bok cure..raspisale se..a ja ne stignem više toliko čitati...bacila se na posliće po kući kad mali spava..
...rez od epiziotomije mi sad već bolje, ne peče više , jedino mi još uvijek teže za ustati i od sjedenja još ništa zasad...
Ivf....čestitke i brz oporavak💐
Sanjarka, krepala sam na ono sa samoubojstvom 😄😄😄
Ribi, a sex? mislim, pogotovo jer nisi nimalo otvorena..
Abies i Ugolina , sretna mjesečnika😀
eto...imala sam još za napisati,ali evo,probudio mi se klinjo upravo pa gibam...
'
Ivf cestitke!❤🎊🎉😙
Miska aaaa joooj😂😂😂😉 sta slovenci znaju!! A daj si zamisli da si rodila a kazu cestitam na sinu a ti kazes nije to moje😁 meni je moja sad na zadnjem pregledu isprintala i sliku jajca za muza tako da ja sam ziher sta je😂😂
E jbg ostalo sam zaboravila😮
Ja otisla u zara home i nisam nista nasla😕 zato mi seka kupila deku sa auticima i jastuk sa auticima i predivni su. Al sam si ja kupila u h&m haljinu koja je tako predivna da cu ju sad svaki dan nosit😀
Cudi me da mi nisu noge natekle danas a samo landram cijeli dan😨 nasla se sa frendom u areni i takve je gluposti trkeljao da sam se toliko smijala da sam mislila da cu se porodit od smijeha.
Htjela sam vas pitat nesto i zaboravila😣
Ocito je bilo pametno....
E da kako mi ginicka na pregledu rekla da cu sigurno ranije i njena procjena sa 37na 38 tjedana a neke su memtu curke pitale kako ona to zna
Pa eto ja pitala doktora opce prakse pa kaze po kolicni plodne vode...
Ajme jedan dan me nema i imam kaj citati 😀 Volim to ovak navečer, danas sam bome od jutra u pokretu dan započela sa kavicom i palačinkom u Činkici kako ni sakupila snage jer je slijedilo pranje tepiha 😂 Ne sjećam se koja od vas je to isto radila u visokom stupnju trudnoće ali moram priznati da ja sada imam puno vise snage nego prije mjesec dana, svašta radim ovih dana. Osim tepiha oprala i frižider i kuhinjske elemente, i dio prozora. Kao da sutra ne postoji 😂.
Sutra idem na prvi pregled u TA i bas me zanima nisam dobila nikakve podatke o bebi i cerviksa od 09.06 tak da jedva čekam . Dorich fala na informaciji iz Vinogradske, ja cu pokušati doci oko pola 8 posto tu blizu živim jedino ne znam da li primaju knjižice tak rano, a i Trebat će mi da nađem di trebam. Ako slučajno stigneš reci mi sa li trebam nositi čašicu za urin ili ti oni daju, da ne pisan po trakicu kak sam načula da je negdje praksa.
Bellaru profilna 💙🐕
Kazes cerviks plodna voda... fakat moje trudnoce bi trajale 42-50 tjedana.
E sad sam u fazi da mislim zakljucat se...22:40-23h pa 23:15 do sad hrkenzi.... vesela noc na vidiku.
Mozda da probam dati mak bebi ko babe u proslim stoljecima 😀
Abies hvala😀 izgleda ko da je krepala😁
A jesi probala ti vina popit malo?? Moja sogica znala rec da su joj klinci duze spavali od tog😃
Evo budem danas litru 😀
Citam neke kapi za bebe na bazi kamilice (ok) i maticnjaka (to mi malo hm). Dodajte jos valerijanu i eto apaurin.
Marigmar sorry ja ti ko kokoš odem ranije spavat pa sad kasnim s odgovorom al eto, dobit ćeš čašicu... Kakvo ciljanje, još da ovakva nezgrapna i to moram bilo bi uzorka posvuda:D Držim fige da ti kaže sve šta te zanima i da brzo dođeš na red
Abies jesi preživjela noć? Jel bilo bolje kasnije?
Bellaru sviđa mi se tvoj savjet!
Sortiraj odgovore
Najstariji