Crazy, manje ni neće bit, moram prvo novi posal nać, a ne mogu odmah zatrudnit! S obzirom da smo i ovu bebu čekali oko godinu dana, između još spontani, odužit će se sigurno... Mislim da neću do trećeg stić!
ma samo polako, osjetit ćeš sama kad budeš spremna za sljedeće... ;)
Dobar dan cure
Meni danas napokon bolje
Aurelija polako nema zurbe za drugim djetetom. Ja sam bome nakon prvog pozurila s drugim,kcer je imala 14mj kad sam ostala trudna
Sad je bas lijepa razlika kcer ima 5god,a sin 3god
Sta nam je sa Kleopatrom? Nadam se da je nisu dugo mucili.
Aurelija, meni je ginekolog rekao da nakon carskog nikako ne bi smjelo proći manje od 2 god. do sljedećeg poroda,jer su onda puno veće šanse za komplikacije...i da će trebati ponovni carski...3 god.je recimo skroz ok.... ali evo ja recimo znam za slučajeve gdje je ženama bio i manji razmak od 2 god.pa su čak,uspjele vaginalno drugi put....e,sad ..tko će riskirati...ja sam recimo baš pazila da mi se,ne dogodi da bude manje od 2 god., meni je ispalo 2 god.i 4mj. između dva poroda...inače smo mislili napraviti razliku od 3 god. al eto... šta da kažem...plodni smo izgleda...😃😃
'
uf,bas ste aktivne,dok vas procitam sve zaboravim. BRUNA,cestitam ti od srcasad uzivajte i mazite se,a sve ces ruzno potisnut,kao i svi mi
Bellaru,ti bi stvarno trebala razmislit o stand up komediji,skoro mi popucali savovi kak me bolilo od smijanja tvojim postovima dok sam lezala u bolnici
a Mare,tebi htjela rec da ipak pozuris ovaj put u bolnicu,nisam se ni ja dala,ja isto pocela cistit -inace nisam bas neka od toga,al te u tom trenu uhvati ko da ce sve propast bez tebe,pa sam isla placat racune preko neta,jer to nikako ne bi moglo pricekat tri dana.Uglavnom,ja sam ti se u boksu u roku od sat i pol otvorila sa 4 na 9cm. da nisam zavrsila na carskom bila bi gotova za dva sata-prvu sam radala 15
i dok sam lezala na intenzivnoj zvoni tel i zovu s hitne da je zena rodila dolje ispred bolnice u autukoja sretnica
Curica hvala al meni muz kaze da sam bezobrazna i da ce se ljudi prestat druzit samnom😁
Isla si placat racune?🙈🙉🙊 sad mene zivo zanima ocu i ja tako😀😀😀😀 gdje si rodila?
Dobro je dok je pred bolnicom a ne negdje na autoputu il na sred semafora😨
e,sad kad sam se vec raspisala,dugujem svoje iskustvo s poroda.Dakle,ujutro oko 8 uhvatili me trudovi na 15 min,al stvarno nista strasno,mogla bi ja tako cijeli dan.mm ipak pilio da idemo i oko podne krenuli za Vinogradsku,pogledali me i 4cm,pa ctg i los,padaju otkucaji u trudovima,koji su tad oko 13h vec na 6 min.kaze dr.odmah u box,bez brijanja i klistira. U boxu je doktorica cijelo vrijeme sjedila pokraj mene,stvarno je bila divna,vidjelo se da je u brizi,svako malo me pregledavala pa dovozili uzv u box. Onda prokinuli vodenjak i ja vec na 6cm.Pitala za epi,al kaze nece stic ni nalazi krvi doci kako ide brzo.I naravno onda drip,vec sam zaboravila kakvi su to bolovi,ma to nema veze s prirodnim trudovima.Ctg konstantno los i dr.kaze da bi napravili neku pretragu da uzmu maloj krv iz glave da vide dal uopce smiju dovrsit porod vaginalno,a mala izmedu ostalom nikako se nije htjela spustit.Tad sam vec bila na 9 cm i ta pretraga je stvarno bila horor za mene.Njihje odjednom bilo valjda 10 u boxu,ja od straha oocela se trest,grcit,oni vicu rasirite noge i spustite se,ja ko malo dijete bacam noge po njima,grozna sam bila stvarno,al takva me panika uhvatila da nisam znala sta radim.Onda sam morala i tiskat,osjecas pravi izgon,al to samo da je mogu piknut za tu krv.Boli ko pravi. I onda odluka da ipak ne ide i mene brzo pod opcu i carski.Eto,nadam se da nisam nikog prepala.Na kraju,najvaznije da smo obje super,cura je dobila apgar 10/10.Jedino je meni to bilo veliko razocaranje,da sam tako morala zavrsit na trecem porodu.
Abies, ti si pitala tko me operirao. Neki stariji dr.na B,Butorac il tako nesto. Bio je stvarno divan,mazio me po licu i pricao dok nisam zaspala i dosao me poslije obic na intenzivnu
Cure moje, evo ukratko da se javim, znaci jucer ujutro u 6.20 mi pukao vodenjak i otisla pod tus, spremila se i u bolnicu. Dolazim u bolnicu ctg uredan, trudovi na 60, 70 i to svakih 5 min ali sam zatvorena. Idemo setati, i tako setamo mi stepenicama i svuda i svakako, kasnije sam na mob vidjela da smo 8 km napravili setajuci. I u 13 opet ctg i pregled, trudovi isto na 5 min ali zatvorena, i idemo ponovno setnja. Oko 18 ne mogu vise, izmorili me trudovi i setnja i sve i idem malo leci, ctg uredan, trudovi na 5 min, ja zatvorena. Sad vec polako vristim sama na sebe, epice nema jer nisam ni malo otvorena, i polako tbl za bolove nista, infuzija s necim za bolove-pola sata se smanjili trudovi, i na kraju dolantin u guzu i opet nista, sad vec umirem od bolova. Doktora zovem sta i kako dalje, ne mogu vise, necemo carski idemo probati s tabletom za otvaranje i epicom ako se otvorim 3 cm. I tako je i bilo u 22.00 se otvorila 3 cm i dobila epicu, nitko veseliji od mene. I nakon toga uzivanje, napokon je prestalo boliti. Pokusala odspavati malo noc, u 6.00 ujutro otvorena 10 cm i idemo prirodno. Rodila u 6.57 jer je moj mali mis izasao s rukama na glavi, epiziotomija je morala biti. Evo sad oboje odmaramo jer smo iscrpljeni! Puno pusa od kleopatre i Davida 😘
[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker
Buturac...ma on je divan. Mislim da nisi boljeg mogla potrefit. I jako strucan. I nekako smireno i pozitivno zraci.
Nego nije mi jasno tik si pred izgon bila i sekcija. Bas nije krasno iskustvo. A iza tebe je... dobro ste obje. kako seke? I ti? Uspijevas bilo sto osim pelena mlijeka i rucka za ostatak?!
Curice 😨 mogu si zamislit taj strah i tu paniku😨😨 lijepo da su bili dobri prema tebi. I da je ipak na kraju sve dobro zavrsilo.
Kleopatra i tebi na kraju sve super zavrsilo. A mali sa rukama na glavi😀
Cestitke cure🎊🎉❤
Sortiraj odgovore
Najstariji