Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    05. Srpanj 2016. 22:58

Tpol ja ne znam sad kako ce biti,ja mislim da necu bas zuriti u bolnicu. Jer ipak dvoje djece doma,dok sve spremim organiziram,tek kad bas vise ne mognem izdrzat onda nek mm vozi. A njemu sam rekla ako ulove u po noci,ti ostani doma a ja cu polako s autom u bolnicu😂😂 pa ti sutra dan dodi vidjet bebu i po kljuceve haha

TPol
    05. Srpanj 2016. 23:01

Ko hoce imam ja knjigu u pdf al na srpskom :) dobra je knjiga samo sta sam ja malo vise "nevjerni toma" pa nekako ne vjerujem da je sve u glavi 😕
    Al uglavnom jako dobra knjiga za prirodni porodaj i da shvatis cijeli taj proces. 
    Ovde su doule skupe , bas je povoljno to 1500kn 👍🏻

Lucy16
    06. Srpanj 2016. 05:08

Nakon duzeg vremena, nesanica. Zato sto sam izvadila ves iz masine kad sam isla na wc i razbudila se. A stavila na 30 nesto bijeloga i neku kosulju koja je pustila i sad sve rozo.  doslo mi da zapalim sve. A kosulja ne bi trebala pustati i vec je prana.

Stalno razmisljam o tom tecaju i samo se nadam da ce biti netko normalan i mladi na porodu koji ne razmislja kao ona sestra. Bas je iz kamenog doba. Ona je tako radala pa bi sve morale.

CrazyPuppet
    06. Srpanj 2016. 06:35

Jutro cure! Evo nama dosao mališa u krevet oko 4 i nema spavanja... 
    Lucy danas je kvaliteta materijala nazalost takva da nemos racunat da ti nesto nece pustit boju, ofucat se, razvući... po njihovim uputama sve bi trebalo rucno prat... pogledaj u dm-u imaju li neko sredstvo za to skidanje boje pa da ti ne bude sve rozo... obzirom da je bijelo mozes probat oprat na visoj temp s vanishom za bijelo ili varikinom.
    Mare najjaca si, ne moras zurit, al nemoj opet do biroa hehehehe.
    Ja isto sad ne znam sto ocekivati, ali kako mi je prvi porod bio 3,5 sata (od prvog truda) pitam se hocu li uopce stici do rodilista.
    Bilo prosle godine, zena tu u zadru i setala s muzem i samo krenulo... krenuli oni do rodilista ali na kraju je rodila u autu 150m od hitne...
    Tpol ajd posalji meni na crazypuppet24@gmail.com za slucaj da ne nađem u knjiznici.

Elle827
    06. Srpanj 2016. 07:27

Aurelija, ja sam se isto bojala nakon prvog poroda šta će biti s dojenjem s obzirom da je bio c.r. i što nisam imala bebu odmah na,prsima....i zaista, mlijeko je došlo malo kasnije, na početku smo morali kombinirati s Ad jer je mala bila zbog žutice stalno pospana pa nije dobro vukla ...ali na,kraju sam uspjela s bebinih mj. dana na čisto dojenje..tako da se eto,može i to....
    ...ovaj put osjetim razliku između beba koje su različitog spola...sad je dečko koji je startao teži,ali je i snažniji i bolje vuče, a i kako je on rođen prirodno, čini mi se da je i mlijeko brže krenulo..

Vjeverice, što se prirodnog poroda tiče, i ja sam bila još prvi put isto mislila kako ću sve bez lijekova,ali eto..na kraju i epiduralna i sve ono,što je,još išlo uz c.r.,...ali ipak sam,uspjela dojiti...
    ....ovaj put prirodno i to sve osim busenja vodenjaka... bez epiduralne, ali na 8cm i bila gotova u manje od 2h tako,da,me znam kako,je kad to sve duže traje...ali eto...ja bih unatoč svim užasnim bolovima i od trudova i poslije od epiziotomije , da mogu birati, opet sve rađe. prošla prirodno... 

...a što se podrške na porodu tiče, da moj muž iz nekog razloga nije mogao...ja bi isto voljela neku doulu ili bi možda čak sveki uzela sa sobom jer je ona,jako smirena i pozitivna a baš takvi ljudi ti trebaju u takvim trenucima...moj muž je isto bio totalno smiren i držao me za ruku, bodrio me da mi super ide i to mi je značilo neopisivo puno...
    ...prvi put sam bila u predrađaoni nekih 6-7 sati sama i to mi je bilo koma...

'

Abies
    06. Srpanj 2016. 08:11

Jutro! 
    Crazy dobila ti kasete voca povrca... da s jedne strane zahvalna a s druge mrak na oci! 
    Bome ti brzo sina rodila.

Elle velis radije prirodni (vag) nego cr.  Treci pokusaj mi nije (jos) na pomisli.

Kava skoro popijena, ves ceka peglu. Nocas spavali svi (jedno budjenje bez faze budnosti, ma ko niti da nije bilo)

Elle827
    06. Srpanj 2016. 08:16

hehe, Abies...nije bome ni,meni još...ali smo planirali i treće jednog dana..
    ... kažem ja..sad kužim zašto je moja sestra imala pauzu od skoro 5 godina između svojih curica 😀😀(ona je oba puta prirodno...a imala sreće, isto bila gotova za cca 2-3h )

'

Ugolina
    06. Srpanj 2016. 09:32

Koliko preporucuju ne ic na drugo dijete nakon carskog?

Marigmar
    06. Srpanj 2016. 09:32

Vjeverica ovaj miks lista maline, meda i kalcija sumeceg ide sve u jednu šalicu pa kao izmutis i popiješ? Ja sam krenula sa čajem pa čisto da znam ti udarničku shemu jos pred porod ( iako mi zvuci vise kao prirodni klistir 😂)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.