Sanjarka, nekak razmisljam da nakon svih doktora i svega sto prođeš da istisnes to dijete, zadnja stvar koja te brine je dal će te neko vidit (polu)golu u bolnici! ok, necu bas u mrezastim al nosim kratke hlacice od pidžame i potkošulju za dojenje pa nek me skidaju ak im se ne sviđa
Cure zakon ste , bas sam se ismijala, nemam sta za dodat neg se dalje smijat hehehe 😂😂😂😂
Ja odoh popodne na trudnicki tecaj al tamo se sigurno necu ovako ismijat hihihi
Ugolina da nemam ovu trbusinu pomislila bi da sam trudna😊 ja rigam pa par sati nista pa opet tako
Cure bas sam se ismijala s vama.
Meni ce sveki kad dode napraviti pite koje cu zalediti,jos cu napraviti sataras. A mm je rekao da ne brinem on ce kuhati😍😍
Sanjarka mene ti patronazna uvik pogleda, ustvari je to prvo sta napravi s vrata..kaze najprije mama pa bebica..doduse meni ti je dosla babica preko "veze" pa sad ti neznan jel to radi toga il je to inace praksa..prvo doli savove pogleda, pa sise, pa izmiri tlak i tako ono opcenito savjetuje sta za zeljezo pit, kakvu hranu jest..ono super mi je
Elle mene su ti savovi bolili i ona me prvi put kad je dosla pitala jel ih osjecam da me zatezu i to, ja sam naravno rekla da jesam i vidila je da nemogu stat na nogama pa mi je rekla da legnen i pogledala ih..tada je samo jedan bia upaljen i preporucila mi je taj hipermangan..međutim se to rasirilo, i ja san osjecala da je bol sve veca, doslovno kucanje unutra u rani a o smradu po trulezini necu niti pricat..cim sam joj opisala sve nove simptome odma mi je pogledala i rekla da je sve inficirano i preporucila te obloge rivanola..uglavnom rekla mi je da oni izvana izgledaju odlicno ali da su na dodir tvrdi i da se ocito ispod akumulira taj gnoj..oprostite na slikovitom opisu 😂 neko je reka da ce spavat u mrezastim gacicama i potkosulji, e bas smo tako ja i prva cimerica spavale i nismo.osjecale ni trunku srama a ni jutarnja vizita nam nije nista rekla
Vidim neke nove djevice, umake i slične nuspojave trudnoće ovdje... kako se čovjek ne bi nasmijao s vama uljepšate mi dan
Baš mi je drago da se neke mame još uvijek ovdje javljaju i nisu zaboravile na nas trudnice
Ribii dobrodošla natrag i evo odmah na vrh liste sjećam se one tvoje lijepe haljine
Bellaru svaki dan imaš neku novu profilnu, hehehe, taman te zapamtim po jednoj kad ono eto nove :-)
Crazy bome si se nakuhala ovih dana.. što si sve spremala? to je zimnica već u škrinji skužila sam da je Jakov jedini veliki braco koji će dobiti brata na temi. Svi ostali su ili žensko-muška ili žensko-žensko kombinacija
Abies nije tvoj mali ni lud, dobro se sjetio znači ti i on u zoo a tata neka ostane s princezom
Miska ma dobro ti kažu, šta slovenci znaju heheheeh, sad se tvoj dragi naslađuje
kad se vraća? brojiš sitno?
Ja sam konačno dočekala onu djevojačku o kojoj sam pričala. Ipak je kuća s bazenom ali u gorskom kotru, idemo sutra ujutro i ekipa ostaje do nedjelje popodne. Ja ću se vraćati sutra navečer doma jer ionako slabije spavam i mislim da ne trebam buditi ostale cure cijelu noć. Već sam i prije rekla frendici da neka ne računa na mene u srpnju, u nedjelju ulazim u 35. tt i nije mi baš svejedno i lako biti tako negdje u nepoznatom gdje se teško opuštam. Malo sam se razmazila u trudnoći A idući tjedan ode i mm na službeni put pa idem opet mahati Elle
Ako me na Krku ulove trudovi imam veze u riječkom rodilištu pa nije frka. Iako ne očekujem nikakvo katapultiranje narednih nekoliko tjedana
došao mi brat od preko bare,i dođe drugi koji se odselio u dalmaciju pa se skupimo cijela obitelj sa nas šestero djece to je ono jednom godišnje kad se svi vidimo
i namjeravam svaki dan dva puta dnevno na more da se izguštiram jer nakon toga me čekaju brisevi i niski start za porod
tko se želi malo nasmijati:
http://forum.roda.hr/threads/50570-Smije%C5%A1ne-situacije-s-poroda
Cure zakon ste, bas sam se ismijala dok sam procitala sve
Ja sam vam jutros opet bila na pregledu i ja onu svoju doktoricu vise nista ne kuzim Radila mi je ctg i ona donja linija je bila skroz nisko i kad mi je sestra skidala govori da bi moga on vani ubrzo, poslije doktorica govori da je to sve oke i nije me tila vaginalno pregledati jer je to u ponediljak radila da ce samo malo uvz napraviti. Mogu se i dalje kupati a ni ne zna jesam se mozda u medu vremenu otvorila
Bas me ljuti ova doktorica kad sve napola radi. Mene sve dolje stisce i probada ko da me nozom neko bode, a ona nece vag pregleda, ali ako nista drugo bar znam da mali ima 3200 g
Eto sorry cure sto vas zamaram svojom dok al bas me ljuti, morat cu za drugu trudnocu naci neku drugu doktoricu
Mare zasto to ne dmis na kupanje??
Ja u ponediljak moram nosit urin i nadam ae sa ce me pustit na kupanje...pogotovo sta zovu toplinski val..pokrepat cemo :(
Sortiraj odgovore
Najstariji