ovisi valjda koja babica ce biti i kojoj ce se dati da ti pomogne. 

Kad se pojavi kolostrum? Citala sam da beba nekad pocica cim ju porode. Sta ako nema mlijeka prvih par dana??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.