Miska daj nemoj zezat! Čula sam sličnu priču nedavno, kaže jedan poznanik da je njihov dečkić bio cura isto tak do negdje 3 tjedna pred porod:D I onda mu misteriozno "narasli" muški dijelovi...ne kažem da će i kod tebe tako ali eto i to se događa (baš sam se pitala koliko često uz sve te nove aparate)
Sanjarka jel možeš ti nekako "ispregovarat" s njom raniji termin? Vidim na popisu kad si rodila, daleko mi se to čini:/
Mare lijepo da se muž razveselio ultrazvuku:-) Mala cura jej!
Čestitam novoj mamici!!!
Ma nije ni meni bilo alarmantno sta se tice proteina ali mi je isto dala pretrage napravit i rto sta su pokazale. Nadam se da ce to bit sad izlijeceno da mogu na kupanje dok sam jos pokretna :)
Cure sad procitala da mi je na nalazu napisao "Primjereno plodne vode" sta to znaci? I jos SA+ FP+
Miska hahaha ha ha sorry, nije ti lako. počni šivat škotski šos, nećeš fulat sa spolom. i trk nazad na uzv i nek poslika pisu pa da proučavamo svi.
cimerici iz rodilišta pričali da nosi curu, a na porodu su je uvjeravali da je rodila dečka.
a meni su s dečkom blejali u uzv jesu li se testisi spustili.
Mare bit će kikića na sve strane ;)
Miska ja sam u prvoj trudnoci tek u 34tj znala spol jer je uvijek dupe okretala,moj brat nas je zezo cim dupe okrece to je zensko i stvarno je bila cura,sa sinom smo isto tako oko 33tj saznali da je musko jer je s ponosom pokazivao pisolinu.😊 i sad ova beba s pinosom pokaziva da je cura😁 siri noge da se vidi.
Prvo se moram osvrnut na ovo Miska, totalno te kužim!!! Al nasmijala si me do suza, poslat ginicki račun za robu!! dakle, i meni je samo na uzv u 20tt kod Harni rečeno da je cura, nakon toga nikako moj dr nije mogao vidit spol jel mi je guzu nabila na kuk ili pupcana između nogu, tak da i mene kopka zrno sumnje da je dečko. Dobila sam hrpu (nove!) robice za curu, a i sama nisam odolila pokojem rozom komadu. Brijem da cu, kad izvade bebu iz mene prvo gledat jel ima pimpek! Isto ko i tebi, NAJBITNIJE je da bude zdrav/a, al frustrira me pomisao da su možda fulali i da moram nove stvari kupovat!!
Sto se tice vaginalnog nepregleda- ja mislim da je to praksa vecine dr u slo. Koju god sam frendicu pitala, ni jednoj nisu mjerili cerviks il gledali jel otvorena...sto je meni malo bzvz!
Mare, tak i meni pise za plodnu. Znači da je u granicama, nit previse, nit premalo! SA ne znam, FP fetalni pokreti.
Ivf nam je očito rodila! Čestitke na malom zlatu!!
Sanjarka, bit ce da ima godisnji doktor...
Sortiraj odgovore
Najstariji