Miska daj nemoj zezat! Čula sam sličnu priču nedavno, kaže jedan poznanik da je njihov dečkić bio cura isto tak do negdje 3 tjedna pred porod:D I onda mu misteriozno "narasli" muški dijelovi...ne kažem da će i kod tebe tako ali eto i to se događa (baš sam se pitala koliko često uz sve te nove aparate)
Sanjarka jel možeš ti nekako "ispregovarat" s njom raniji termin? Vidim na popisu kad si rodila, daleko mi se to čini:/
Mare lijepo da se muž razveselio ultrazvuku:-) Mala cura jej!
Čestitam novoj mamici!!!
Miska daj nemoj zezat! Čula sam sličnu priču nedavno, kaže jedan poznanik da je njihov dečkić bio cura isto tak do negdje 3 tjedna pred porod:D I onda mu misteriozno "narasli" muški dijelovi…ne kažem da će i kod tebe tako ali eto i to se događa (baš sam se pitala koliko često uz sve te nove aparate)
Sanjarka jel možeš ti nekako "ispregovarat" s njom raniji termin? Vidim na popisu kad si rodila, daleko mi se to čini:/
Mare lijepo da se muž razveselio ultrazvuku:-) Mala cura jej!
Čestitam novoj mamici!!!
Utjesno 😂😂😂😂
Ajmo se ipak igrat toga da ja nisam u toj statistici pogresaka.
Recimo da se ova ginekologica zabunila (doduse nije bila sigurna, kasnije je rekla da je moguce da su samo stidne usne natecene i da je zato bolje da jedan gin vodi trudnocu) i da je moja stara u pravu, zadnji put prije 10 dana je kod nje jos uvijek bila cura 😝

Ma nije ni meni bilo alarmantno sta se tice proteina ali mi je isto dala pretrage napravit i rto sta su pokazale. Nadam se da ce to bit sad izlijeceno da mogu na kupanje dok sam jos pokretna :)

Cure sad procitala da mi je na nalazu napisao "Primjereno plodne vode" sta to znaci? I jos SA+ FP+

Miska hahaha ha ha sorry, nije ti lako. počni šivat škotski šos, nećeš fulat sa spolom. i trk nazad na uzv i nek poslika pisu pa da proučavamo svi.
cimerici iz rodilišta pričali da nosi curu, a na porodu su je uvjeravali da je rodila dečka.
a meni su s dečkom blejali u uzv jesu li se testisi spustili.
Mare bit će kikića na sve strane ;)
Miska hahaha ha ha sorry, nije ti lako. počni šivat škotski šos, nećeš fulat sa spolom. i trk nazad na uzv i nek poslika pisu pa da proučavamo svi.
cimerici iz rodilišta pričali da nosi curu, a na porodu su je uvjeravali da je rodila dečka.
a meni su s dečkom blejali u uzv jesu li se testisi spustili.
Mare bit će kikića na sve strane ;)
E nije ni ona vidjela pisu, samo ta neka "jajca" 😂😂😂

Miska ja sam u prvoj trudnoci tek u 34tj znala spol jer je uvijek dupe okretala,moj brat nas je zezo cim dupe okrece to je zensko i stvarno je bila cura,sa sinom smo isto tako oko 33tj saznali da je musko jer je s ponosom pokazivao pisolinu.😊 i sad ova beba s pinosom pokaziva da je cura😁 siri noge da se vidi.

Prvo se moram osvrnut na ovo Miska, totalno te kužim!!! Al nasmijala si me do suza, poslat ginicki račun za robu!! dakle, i meni je samo na uzv u 20tt kod Harni rečeno da je cura, nakon toga nikako moj dr nije mogao vidit spol jel mi je guzu nabila na kuk ili pupcana između nogu, tak da i mene kopka zrno sumnje da je dečko. Dobila sam hrpu (nove!) robice za curu, a i sama nisam odolila pokojem rozom komadu. Brijem da cu, kad izvade bebu iz mene prvo gledat jel ima pimpek! Isto ko i tebi, NAJBITNIJE je da bude zdrav/a, al frustrira me pomisao da su možda fulali i da moram nove stvari kupovat!!
Sto se tice vaginalnog nepregleda- ja mislim da je to praksa vecine dr u slo. Koju god sam frendicu pitala, ni jednoj nisu mjerili cerviks il gledali jel otvorena...sto je meni malo bzvz!
Mare, tak i meni pise za plodnu. Znači da je u granicama, nit previse, nit premalo! SA ne znam, FP fetalni pokreti.
Ivf nam je očito rodila! Čestitke na malom zlatu!!
Sanjarka, bit ce da ima godisnji doktor...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji