Deeka kaze imam malo bakterija,leukociti poviseni u urinu.Prezivit cemo,ja cu si natocit u djeciji bazen vode i kiselit se😁
Kika ne zamaras,ja ne znam sta je tim doktorima pogotovo ti vec 38tj treba da dobro sve pregleda
ja se sjecam kad sam bila trudna svaki put kad sam radila ctg kompletni pregled je dole radio,u 38tj mi je vaginalno pregledavao,plus plodnu vodu je gledao.
Napisem cijeli post i mali mo uzme mob i obrise sve... a lijepo sam mu Pocoya stavila da gleda ahahaha
Kika kod koje si gin?
Vjeverica, da da blazena među muskima, trebat ce sve to disciplinirat...
A krenula sam to kuhat jer ne znam kad ce krenut, a mama mi tek od 1.08. ima GO, a necu da mi sveki ovdje visi.
Nije ovako genijalna ko Marina, samo bih cijeli dan slusala kolki joj je šećer, kolki tlak i kolko ju išijas boli...
Kuhala sam đuveđ, šalšu, bolonjez, bistru juhu i ispohala meso. Od svega ispalo po 4 porcije... Mislila sam i ja neke pite al nit mi se vise da, nit imam vise mjesta.
Vjeverice super za djevojacku!!! Nemoj previse popit ;-)
Mare, drzi se ♡ saljem hug
A ovo za sram... ahahahaa yeah right... nakon sto su mi međunožje ispipali svi dr. u rodilistu, sad cu se sramit uloska.... mada nisam neki egzibicionist po prirodi, hehe
Uh mene danas ulovila neka fjaka, spavala do 10, pa kuhala rucak pa opet spavanac do sad...moram iskoristit mir i tisinu jos neko vrijeme 😛
Ma imate vi pravo, nemaju ti slovenci pojma. Ja cekam svoju Milu i gotovo 💜
Jucer sam malo isla po forumima pronjuskat tu ginekologicu i ono nije da bas ima neke pozitivne recenzije, da je dosta povrsna i brzopleta pa mi je jednim djelom pao kamen sa srca iako cudno zvuci sad to. Morala sam na brzinu nac nekog radi uputnica i to, jos cu izdrzat jedan pregled kod nje a onda mogu potrazit i kojeg boljeg ginica.
Joj strasite me s tim ranama, meni je u biti to najveci problem kod poroda, toliko mi se gadi svaka pomisao da mi se priblizi dole bilo kakav ostar predmet da je to cudo, a jos sad to gnojenje i zatezanje...uh, valjda cu prezivit!
Vjeverice blago tebi, zavidim na moru i krku i brckanju. I zavidim na gorskom, tamo se covjek bar moze naspavat usred ljeta, i navecer bit u dugoj majici a ja ove godine sve propustam, krivi tajming totalno😂😂😂
Mm se vraca za 10 dana, do tad moramo izdrzat 2u1 😜
Mare- ja sam u cudu ostala kad je rekla da nece vag pregledati, al mogu se kupati a sto da sam otvorena pa bakterije udu meni ona nije jasna nikako, jos niti jednom mi nije plodnu vodu gledala...
Crazy- kod doktorice Perinčić na hitnoj
Jel to ona koja mijenja Ilvu Marić? Tamo na najgornjem ulazu, drugi kat?
Vjeverice razmazena 😊 uzivaj na djevojačkoj stvarno zvuci super ☀a druzenje s obitelji jos bolje. Nice!
Miska prezivit ces prezivit gle nas prezivile i jos zadrzale smisao za humor 😂
Babycoming ajme! 😰 pa od cega se sve to tako upali? Zvuci stvarno bolno. Nadam se da ce proc cim cim prije.
Crazy lipo si ti nakuhala vrijednice jedna! Mogla si i koji kolac ispec pa zamrznit hehe
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Kika ne kuzim to sa ne pregledavanjem. To kao da ne čačka dole previse? Pa ionako si prid terminom poželjno je da čačka ne kuzim...
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Crazy- ne, ona je na glavnom ulazu prvi kat. Tamo je jako dugo jer je jos i moja mama isla k njoj koliko znam.
Sanjarka- a ne znma vise samo znam da ne radi dobro svoj posao. Kao u ponediljak me pregledala pa nece sad nego u utorak kad me opet narucila, a ja do utorka mogu i roditi. Prosli put je napisala cervix skracen, uloziva za vrh prsta a sad joj bilo tesko pregledati da znam na cemu sam.
Vjeverica ah da,to su bili dani kad je busica stala u svaku ne trudnicku haljinicu☺️Sad prije termina je to druga prica😂
Vidim da ste pricali o TA pa evo i info za S.Duh.do sada sam bila 3puta.prvi put su mi samo uzv radili.drugi put uzv i vaginalni pregled,jucer uzv,ctg i vaginalni.mene su prvi put narucili u cet i izgleda da je tada najmanja guzva.prvi put sam dosla ranije pokucala sestri i odmah dosla na red,dr put sam cekala sat i pol ali samo zato jer je dok bila na intervenciji gore u radjaoni..jucer sam isto ranije dosla i odmah bila na redu.inace,topla preporuka za doktoricu Edinu Berberovic .ona bude cet.bez obzira sto je sve kao na traci (kuzim jer je puno trudnica) zena je jako ljubazna i strucna i sto je najvaznije kod vag pregleda je dosta njezna za razliku od drugih doktora!meni to dosta znaci jer sam uvijek u nekom grcu kod pregleda,pogotovo kad dodjem kod dok prvi put.
Ja danas popila litru soka od ananasa,pomazila se sa muzicem😄 i na vecer cu si napraviti caj od lista maline.ma sve samo da se nesto pokrene!!😂😂jedino me nije ciscenje stana ulovilo.to ostavljam kao zadnju opciju pokretanja trudova😆.bas sam nesto lijena zadnjih dana. Pozz svima☀️☀️
Moja Hanči štuca već pola sata i nikako ne prestaje. Već mi malko smeta to nadizanje trbuha..
Umakanje...joj...haha.. Sanjarka, ti si carica! I meni je sve zaraslo ali ću barem imati osjećaj kao da je prvi put TS je ok, nije se pomiješala krv. Hana ima noge dulje za 2 tjedna, bit će neka manekenka za vašeg nogometaša :)
Danas su nam došli postaviti mrežice na prozore, novčeke smo posudili jer smo u velikoj krizi. Bude prošlo i to!
PITANJE: Dobila sam uputnicu da dalje ctg i preglede obavljam u bolnici i veli mi ginek da uputnica vrijedi za više posjeta. Oni to tamo uzmu ili vrate?
Aurelija, sve je u redu s protocima ali se mučim spavati na boku.
Crazy, otkucaju su na CTGu bili jednaki i na boku i na leđima, samo kad sam došla na bok je zaspala i nikako je probuditi :)
Abies, mala je prava slatkica
miska, spremni se i na dječaka, nešto unisex sigurno imaš, puno ćeš dobiti tako da ne brini. Ali vjerujem da je curica i dalje u pitanju.
Baby, nek šavovi čim prije prođu!
idem sad čitati vjeveričin link s iskustvima :)
Danas sam kupila čaj od lista maline pa idem s tim od sutra. Rekla ginek da odmoći ne može.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Sortiraj odgovore
Najstariji