Uf cure ja bi stvarno ispizdila s tim TA... ovako dam sva neka nabrijana od tih hormona, ja bih lom tamo napravila...
Abies tak je i moj mali bio, nisam mogla maknut... ljepo ti muzu objasni da nema kud mrdat jer ces inace pocet tanjure po kuci bacat ;-)
Bellaru, kraljica si ;-)
babycoming samo ti to ispiri s tim hipermanganom, bit ce to ok.
Ja nakuhavam... ne vidi me se vani od pare iz kuhinje... al ajd... nazire se kraj... da je sad neka kataklizma, mi bi zderali jos mjesec dana hehe
Bellaru ovo sa podrumom... kad je prije nekih dva tjedna ono zakuhalo na 38 beba se nikako smirit,jadnica si ne moze pomoc i ohladit iako samo u peleni bila i mm je uzme i u podrum sa laganom dekicom....sirota zaspala kroz 5 min!!
url=https://lilypie.com]
Crazy ak porazbijam tanjure, ko ce to jos cistit nisam pred porod pa da me lovi takvo sto.
Ovak mi bolje vidjet da mogu sama pa rec mu: dragi kad te nema dodje smjena 😂
Sunshine pa daaa ipak je dole najhladnije. Bolje bebicu pokrit s dekicom pa da je hladnije nego da joj je vruce a ne mozes ju rashladit.stavit u ledomat😀
Aurelija, ajme jadne žene koji užas...a jbt nit struje, nit klime, koji vrag? Ja po naslovu mislila da je žena stvarno pobjegla, ono zamišljam ju u spavaćici kako trči preko polja al ajde ipak nije:D Ne daj se zaje**** slijedeći tjedan!
Marigmar ja isto mislim da nije problem ako dođeš dan ranije, ako te pitaju šta, pa nisi mogla u petak. I držim fige da ovaj put bude bolje!:)
Crazy vi se pripremate za apokalipsu?:D
bok cure,
Abies, suosjećam...i moja curka je bila tako,sa spavanjem...ovaj mi je frajer ipak bolji .. nadam se da će krenut nabolje...
cure za ta...žao mi da vas tako ko na traci... možda bude manje gužve sljedeći put...
Miska, ma šta znaju Slovenci... a još je i,na 2d....pa valjda se na 3d bolje vidi.. mi čekamo da rodiš Milu...😊
Crazy, joj...i meni došlo za plakat kad je pao prvi sex nakon curke... a čak nisam vag.rodila taj put... inače, na babybonusu sam uspjela uhvatiti kad su govorili,nešto o,tome...navodno dojenje drži rodnicu suhom i tako se na neki način tijelo pokušava odbiti od ponovnog začeća...
baby...joj... a kako,to,da je uopće išla,gledat patronažna? šta si se požalila na,bolove ili,nesto? meni je malo,bed pitat da pogleda...
..vidim sad da si,ti u biti dva danaprije mene rodila...a kako ja,mogu znat da je dolje sve ok? ili da nije, pa da je tako, upaljeno? po čemu se to skuži?
'
Mare virtualni hug! ❤
Dorich nemam pojma zasto me nije htjela pregledat bit ce neka fina guzica. Najvaznije da mi cicu odma s vrata vadi van 😠
A ja taj dan krvarila taman ko blentava nisam imala pojma iz cega ta krv vise frca , mislila sam da mi se svo tkivo raspuklo. A ona kao ma to je sve normalno. Nisi blesava pa ces iskrvarit....znaš kao prepoznat sta je normalno a sto ne
I eto ja blesava iskrvarila
Nabijem je!
Aurelija užas! Nadam se da vam nece bit tako. Iako sumnjam da ces u mrezastim gacicam hodat okolo hehe.
Smiješno mi je bilo u rodilistu kako su nam se svima nazire od straga samo chicco ulozak (u nasim spavacicama). Jedan dan sam tako u hodniku setala a taman posjetitelji navrnili 😰 stvarno nemamo srama 😂
Crazy e stvarno si spremna za apokalipsu 😂
Neka neka, dobra organizacija 👍
Abies nije ti lako! Ti i malac u zoo a mm nek preuzme princezu.
Bellaru ovo da nam muzevi procitaju dobile bi razvod 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
E i Bellaru sto se tice promijene dole nakon poroda nenam pojma
S obzirom da sam stisnuta ko djevica virujem da je jos bolje nego prije 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji