Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dorich
    08. Srpanj 2016. 09:58

Sanjarka hahaha legendo! Prokrči put! Neka, baš super i ja se nadam da ću tako
    Crazy sad si me još više motivirala, ne želim ni ja čekat do termina neeeee
    Le-Lo baš lijepo da si zadovoljna bolnicom. Baš često je onda taj ctg, ja imam prvi u pon kod svog ginića a onda ću vidjet za dalje kad će me naručit...

Marigmar
    08. Srpanj 2016. 10:00

I evo mene sa pregleda u Vinogradskoj, znaci opći kolaps tamo, milijon žena, sva sreća pa sam došla u pola 8 njih je bilo 5 prije  mene i Dr. Se ispričala ali da ćemo morati na brzinu, UZV nismo radile samo poslušale srce i opipala i to je to, za tjedan dana opet tak da ništa nažalost nisam saznala 😊

Aurelija
    08. Srpanj 2016. 10:13

Sanjarka, stisla se ko djevica ahahaha umirem!  Ja sad pred kraj isto mm dozvolim da malo umače hehe, prije sam se bojala da se ne otvorim. Al ono, srasla mi se pi*** od neupotrebe haha! Uskooo 

Lelo, zbilja česti ctg! Ja idem na tjedan dana sad, u utorak imam na 38+4 dogovor za hospitalizaciju. A bris ne treba ak ides na cr. Sve ti rade po ps-u, ne brini!

Littleladybug
    08. Srpanj 2016. 10:25

Hello zene da se i ja javim napokon..vidim svasta ovde na tapetu..od alkohola,sexa,ubrzavanja poroda.. ja znam samo da sam dan prije poroda ribala frizider i zamrzivac pa eto ako ko zeli probat..Aurelija dajes mu da umace ahahahah umireeem, a Sanjarka ko djevica,niste normalne..moj je moze gledat samo na slici,ima zabranu prilaska..nemogu se posteno ni nasmijat od savova..inace jucer bila patronazna,savovi upaljeni i ugnjojeni,hipermangan ispiranje i rivanol oblozi najmanje 3 puta dnevno..ako neko ima savjet vrlo rado slusam..malac u 7 dana 400g napredovao na sisi,zato je odma sinoc bojkotira i spavanje i sisu..sad blazeno spava..vi koje morate uskoro rodit zelim vam da sto prije to dode jer ove vrucine je nemoguce podnosit i ovako 1u1 a kamoli 2u1..
    mi na uzv sa spolom nismo imali problema,jajca je sirom pokaziva a ruke uvik na licu
    .tako je i danas 😂😂😂
    eto moj svicarski sir od mozga nije vise zapamtia

Dorich
    08. Srpanj 2016. 10:58

Aurelija hahahahahaah!!! da malo umače! Da i mene ta neuporaba živcira gadno, rekla sam mu da me se čuva kad se oporavim Sad nakon zadnjeg nalaza ni ne smijem kmeee
    Joj baby žao mi zbog šavova, uopće ne zvuči lijepo:/ Drago mi je da bebolino super napreduje!
    a ovo za vrućine, u utorak će bit 36 stupnjeva?! 36?! Stopala će mi se vidjet na google earthu

Dorich
    08. Srpanj 2016. 11:03

Marigmar žao mi što nisi saznala više:/ Moj pregled bio identičan ko tvoj, ni uzv ni ctg. Ali uzv ne bi ni trebao jer sam ga imala dosta friško...Daj mi reci jel tvoja uputnica ostala kod njih? Ja sam se htjela naručit na šalteru pa je teta bolno uzdahnula (očito ništ nisam shvatila:D) i rekla da će moje naručivanje riješit sestra...onda sam otišla da ju ne živciram više

Sanjarka88
    08. Srpanj 2016. 11:12

Ahahahaha pa ja umirem. Krcenje, umakanje, a Babycoming cak ima i sliku prije/poslije 😂😂😂😂
    Brutalne smo 😎

Crazy uh to prvo iskustvo zvuci baš gadno 😯 nadam se da ce ovaj put stvarno bit lakse. Meni je.
    Pripremas se ti vidim nek klinjo bude dobar pa urani bar koji dan 😊

Lelo zalosno je sta se čudimo ljubaznom osoblju u bolnici al to je stvarno rijetkost! Bas mi je drago da ti je dojam pozitivan 😊

Dorich imaš plan za brze katapultiranje cure? 😎

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

CrazyPuppet
    08. Srpanj 2016. 11:16

Ahahahahha niste normalne, Sanjarka djevica, Aurelija umakanje ahahahahahaha 
    Babycoming zvuci strasno... :-( ali bravo da malac napreduje :-)
    Dorich google earth ahahahahha dobre ste!
    Meni se nis nedaaaa a takav nered non stop :-(((

mare1989
    08. Srpanj 2016. 11:17

Dobar dan curke

Baby zao mi je zbog tih savova😩
    Super da bebac napreduje,samo nek tako nastavi😊

Meni je strogo zabranjeno more 😭😭 i sex😭 pa ima da popizdim do 8mj aj sto su more zabranili jos i sex i pucaj mi u glavu😊

Ne znam tko je sta pisao jer mi je mozak out. Leda me opet ubijaju plus riganje i stvarno sam za bacit u smece😊
    sreca mm se smilovao pa krace radi tako da on oko djece koju moram pohvalitibda su bas dobrice ovih dana😍😍

Sanjarka88
    08. Srpanj 2016. 11:26

Da google earth 😂😂😂😂

Babycoming bas mi je zao sto ti se tako zakompliciralo 😯 ne znam sta da ti kazem....
    Tebe je patronozna pregledavala?
    Mene nije htjela a bas dosla onaj dan kad sam prokrvarila bitch

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.