Ribi ma bit ce to,nemozemo bebu pozurit :)
Aurelija pa ja kazem da imam vec dovoljno robice jer sam sve vec kupila na pocetku trudnoce , a za ove vece stvari reci da nemas jos gdje spremit 😬😬😬
Crazy samo ti nas pozitiviraj haha 👍🏻👍🏻👍🏻 Mozes i ti bit duola 👍🏻
I meni su nudili i uzela sam jednom pa ono sve iznoseno isprano i flekavo 😧😧 pa mislim si ljudi daj bacite to , pogotovo evo sad na snizenju kupis dva bodica u hm za 5e.
Aurelija, ja sve prihvaćala pa ti nemam dat pametan savjet:D
Al meni dugo nitko ništa nije davao pa sam već mislila da ću sve morat kupovat i onda je istvoremeno krenulo na vreće hehe...neke stvari ću moći iskoristiti a neke sigurno ne, zbog flekica, iznošenosti a i očito nisu bili ljetni bebonje.
Dorich joooj nadam seee da cu vec na slj pregledu bit il pred otvaranje il malo otvorena il sta vec trebam.bit.
Cure seka me sad zvala iz zare home i kaze da su popusti! Meni isla kupit neki jastucic ukrasni i dekicu. Pa da znate! Inace mi tamo ima prekrasnih tih stvari za bebice!
Aurelijaaa al takvih lijepihhh stvari imaaaa! Meni seka uzela dekicu bijelu na autice. I neku jos posteljinuu😍 jedva cekam vidjet😍
Aurelija i cure. Isto ne kuzim te zene. Da mi poderano, smrdi na vlagu, bez zipa drukera. Nekad i unisteno od pranja na 90. Flekavo i kuzim, al ono flekavo da ne znas koja je boja...
Ak ne moras vratit, daj u caritas ili u kontejner.
Evo mene s pregleda od nove ginicke.
Pozitivna stvar: narucena u 11h dosla na red u 10 i 50h, znaci nisam cekala nista a kod svoje se inace pripremim na dva sata! Dala mi je uputnice za rodiliste i hitnu ako me ne bude imao tko vozit. Zena je ok, vjerujem da je tesko dobit tako trudnicu u 37 tt iz vedra neba, ali...
Samim pregledom i nisam nesto odusevljena! Recimo vaginalno me nije ni pogledala sto je po meni za tjedne trudnoce bezveze, ne znam dal sam sto otvorena ni nis. Uzimala mi je urin i imam tih proteina dosta (do sad nikad nisam) pa je samo rekla da pijem puno vode, ima li neka iskustva s tim? I krv iz prsta mi je vadila nemam pojma za sta, to jos nigdje nisam radila.
E sad najsokantniji dio pregleda bio je ultrazvuk, gleda ona, mjeri, kaze spol znate, ja reko da, ona meni to je "fantek" ja onako neeee, tri puta mi je potvrdeno da je cura, pa sad njoj nista jasno, pa gleda pa nije sigurna kaze moguce da su stidne usne tako otecene, bla bla... meni mrak na oci, kako sad decko ova mi tvrdila milion posto da je cura, pa ako vidi onako lice na 3d pa nije valjda da medunozje fula! Ova je sad radila samo 2d! Bas sam sad zbunjena sva. Nije da mi je bitan spol, glavno da je beba u redu, al ono pripremila sam sve za curu kako sad decko!?? Pa kod mene uvijek neke pizdarije!!😯😯😯😯😯
Nisam ni zapamtila koja je sto napisala jer sam neuracunljiva od pregleda! Znam samo da Sanjarka razmislja vec o trecem (znala sam da ce popustit hahah) 😂😂😂😂 samo onda vodi racuna da obljepis cijelu kucu s podsjetnicima da pitas epicu + jedan na celo za rodiliste!
Abies malena je preslatka, lako sto je ona u bratovoj robici, mogao bi moj "simun" provest pol godine u rozom i u cvjeticima 😂😂😂😂
e popizditis cu dobit sad do poroda!
Ahahahhahaha, Mishka umirem !!!! Sorry al ahahahhahahaha
Eto sad ni ti ni muz ne znate spol...
E jesam vam pricala kak su jednoj zeni tek u 28tt na uzv vidli "trecu nogu" i skuzili da nosi blizance.... 28tt!!!
Mozda da odes kod nekog privatnika koji.ima neki jaci uzv pa da on vidi...
Joooooj Miska urnebes! Nadam se ipak da ova nije u pravu 😰 bas zeznuto! Jos najpametniji tvoj muz kad ne zeli znat spol.
Sto se tice mene i epi 😂 nema tu pomoci vec se mislim kako mogu ja to bez nje 😂😂
Abies da proljece 2018g LOL! Premedana nam je imenjakinja 😍😍
Jbt malome cesce tepam u zenskom rodu zabrinula sam se za sebe sad mi je lakse kad vidim da nisam jedina 😅
Bellaru ne slusaj ti mene ja sam mimoza, slusaj Crazy 💪
Tpol definitivno preseljenje prije!
A za uzv kazem ti nema mi pomoci 😂
Crazy smuckat jos dvoje veli tm? Vi ce te bit big family 😍
Dorich 3cm odlicnoooo! Ic ce brzo kad krene 👍👍👍
Ribi nema tu neke pomoci dok beba sama ne krene 😔 pokusala ja svasta ma kakvi, Petar si sam odabrao datum 😊
Aurelija pricaj mi! Meni dostavljaju i hrpu zenske robe i za par godina starosti jer su skuzili da imam di skladistit wtf? Sama sam si kriva kad to dopustam 😠
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji