Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    07. Srpanj 2016. 16:02

Ja sam svu robicu podijelila malu i od sina i od kcerke,jedino sam pustala neke stvarcice za uspomenu. Sad sve ponovo nabavljam,svojoj sveki sam rekla ona nedeljom hoda po flomarktu u njemackoj da slobodno kupi ako vidi da valja i da je ocuvano. Dosta toga mi je kupila,plus sam ja na njuskalu nasla i kupila. Svu robicu koju sam dala je bila tip top,jer sve sto je bilo isflekano,poderano sam bacila.

miska
    07. Srpanj 2016. 16:22

Aurelija meni je S 19+2 receno da je cura i to je dr. izletilo jer je zaboravila da ne zelim znat, onda mi je 27+5 jos jednom rekla da je cura i sad zadnji put s 35+1 potvrdila i napisala nalaz na kojem pise zenski plod, nikad nije bila situacija da se nije moglo vidjet ili da se beba skrivala, s tim da kod moje stare gin svaki ultrazvuk traje po pola sata i sve pregleda, i ima 3d i 4d ultrazvuk sumnjam da bi joj se takva greska mogla dogodit i to tri puta. Vjerujem njoj vise posto ova nije ni bila sigurna ali sad da me kopa, kopa me naravno i zivcira me.
    To za vaginalni pregled je bas bezveze da, recimo njima je praksa da daju injekcije rh- trudnicama u 28 tt i po porodu bez obzira na bebin rh, ima tako nekih razlika i nelogicnosti!

TPol
    07. Srpanj 2016. 17:40

A joj miska bas su smotani ti doktori, ma sigurno je cura al morala ti je stavit bubu u uho! Ja zapravo nisam pitala posle 3d jer su tu detaljno gledali organe pa valjda nisu pogrjesili iako moj gin kaze 99posto hehe znaci ostave oni sebi taj 1posto. A sta se tice prgleda ovde u Au isto ne gledaju kolko si otvorena. 

Aurlija i jos neko pisao o unisex robi. Ja jednostavno nisam mogla odlit tim malim slatkim rozim stvarcicama, tako da ako je kod mene decko onda ce bit u rozom hehhe nema druge robe 😬😬😬

Ribi
    07. Srpanj 2016. 18:35

Miska hahaha a jojjj ti doktori!bitno da je sve ok sa bebicom al kuzim te totalno! Vec si nekako mastas o curki,pripremila sve stvari i onda odjednom kao decko?! Ma ne uzrujavaj se. Cura je sigurno.ako ti bivsa dok ima bolji uzv ..na ovim starim se lako zenznu.Mojoj sestricini su do nedavno u petrovoj tvrdili da je decko a sad je odjednom cura..treba rodit za 3tj..pa sad ti znaj. A ja na pregledu prije tj dana i pita mene dok znate spol ja reko da curica je a ona slozi zbunjenu facu i zagleda se u uzv !ja reko tako su mi rekli vec par puta pa nije valjda sada decko?!kaze ona a neee ja sam vas cula cure su pa gledam di je druga beba!😂😂 kaos sa tim doktorima. 
    Ivf cestitam!! Ajme gledam listu sada i vidim da se srpanj opako prazni!ja prva a imam osjecaj da ce pola vas prije mene:/ al dobro,kad krene ,krene.samo me sada strah da ne prenesem puno pa da beba ne bude prevelika.tko ce to izgurat van😩 prosli tj je procijenjena na 3300g.danas mi nisu ni rekli kolika je.mozda ce u uto. Povrh svega jos toplonski udar najavljuju za iduci tjedan!kao da nisam doboljno natecena!osjecam se ko shrek!stopala mi izgledaju kao one vrecice od infuzije😒

Sanjarka88
    07. Srpanj 2016. 19:36

Stopala kao vrecice od infuzije ahahahahhaha joj sorry al umirem ovdje s vama 😂😂😂😂

A ovo da cu se sama recnut i zasit lol! Sve je moguce i to cu isto pjevajući obavit 😎 u protivnom cu kao i Vjeverica rec im nek puste da samo zaraste 😎👌

Nista onda jedva cekam Miskin i Aurelijin porod da vidimo na cemu smo 😃 sorry cure znam da vam nije smiješno al meni je 😷

Zabice bas mi je drago zbog kolegice lijepa vijest 😊

A moj pregled! Da da prvi! 😰 I jos uz kiretazu nakon poroda? Malo me i prpa moram priznat?
    A kupanje? Do 8mj? A seks?ok to nije bitno to je vec u procesu 😂😂
    Neznam sta da radim stvarno 😯
    Prije ne moze! Kaze da sam i tad dosla na red samo jer je go posli toga

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Aurelija
    07. Srpanj 2016. 20:07

Sanjarka, ja danas bila kod gin po uputnicu. Pitam kad je prvi pregled, kaže 4 tj nakon cr, 6-8 tj nakon vag. Tak da očito je to ok. Ak budes osjećala nesto cudno, zaleti se na hitnu.
    Ps- lako se vama naslađivat!! 

CrazyPuppet
    07. Srpanj 2016. 20:11

Ahahahah vrecice od infuzije, pa šljap šljap dok hodas ahhahahaah
    Meni su sad ko olovo :-/ danas cijeli dan nesto munjesam, spremala sam onu hrpu povrca sto mi mm neki dan donio, pa sve u led, jos i kuhala nesto za smrznut da bude za iza poroda... sa spavanjem je gotovo, pa se okrećem, pa mi se piša, pa se mali nesto javlja... uglavnom sljedecih 18mj ću bit zadovoljna ako odspavam 4h dnevno. 
    Sanjarka vec keksanje, ma onda nema zurbe kod gin ahahahah... mene sve bolilo jos ohoho vremena iza poroda... pitaj samo informativno telefonski jel se smijes kupat... 
    Ugolina i vama cestitam 1. Mj ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.