Istina imate pravo, kaj ako ne mogu u petak jer me nema tak da otići cu ja u četvrtak da vidim drugu smjenu pa možda uzicam kakav UZV iako nisam u Vinogradskoj vidjela nikakav raspored kada je tko u TA tako da biti će smiješno ak dođem u četvrtak a kad ono opet ista doktorica 😂
Žabica oni uzmu uputnicu pa ti za ubuduće daju internu uputnicu, iako su meni danas i tu internu zadržali 😁
Babycoming, baš mi je žao zbog šavova.. nadam se da će ti oni oblozi pomoći i da će brzo proći..
...samo ti misli na svoju bebicu i kako,joj lijepo ide..super vam,je napredak...mi smo malo sporijeg tempa po tom pitanju... naš dobiva malo, ali,kaže patronažna da je bitno da dobiva...vidjela je da imam dosta mlijeka i da,on zna lijepo povući i kaže da vjerojatno zbog žutice to tako manje ide..jer je on pospan pa valjda manje pojede...
Sanjarka....podjevičila,a? 😄😄 a čini se meni da nisam ni ja daleko...meni muž bio na terenu u Kini 2mj. i,onda kad,je,došao . isti dan,ja završila u bolnici i,onda strogo,mirovanje...a inače sam bila ful raspoložena za taj oblik zabave dok sam bila trudna...ali naravno nismo niš smjeli...a sad se bojim da se neću odvažiti tako,skoro..
Crazy...super si si ti pripremila tu zimnicu...
Vjeverice...mahni, mahni...probat ću nabaviti dalekozor 😉
..inače, ako završiš u ri rodilištu kojim slučajem...nemaš beda...meni su svi na koje sam ja,naletila bili dobri..👍
i sad sam zaboravila dalje što sam sve još pročitala..
'
Zooloski idem s oboje klinaca. Jer ako princezu (a nisam stavila zrno graska pod madrac) ostavim doma, morat cu tamo zivine hranit da cice ne puknu :D
Crazy ja nisam al budem prvom prilikom napravila japanski vjetar i u led. A sto se pripreme jela tice, mene spasava.
Mare reci toj svojoj curici da se malo pomakne sa zeluca i da vam treba ta hrana. Nije ti lako. Jedna 😘
Uputnica ide interna. I to printaju sami sebi. Usteda papira i tonera
Abies lijep provod u zoou s klincima😊
Ma moja mala zeza nesto,jucer je doktoru sirila noge da pokaze sta je. Jos je krenula po danu da spava a po noci tulum radi po stomaku😁
Mare znaci ni sexa nema zbog tiga? Ufff ja se nadam da ce meni moja dopustit bar nesto. Vidit cemo u ponediljak nalaze, a pregled mi je opet 20-tog...ni ne znam kakvo je stanje doli jer je na zadnjem pregledu radila samo uzv.
Abies kod nas se poplun ne skida ni ljeti s kreveta i pidama je kroz cijelu godinu. A cim malo kise padne odmah lozi vatru 😂😂😂
Ali to su cari sume i friskog zraka, ja cu bebi vec u 9 mje morat uzet skafanderic za setnjice 😜
Miska ja bi rado dosla zivjet di ti zivis u tu prirodu
Mi kad odemo u Bosnu na godisnji pshicki se odmoris. Legnemo kasno a ustanemo u 7h odmorni,raspolozeni. Bas nam ta klima godi.
Deeka i to mi zabranio😭 ajd jos malo i to ce sve proci.
Sortiraj odgovore
Najstariji