Mare, nadam se da je prestalo riganje...
Crazy, opet ta temperatura....ma joj....držim fige da brzo prođe..
ovo za stiskanje cica...meni nije neki bed...ali mene su uvijek prvo pitale sestre, sa Noemi nisam niš znala pa sam im pustila...a ovaj put sam rekla da ću im ja pokazati koliko ide....jer ne može netko,drugi,imati jednako dobar feeling kako stisnuti moju cicu kao ja..patronažna nije ni tražila da ona stiska, nego je pitala mene da joj pokažem 👍
babycoming, jel ima tvoj žuticu?
..kako rez? jel ti lakše s tim oblozima?
'
Sta se tice povracanja jako dobar zna bit djumibr, njega se samo moze mirisat ali i caj onako friski napravit, mene je spasio prva tri mjeseca.
Abies ak uspijes daj link za kolac 😉😉
Evo cure ja sam se vratila s tecaja, i opet da podjelim par zanimljivosti pa eto ko zna mozda se ko preseli u Au pa cete znat kako to funkcionira.
Epiduralna se moze dat kad ste otvorene 8cm to je onda zadnje, inace nabrojala je puno stvari protiv bolova sta mogu dat ako nam porod duze traje.
Isprobavali smo te stolcice za radanje i dobili papir sa raznim pozama. Masiranje medice objasnila , tj dala nam slike. I takoder rekla da caj od maline nije dokazano da pomaze, a ja sam ga vec kupila 😬 Ali sta bi pomoglo je da u skoljku stavimo neku posudu sa jako vrucom vodom (ide jos nesto, ako nekog zanima pogledat cu tocno) i tako se parimo tamo da omeksamo Medicu .
Klistir samo bas ako mi to trazimo, kaze da se svejedno moze desit da se pokakimo , brijanje im je svejedno, oni ne briju.
Za sad sve dobro zvucu al vidit cemo jel tako hehe (opet ja nevjerni Toma -to sam si trebala u nadimak stavit hehe )
Olla cure, evo vec sam vam se jednom popodne "javila" ali.mi je u trenutku kad sam stisla posalji krepala mreza... ugl, mi cijelo prijepodne proveli na pedijatriji, nikako se popiskit u onu vrečicu, ugl upala grla i dobili antibiotik za 10dana... ali glup sistem imaju, 5x amo tamo po bolnickom centru... i naravno mali nece hodat jer je iscrpljen od nespavanja i temperature, pa je bilo non stop mama nosiiii... umrla sam skoro. Dođem do apartmana, naravno najveci ostao meni za ciscenje... sad sam dosla doma i odmah pod tus, osjecam se ko da me vlak pregazio...
Lucy ja ti taman iduci tjedan imam jedan apartman prazan ak hoces, dobis i popust ;-)
Ne znam kako cu sad s malim 10 dana... definitivno nema mirovanja nikakvog :-/
Ovo za dojenje i stiskanje cica, meni nit je patronazna nit u rodilistu... samo su pitali jesmo li se uhodali, ja kazem jesmo i to je bilo to. A ovo sto.kaze Ugolima, ode ja s bebom u sobu i ne smetaj... problem mi je grljenje i ljubljenje kad se pozdravljam s nekim, di bi ja jos sad da mi neko cicu vadi... ma biži biži
E zaboravih... TPol ovo tvoje rodiliste mi se cini bas super... puno bolje nego kod nas
elle ima je malisa zuticu,al nas nisu slali na fototerapiju nego su nas poslali kuci na suncanje na balkonu..i 4-5 dana smo ga stavljali na sunce kad bi spava popodne i zutica prosla..
a rez,nekakvi mali pomak osjetim..na zadnjem savu se otvorila jucer rana pa mi curka taj gnjoj valjda..jos nemogu na noge al valjda bude uskoro bolje
riganje😑😑😑 kad se sitin,prva 4 miseca grljenje skoljke,sve smrdi,svaki miris smeta,nista nemogu jest..iza toga do kraja famozna zgaravica,mineralna ce me proglasit za potrosaca godine,kaze mm da mi nista jetre nije ostalo 😂
crazy tebe bas ide, zao mi zbog maleckog,nadam se da te nece puno gnjavit i da ce brzo bit bolje
Tpol ovo rodiliste je vrhunsko,ja bi se odma prijavila za roditi😊
Crazy joj jadnicak mali,brz oporavak zelim,a tebi veliki hug saljem da sve izdrzis😚
Ja evo lezim a mm oko djece
Sortiraj odgovore
Najstariji