Sanjarka nemam plan al sad ribam kupaonu...a kasnije idem na vrt. Do sad sam samo malo čupkala korov al sve si mislim da ću uzet motiku i lopatu i ko naše bake...ako ćete čitat da je neka luđakinja rodila na polju to sam možda ja
Zašto te nije patronažna htjela pregledat?
Mare drži se!
Dorich da uputnica ostala kod njih, pitala sam kak dalje pa je rekla da interna uputnica isto ostaje kod njih sto mi je čudno i da samo dođem za tjedan dana i na stol umjesto uputnice stavim povijest bolesti sa ovog pregleda danas. Ne znam, dosta sam razočarana jer fakat im nisam ja kriva kaj je takva gužva i ako sam ja čekala 2h mogle su biti malo strpljivije u jos pogotovo jer mi je zadnji UZV bio prije 5 tjedana.
Ola cure!
Le Lo odmah lakse kad se med osolje uljudno ponasa ;)
A da zalosno da se iznenadis tome.
Baby ne znam sto ti pametno reci za ranu. Jedino saljem jedan hug.
Noc pa ok bilo recimo. Budjenje ono za pravo oko pol 2. Probilo na sve strane meni u krevetu. Tak da je bilo probudi ekipu okreni madrac.... mala opalila valjda do 7 (ja u transu pa ni ne znam jel jos u noci bilo cega) i od onda do prije pola sata me zabavljala. Vise nemam ideje sto izvadjat. Stvarno sam umorna. Malo me veseli da je mm najavio da je popodne doma, no necu previse se veselit. Vec ce on izmislit radove.
Pricam sinoc sa sinom kamo bi htio da ga odvedem (kad je tako dobar), mislim si na sladoled i sl. On veli u zooloski. Genijalac mali.
Odoh nesto napraviti, spavat si ne mogu dozvolit 😛
😂😂😂😂😂😂😂😂😂 rikavam!! E a zamisli da muz dodje frendovima i kaze zena mi dala da umocim! Il zena mi dala da raskrcim put😂😂😂 il ta to kaze hrpi likova na forumu! Ugl da ovo procitaju slagiralo bi ih😁😁😁😁😁
Google earth😂😂😂😂😂 slazem se tu!! Bas mi mama rekla da ce.u pon i uto bit po 36 stupnjeva. Selim u podrum!!
Marigmar thanks, sad mi je sve jasno. Baš mi je žao što je tako ispalo Nadam se da je više iznimka nego pravilo...puno više žena je bilo ispred mene a išlo je dosta brzo, moram to priznat. Nisam bila nešto dugo unutra al sam imala osjećaj da mi se dr posvetila i da me nije samo "odradila". Nadam se da će i tebi biti tako slijedeći put. Hoćeš ih pitat za uzv slijedeći tjedan ako te sami ne pošalju?
Abies, to što kažeš da je satima budna, jel plače stalno ili? Zabrani ti te radove, kakvi radovi...nek tata bude s malom a vi u zoološki:))
Abies imas onu malu ljuljackubsta vibrira? Bebe navodno vole bit u tome
Marigmar, suosjećam, ja sam u utorak bila 7-12 u bolnici, a bila među prvima! Ajd barem sam uzv napravila, iako je dr bio tako " rječit" da bi bilo bolje da sam se doma pobrala! Sva sreća pa samo 3 put idem, inače bih umrla!
Baby, zvuči ufff ta tvoja rana... da probaš sa octenyseptom?
Ovo je bilo lani u 7 mj:
http://m.24sata.hr/news/zbog-neizdrzive-vrucine-majka-pobjegla-iz-rodilista-u-osijeku-428919
Tako ću ja majkemi ako me hospitaliziraju drugi tjedan, a najavljen toplinski val!
Kao imaju klime na hodniku, tražit ću da mi tamo krevet smjeste! I ja spavam u potkosulji i mrezastim gacama, nije me briga!!!
Posto mi je rekla kontrola za tjedan dana razmišljam si da odem onda rade u četvrtak kod druge doktorice, mislim nemam ništa protiv ove ali stvarno 30 sek 😱 Hoce mi raditi tko probleme, znaci nisam naručena samo piše kontrola za tjedan dana?
Aurelija u koju ti bolnicu ides? Os?
Marigmar pa valjda nebi trebalo bit problema sta da ti ne mozes doci u petak?😕
Sortiraj odgovore
Najstariji